Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
adsensede toplu kanal kapadı atıyorum 15 tane sence o adsenseyle devam edilmelimi ben geçen ahfat bunu yaşadım kanal kapandı gene bagladım sadece 1 tane partnerlerle aynı anda o da kapanmış. belkide partnerler iş birliğinde spam ve gereksizleri temizledi.

Adsense suan stabil halde. eskiden politikalari agirdi muhtemelen yeni politikalarla daha agir olacak ama stabil hale donmesi demek duzenli odeme yapacagi manasina gelir. partner biterken adsense yukseliyor da yalniz oyle 15 kanalin bir anda kapanacagi kategoriden hoslanmaz adsense. 2014 yilinda milletin neden adsense den quize kactigini arastir.

adsenseden sonra quiz temizlik başlamış demekki şimdi herkez adsense yüklenir ve adsensede gene temizlik başlar yakında. olacak budur tahminimce

Korku nelere kadir. Mcn lere verilen 90 gunluk kota degerlendirmesi google tarafindan aralikta baslayayacak. Gider ayak quiz saglam vurgun yapiyor. ruslar dan boyle uc kagitci cikmazdi ama..

Firtina benimle basladi,Benimle bitsin insallah,3 Quiz daha gitti simdi.

Partnerlerin kanal kapatmaya yetkisi olduğunu düşünenler var.
Nasıl kapatıyor yani, spamcılar gibi tek tek flag mı atıyor kanallara.
İstemdiği kanallar için yapabileceği tek şey partnerden atmak olur. Başka elinden gelen bir şey olmaz...

Quizin yt de kullandığı bir pub id var. Youtube ta o pub id üzerinden bir tarama yapıyor spam kanalları indiriyor. Olan bu.

Aslında bu kapanma oranı yüksek olan bütün pub id ler için yaptığı bir şey. Adsense in spama düşmesi ve kanalların kapanması olayının partnerdeki şekli böyle demekki...

İstemdiği kanallar için yapabileceği tek şey partnerden atmak olur. Başka elinden gelen bir şey olmaz...

Quizin yt de kullandığı bir pub id var. Youtube ta o pub id üzerinden bir tarama yapıyor spam kanalları indiriyor. Olan bu.

Aslında bu kapanma oranı yüksek olan bütün pub id ler için yaptığı bir şey. Adsense in spama düşmesi ve kanalların kapanması olayının partnerdeki şekli böyle demekki...

Harika bir analiz yapti yine abimiz. son zamanlarda gordugum en iyi analiz.

Quiz spama düşmuş ben bakmadim bakmaya korkuyorum zaten isler gittikce kotuye gidiyo daha nekadar gidicek her seyi yasadik hergun bir onceki gunu ariyoruz

Aynı pub id de bulunan diğer kanalların suçu nedir o zaman. ya da bu işte bir hata var diyebilir miyiz? Sanmıyorum ama belki kanalların açılma ihtimali olabilir.

Aynı pub id de bulunan diğer kanalların suçu nedir o zaman. ya da bu işte bir hata var diyebilir miyiz? Sanmıyorum ama belki kanalların açılma ihtimali olabilir.
Aynı pub id de bulunan her kanal kapanacak diye bir şey yok. Tarama yaparken kanallardaki belli kriterlere bakıyor. O kriteri taşımayan kanalları indiriyor. Aslında bunu arayıp bulmak lazım. Kanallarımda arayıpta bulamadığı şey nedir diye...
Pub id konusuna gelince neden diğer parnerler değilde özellikle quiz kanalları kapanıyor?

1000 kotayi asan mcn ne olacak sorusunun cevabi iste. Quiz in adsensesi spama dustuyse banlaanma riski de var demektir.

Eskisi gibi kanalların toplu kapanmasına razıyım.Adsense banlanmasından iyidir

Aynı pub id de bulunan her kanal kapanacak diye bir şey yok. Tarama yaparken kanallardaki belli kriterlere bakıyor. O kriteri taşımayan kanalları indiriyor. Aslında bunu arayıp bulmak lazım. Kanallarımda arayıpta bulamadığı şey nedir diye...
Pub id konusuna gelince neden diğer parnerler değilde özellikle quiz kanalları kapanıyor?

Quizdekilerin kapanmasının nedeni belli, mimlendiler artık. Ama o dediğin kriteri bulmak imkansız bence.

Mart ayında açtığım tıpatıp aynı 2 kanaldan biri açıkken diğerinin kapalı olduğunu gördükten sonra kriter aramayı bıraktım ben. Biri dizinin ilk 10 bölümü diğeri 11-20 arası bölüm. Tıpatıp her şey aynı izlenimler bile aynı neredeyse.

Artık tamamen şans eseri gibi geliyor bana her şey.

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

1000 kotayi asan mcn ne olacak sorusunun cevabi iste. Quiz in adsensesi spama dustuyse banlaanma riski de var demektir.

O kadarını da yapamazlar. Quizin bünyesinde özgün kanal da çok fazla.

Eger quizin hesabi spama dustuyse tek kriter content korumasi olsa gerek baska turlu ayirt etmeden butun kanallar kapanir.

Son düzenleme:
Quizdekilerin kapanmasının nedeni belli, mimlendiler artık. Ama o dediğin kriteri bulmak imkansız bence.

Mart ayında açtığım tıpatıp aynı 2 kanaldan biri açıkken diğerinin kapalı olduğunu gördükten sonra kriter aramayı bıraktım ben. Biri dizinin ilk 10 bölümü diğeri 11-20 arası bölüm. Tıpatıp her şey aynı izlenimler bile aynı neredeyse.

Artık tamamen şans eseri gibi geliyor bana her şey.

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

O kadarını da yapamazlar. Quizin bünyesinde özgün kanal da çok fazla.
Ben şimdiye kadar hiç kıyım yaşamadım, özellikle quiz kanallarda hiç yaşamadım. Arada tek tük kapananlar istisna.

Aradaki tek fark nedir biliyor musun.
Benim bütün kanallarım kurtarma tel onaylıdır.
Al sana tüyo...

arkadaşlar son 2-3 gündür yaptığım kanalların yarısı kapanıyor ama bu ne mailden, ne sistemimden ne de başka bir şeyden.. ve görüyorum ki videoları kopyaladığımızda kısa bir süre sonra flag yiyor ve kötü duruma düşerek kapanıyor.. bu bir ara yine olmuştu google un botları direk flaglıyordu bu durumu yaşayan var mı? yani aynı sistemle sıkıntısız çalışıp 2-3 gündür kapanma yaşayan ?

bir aydır söylüyorum adamlar "double check" spam taraması yapıyor üstelik başlık etiket olayını aştı video kimliğini tarıyor artık. eski bildiğimiz spam şekli bitti.

arkadaşlar son 2-3 gündür yaptığım kanalların yarısı kapanıyor ama bu ne mailden, ne sistemimden ne de başka bir şeyden.. ve görüyorum ki videoları kopyaladığımızda kısa bir süre sonra flag yiyor ve kötü duruma düşerek kapanıyor.. bu bir ara yine olmuştu google un botları direk flaglıyordu bu durumu yaşayan var mı? yani aynı sistemle sıkıntısız çalışıp 2-3 gündür kapanma yaşayan ?

Ben şuanki durumun partner ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Youtube yine düğmeye bastı kafasına göre kapatıyor. Umarım fazla uzun sürmez zaten elde avuçta birşey kalmadı. Kapanan kanallara gelince.. tamamen ortaya karışık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri