aynının tıpkısı bana oldu 2016 ya fakir girecem gibi
Ya hocam bu adamlar çok uyanık avcı resmen.Sizin kanalı indirip ilk sayfaya çıkıyor.2 ayda 5 hanemi götürdüler.2 aydır takip ediyorum ne zaman kanal kapansa ardından 10,20 tane kopyası türüyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynının tıpkısı bana oldu 2016 ya fakir girecem gibi
6-7 tane kanalım kapanmış çok sağlam kanallardı bir temizlik var sanırım :S
6-7 tane kanalım kapanmış çok sağlam kanallardı bir temizlik var sanırım :S
Adsense mi partner mi hocam
ikiside var hocam.. ama adsense ile partnerdeki içeriklerin kategorisi aynıydı, muhtemelen o kategoriyi temizlediler ama onun dışında 2-3 tane daha kapandı farklı içeriklerdi
filmin en hareketli sahnesi son sahne dir. california, yılbaşına yeni bir başlangıç yapacak yani eski filmin son sahnesini yaşıyoruz. ona göre her şeye hazırlıklı olun.
filmin en hareketli sahnesi son sahne dir. california, yılbaşına yeni bir başlangıç yapacak yani eski filmin son sahnesini yaşıyoruz. ona göre her şeye hazırlıklı olun.
Tamamen calismakla alakli bir durum sanirim. Aylardir toplu kapanma yasamadim spamdan kanalim cok nadir kapanir.
İlk başta sana hak veriyorum ama artık saçmalamaya başladın.Varsayımlarla konuşuyorsun ve hep ayı şeyler
sebebsiz kanal kapanmaları başladı. her şey temiz bizim mi haberimiz yok. ya sen hayaller de yaşıyorsan ne olacak. aynı şeyleri konuşuyorum çünkü hala bitmedi. senin gibi hayal kurmayı bende yaşamayı isterdim. ama tekrar söylüyorum çok sağlam bir darbe vuracak gider ayak sen polliyana olmaya devam et.
1.5 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle kapanma yaşadım, yani şu an manuel temizlik var kanallarla ilgili sıkıntı yok yani.. Temmuz ayındaki kanal bile kapanmış
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.