Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
6-7 tane kanalım kapanmış çok sağlam kanallardı bir temizlik var sanırım :S

1 tane daha kapandı, sağlam temizlik var sanırım ilk defa böyle oluyor

Geçmiş olsun eve geçince bakıcam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ay sonu geldi bu günlerdeki kapanmalar adsense i spama düşüren kapanmalar oluyor. Ay başına kadar adsense ler spama düşer. Ödemeye iki gün kala da spama düşen adsense ler banlanır.
Artık buna alışmak lazım

filmin en hareketli sahnesi son sahne dir. california, yılbaşına yeni bir başlangıç yapacak yani eski filmin son sahnesini yaşıyoruz. ona göre her şeye hazırlıklı olun.

filmin en hareketli sahnesi son sahne dir. california, yılbaşına yeni bir başlangıç yapacak yani eski filmin son sahnesini yaşıyoruz. ona göre her şeye hazırlıklı olun.

bak benim nickimin sağında bulunan bilgilerde "YOUTUBER" ibaresi var, sağolsun [MENTION=9224]mNote[/MENTION] vermişti.. sana da "Felaket Tellalı" diye ibare koysa hiç fena olmaz :D adsense vurgunundan sonra iyice ayarların bozuldu hocam :D çok felsefik konuşuyorsun artık :D

İlk başta sana hak veriyorum ama artık saçmalamaya başladın.Varsayımlarla konuşuyorsun ve hep ayı şeyler

Tamamen calismakla alakli bir durum sanirim. Aylardir toplu kapanma yasamadim spamdan kanalim cok nadir kapanir.

Tamamen calismakla alakli bir durum sanirim. Aylardir toplu kapanma yasamadim spamdan kanalim cok nadir kapanir.

1.5 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle kapanma yaşadım, yani şu an manuel temizlik var kanallarla ilgili sıkıntı yok yani.. Temmuz ayındaki kanal bile kapanmış

sebebsiz kanal kapanmaları başladı. her şey temiz bizim mi haberimiz yok. ya sen saçmalıyorsan ne olacak. ya sen hayaller de yaşıyorsan ne olacak. aynı şeyleri konuşuyorum çünkü hala bitmedi. senin gibi hayal kurmayı bende yaşamayı isterdim. ama tekrar söylüyorum çok sağlam bir darbe vuracak gider ayak sen polliyana olmaya devam et.

İlk başta sana hak veriyorum ama artık saçmalamaya başladın.Varsayımlarla konuşuyorsun ve hep ayı şeyler

Korkma titre de yazsan yazılarının sonuna tam olacak her şey.

Forumun fuatavnisi :D

sebebsiz kanal kapanmaları başladı. her şey temiz bizim mi haberimiz yok. ya sen hayaller de yaşıyorsan ne olacak. aynı şeyleri konuşuyorum çünkü hala bitmedi. senin gibi hayal kurmayı bende yaşamayı isterdim. ama tekrar söylüyorum çok sağlam bir darbe vuracak gider ayak sen polliyana olmaya devam et.

Darbeyi eylül ayında vurdu.Ondan sonraki kapanmalar herzaman oluyordu.Adsensenin spama düşmesini çözemedik ama buna darbe denmez.
Adsensenin spama düşmesi herzaman olucak.Düzelmesini beklemeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri