Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Gece Quize bağlı dolu boş ne kadar kanal varsa kapandı yine. Bu işi çözebilen var mi arkadaşlar ? 3-5 aylık eski mailler ile dün gece 2 kanal yaptım başlık ve açıklamalara episode filan yazmadım adsenseye de baglamadim bu kanallarda kapanmış. Kanalları server + kendi bilgisayarimdan editliyorum. Bu işin bir mantığı olmalı boş kanallar neden kapanır ya

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 günden beri kanallar kapanıyor stoklar eriyor ah bi kesinleşselerdi namıssızlar

konunun son 18 sayfası dün yazılmış bu normal kapanma değil. gelen topluluk güncellemesinden sonra oldu.

Ben artık kapanan kanalların itirazlarına ''hayvan gibi şey yapıyorsunuz'' yazmaya başladım :D

Günaydin arkadaşlar bu sabah kanaltakibin yürek yakan mailleriye uyandim...
Esleden yemiş 1 tane videosu silinmiş coklu engel yemis olan bütün kanallarim gece teker teker ucmus... Allahtan rahatlığım bunlarin hic biri adsensede degil.
Tehlikeyi farkedip beladan uzak durmak en iyisi adsensinizi böyle koruyacağız heralde...

Guiz e balı 100 k izlenim olan bır kanal kapanmıs Bir tane adi bunua sahte telif atmıstı 24 ocak da telıfın suresı bıtıyordu Şimdi bu mail hesabına girip bana telıf atanın kanal lınkıni Kanalında 5 adet videonun lınklerını videonun biri japonyadan öbürü brezilyadan biri çinden bakalım bana telıf atan şahıs telıf attı ama videonun sahıbımı Ben değilim ama o da değil bir logo koymakla vıdeonun sahıbımı olunuyor Şimdi burada değerli arkladaşlar bana şu konuda bılgı verırlerse çok makbule geçer İlk itiraz otamatık cevaplanıyor ıncelenmıyor dıye aklımda kalmıs Ben gerekırse 10 defa aynı mesajı gondereceğim Acaba benım kaçıncı mesaj youtube tarafından ıncelenır otomatık olarak değilde bızzat ınsan tarafından Bu konuda bilgili arkadaşlardan yorumlarını rıca edıyorum

arkadaslar pinli icinde 4 hane olan adsensenin youtube hesabi bos kanaldi ama topluluktan bu gece kapatildi
ama adsense hala normal kazandirmaya devam ediyo yonetici hesabini degistirsem kurtulurmu
ne yapmali

Arkadaşlar kapanmalar devam ediyor mu an itibariyle yoksa eskileri mi yazıyorsunuz ?

İçinde video olmayanları bi süre sonra kapatıyorlar sanırım.

ilk defa bu kadar çok kapanma yaşadım :) bi yanlışlık var zanettim :)

ben kanal dilinden dolayı bu kanal kapanmaz diyordum ama quiz için hiçbir kriter önemli değil artık

70 kanalda bende gitti devam ederse dahada gidebilir vds bot karışıktı.ama geneli son 1 ayda yapılmış kanallar bu kanallar ama 6 aylık kanallardı yeni açılmış değiller. anladığım kadarı ile her türden kanalı kapattılar. bu ayda sıfırı gördük

quiz, mn, çok izlenimli, az izlenimli, az kazanan, çok kazanan, çok eski, eski, yeni, telifli, telifsiz...

ayırt etmeksizin kapanmış ohh :)

Son düzenleme:
Adsense kanallar duruyo quizler kapanmis bu saatten sonra quizle isim olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri