Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen ay buna benzer yazılar okumuştum.Kimisi kanalları silmişti ödeme v.s almıştı kimisi kapanmıştı almıştı geçen ay bazı arkadaşlar beklemediği ödemeleri almıştı gibi şeyler okudum.Forumda 35.000 üye var.Quiz ödeme alan 2.000 kişi olsa forumda bu arkadaşlar içinde beklemediği ama ödeme alanlar oldu geçen ay yazıları full okuyun.
Quiz kanal sokan arkadaşlar uyarım bunu quiz 3 ay öncede 4 ay önce uyardı.Açıklamaya fazla etiket girmeyin yada etiket kısmına fazla etiket girmeyin arkadaşlar bunu yaparsanız kapanmayı göz önüne alacaksınız.Bende olduğu gibi
Geçen ay buna benzer yazılar okumuştum.Kimisi kanalları silmişti ödeme v.s almıştı kimisi kapanmıştı almıştı geçen ay bazı arkadaşlar beklemediği ödemeleri almıştı gibi şeyler okudum.Forumda 35.000 üye var.Quiz ödeme alan 2.000 kişi olsa forumda bu arkadaşlar içinde beklemediği ama ödeme alanlar oldu geçen ay yazıları full okuyun.
Quiz kanal sokan arkadaşlar uyarım bunu quiz 3 ay öncede 4 ay önce uyardı.Açıklamaya fazla etiket girmeyin yada etiket kısmına fazla etiket girmeyin arkadaşlar bunu yaparsanız kapanmayı göz önüne alacaksınız.Bende olduğu gibi
Gecen sene bu zamanlar yasadigim büyük problemler;
Yarin kahvaltiyi ortaköydemi yapsam yoksa Tumphtower demi
Bu Mercedes ML'i hic begenmedim yarin gidip BMW X5 bakayim bari
Iphone 8 ciksada alsak artik
Kayak tatiline Tirole rezervasyon yapcaz daha.....
03.12.2015 ve Simdiiii
Anne sabah melemen yapsanda yesek.
Abi benim bu sahin'i Dogan gibi yaparmiyiz,Spoyler falan...
Ya en iyisi yine Nokia,Zaten alo diyeyim yeter ne gerek var iphone falan..
La oglum n'olcak cuvala saman doldurup kayariz iste,Ne gitcez baska yerlere
03.12-2016,,,,,,onuda siz düsünün artik.![]()
![]()
![]()
gece kapanan kanallar 3:20 sularında yine gündüz 15:20 sularında 1-2 kanal daha kapanmış saat 3-4 ile arası nasıl bir fantazileri varsa merak ettim .
şimdi bu kapanan kanalların bağlı olduğu adsenselerin hepsi spama mı düştü arkadaşlar? bizi bi aydınlatsanız..
Şu imzandaki yılan oyunu yüzünden başım döndü.aynen ne olduysa 3-4 arası oldu![]()
Şu imzandaki yılan oyunu yüzünden başım döndü.
Her gördüğümde gözüm kalıyor yeter artık![]()
Şu imzandaki yılan oyunu yüzünden başım döndü.
Her gördüğümde gözüm kalıyor yeter artık![]()
Güzel fikirBen adblock ile o resmi engelledim![]()
bende merak ettim o yılanı seyrettim adam oyunu bitirdi vay be dedimzamanında o kadar oynadık hiç oyunu bitirememiştim
![]()
benim kapanan kanallarda dikkatimi şu çekti kapanaların çoğuna ekim sonu ve kasım ayı video yüklemesi yapıldı yada özelden genele alıp gir çık yaptıklarım kapandı açıklama ve etiket olanda var olmayanda. bu kapananların hepsi beş veya altı aylık kanallar yeni değiller.bunları yapıp kapanmayan kanallarımda var tabi bugun yarın kapanmazsa
Peki bu kanallar bir yere bağlı mıydı hocam?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.