Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
partnerlerde bağlı 20-25 kanal gitmiş spamdan adsensede tek kapanma yok.

partnerlerde bağlı 20-25 kanal gitmiş spamdan adsensede tek kapanma yok.

adsenseye bağlı kanallarınız yenimi hocam? Bende de şöle bi durum oldu 2 adet eski kanalım adsenseye bağlı olan kapandı 1 adet yenı kanalım hala açık

adsenseye bağlı kanallarınız yenimi hocam? Bende de şöle bi durum oldu 2 adet eski kanalım adsenseye bağlı olan kapandı 1 adet yenı kanalım hala açık
en yenisi 9. ayda açıldı hocam adsensenin eski yani beya. hala devam ediyor sanırım kapanma az önce takip programından taradığım parner kanalı şimdi kapanmış

tüm partner kanallarım kapanmıs sabah 90 quiz simdide farklı partnerlere baglı 40 kanal ucmus

geçen sene aralık en iyi kazandığım aydı bu sene 0ı çektik hadi hayırlısı.

bende de çok sağlam bir quiz kanal gitmiş kanala nerdeyse 6 aydır girmiyorum...

yok yok bi iş iyice zıvanadan çıktı...

Bu sefer boşta duran kanallardan gitti benim 3 tane. Çok ilginç olarak izlenmesi de çok az patlama da yoktu kendi halinde 1 2 aylık kanallardı.

2 farklı adsenseden aynı partnerlere kanallar taşıdım. İlginç olan şudur ki adsenselerden birinden taşıdığım tüm kanallar kapanmış ama diğer adsenseden taşıdığım açık. Partnercilerden cevap bekliyorum arkadaslar partnere kanalı tasıdıktan sonra kanalın adsenseyle hiçbir ilgisi kalmıyorsa 1 adsenseden taşıdığım tüm kanalların kapanması ve diğer adsenseden taşıdığım kanalın açık kalması tesadüf mü yoksa bu kapanan kanallar adsensemi de etkiledi mi?

bir kaç kalan quiz daha gitmiş.
o kadar telifli,topluluklu varken tertemizler gidiyor :(

2 farklı adsenseden aynı partnerlere kanallar taşıdım. İlginç olan şudur ki adsenselerden birinden taşıdığım tüm kanallar kapanmış ama diğer adsenseden taşıdığım açık. Partnercilerden cevap bekliyorum arkadaslar partnere kanalı tasıdıktan sonra kanalın adsenseyle hiçbir ilgisi kalmıyorsa 1 adsenseden taşıdığım tüm kanalların kapanması ve diğer adsenseden taşıdığım kanalın açık kalması tesadüf mü yoksa bu kapanan kanallar adsensemi de etkiledi mi?
Adsensedeyken kanallar nimlenmiş olabilir.Taşıdıktan sonra kapanmıcak diye bir şey yok partnere.Fark ettiysen çoğu kanalları aynı anda kapatıyolar.

bir kaç kalan quiz daha gitmiş.
o kadar telifli,topluluklu varken tertemizler gidiyor :(

uzun süredir girmediğiniz temiz olan, daha doğrusu zannettiğiniz quiz kanallarınızı kontrol edin.
Ben girdim, uygunsuz içerik adı altında bir ton gelmiş. İşin garibi videolar hala izlenebilir olmalarıydı. Sildim o videoları, son o kanal kaldı hala açık quizde :)

Adsensedeyken kanallar nimlenmiş olabilir.Taşıdıktan sonra kapanmıcak diye bir şey yok partnere.Fark ettiysen çoğu kanalları aynı anda kapatıyolar.

Benim asıl merak ettiği bu kanallar kapanınca adsensede kapanmış izlenimi yaratabilir mi yani adsenseyi spama düşürme ihtimali var mı?

Benim asıl merak ettiği bu kanallar kapanınca adsensede kapanmış izlenimi yaratabilir mi yani adsenseyi spama düşürme ihtimali var mı?
Adsensende spama girmiş olabilir.Oda toplu adsense banlarında kapatılabilir.Yeni bir kanal bağlayıp 1 gün bekle.Kapanamssa şuan adsense normaldir.

Yeni yıla tertemiz bir sayfa ile başlayacağız anlaşılan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri