Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
seni şikayet ettim. terbiyesiz herif. küfür etmeden konuşmaktan aciz birisin.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] @fserver [MENTION=11620]era[/MENTION]

ben küfür etmiyorum etmem ama birinin sana haddini bildirmesi lazım

buda bize düşmüş napak diğer gardaşlarım için banlanırık ama şu forumdan ve şu konudan Allah rızası ıcın uzak dur !

sen önce konuşmasını öğren ondan sonra haddimi bildirirsin..
youtup kanal kapanmalarına gelecek olursak son kez söyleyip çekiliyorum çalışma sistemiyle ilgili bir şey... bu kafayla da çözüm bulamazsın.

ben küfür etmiyorum etmem ama birinin sana haddini bildirmesi lazım

buda bize düşmüş napak diğer gardaşlarım için banlanırık ama şu forumdan ve şu konudan Allah rızası ıcın uzak dur !

youtup kanal kapanmalarına gelecek olursak son kez söyleyip çekiliyorum çalışma sistemiyle ilgili bir şey... bu kafayla da çözüm bulamazsın.

ben de dayanamıyorum artık
BOKUNU YİYİM Bİ SUS YA

4k post yazmıssın ama hep aynı şeyleri söylemekten sen yorulmadın ama ben yoruldum okumaktan

[MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] beni de bir hafta dinlendirin

Cidden ilyas şu tutumuna biraz ara ver dostum. Zaten insanların sinir kat sayıları tavan yapmış durumda, sende resmen yangına körükle gidiyorsun. Bi süre düşüncelerini bu şekilde belirtme bence çünkü herkesin canı yanmış durumda bak gereksiz tatsızlıklar çıkıyor. ;)

ben sustum sen susmuyon. ama ben sizin neden rahatsız olduğunuzu biliyorum ama burası siyasi ortam değil yazmayacağım. kimseyi ırkından dolayı küçümsemeyin.

ben de dayanamıyorum artık
BOKUNU YİYİM Bİ SUS YA

4k post yazmıssın ama hep aynı şeyleri söylemekten sen yorulmadın ama ben yoruldum okumaktan

@fsever @Mercurial beni de bir hafta dinlendirin

Cidden ilyas şu tutumuna biraz ara ver dostum. Zaten insanların sinir kat sayıları tavan yapmış durumda, sende resmen yangına körükle gidiyorsun. Bi süre düşüncelerini bu şekilde belirtme bence çünkü herkesin canı yanmış durumda bak gereksiz tatsızlıklar çıkıyor. ;)

adamın düşüncelerimi dedin sen :)

adamın tek düşüncesi var
"siz yanlış yoldasınız ben doğru yoldayım. arastırıp siz de doğru yolu bulun"
başka düşüncesini okumadım ben

neyse son postumu yazdım birazdan ban gelecek zaten :)

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

ben sustum sen susmuyon. ama ben sizin neden rahatsız olduğunuzu biliyorum ama burası siyasi ortam değil yazmayacağım. kimseyi ırkından dolayı küçümsemeyin.

kürt isen ben de kürdüm
mesele ırk meselesi değil
karakter meselesi

bencede hocam boş boş post atma artık konulara kuru gürültüden başka bişey değilsin

Buraya giriyorsunuz Listenize Üye Ekleyin kısmına ilyas yazıp Evet yazıyorsunuz ve dertlerinizden kurtuluyorsunuz. Ben şuan yapacağım size de öneririm :)

Son düzenleme:
senin benim peşimde iki cevap almak için koştuğun günleri de biliyorum. @webmasteryeri diye bir arkadaş vardı oda bugünlerin olacağını söylemişti aynı tepkiyi verdiniz. hayallerde yaşamaya devam edin. küfür ederek hakaret ederek çözüm bulacağınızı sanıyorsunuz.

forumda çözüm için uğraşan herkese hakaret edip küfür ettiniz. bunu senin gibi insanlara diyorum.. bana kalırsa herkes olmasa da konuşan tartışan çözüm arayanlara tepki verdiğiniz sürece başınıza gelenleri sonuna kadar hak ediyorsunuz. zaten bu başlangıçtı bu daha iyi günler.

bencede hocam boş boş post atma artık konulara kuru gürültüden başka bişey değilsin

senin benim peşimde iki cevap almak için koştuğun günleri de biliyorum. @webmasteryeri diye bir arkadaş vardı oda bugünlerin olacağını söylemişti aynı tepkiyi verdiniz. hayallerde yaşamaya devam edin. küfür ederek hakaret ederek çözüm bulacağınızı sanıyorsunuz.

forumda çözüm için uğraşan herkese hakaret edip küfür ettiniz. bunu senin gibi insanlara diyorum.. bana kalırsa herkes olmasa da konuşan tartışan çözüm arayanlara tepki verdiğiniz sürece başınıza gelenleri sonuna kadar hak ediyorsunuz. zaten bu başlangıçtı bu daha iyi günler.

İllas biliyosan çözüm yaz artık aynı şeyleri yazma. Bı ırk diyon bi başkabişey avatarı da apdulacayip yapmışsın ayar ediyosun milleti:)

artık şuna eminimi senin tek derdin post kasmak yazık sana

doğru haklısın çözüm üretiyorsun ama ortaya egonu koyuyorsun bir kişi gelsin desin ki ilyas çözümü söyledi biz bu işten kurtulduk para kazanmaya başladık ama yook.
mnote de biliyor ama senin gibi 40 kere yazmıyor adam 1 kere yazdı ve yetti ama sen 100 kere yazıyorsun + bilgi bile vermiyorsun k.bakma da kendi yazdıklarından sadece sen tatmin oluyorsun

adamlar çözüm istemiyor ağlamak istiyor. adamlara diyorum çalışma sisteminizde sıkıntı birisi çıkıp sormuyor nasıl çalışak diye anca bana sarıyor..

adsense de bizlik bir şey yok onu çeviremeyiz.. ama youtupta ki kanal kapanmaları kesinlikle çalışma sistemiyle alakalı.

İllas biliyosan çözüm yaz artık aynı şeyleri yazma. Bı ırk diyon bi başkabişey avatarı da apdulacayip yapmışsın ayar ediyosun milleti:)

adamlar çözüm istemiyor ağlamak istiyor. Adamlara diyorum çalışma sisteminizde sıkıntı birisi çıkıp sormuyor nasıl çalışak diye anca bana sarıyor..

Adsense de bizlik bir şey yok onu çeviremeyiz.. Ama youtupta ki kanal kapanmaları kesinlikle çalışma sistemiyle alakalı.

nasıl çalışalım ?????????????????????????????????????

adamlar çözüm istemiyor ağlamak istiyor. adamlara diyorum çalışma sisteminizde sıkıntı birisi çıkıp sormuyor nasıl çalışak diye anca bana sarıyor..

adsense de bizlik bir şey yok onu çeviremeyiz.. ama youtupta ki kanal kapanmaları kesinlikle çalışma sistemiyle alakalı.

o adsense olaylarının sebebini çözdüm diye konu açıp yine boş post kastıgın başlıkta herkes sorduda bildiğin bişey olmadıgı için cevap veremedin

Adsense spami cozmustunuz mnote ile ikiniz.

Yutup önümüze matematik sorusu koymuyor ki çözelim,sen çözüm işini yalnış anlamışsın!

Yaw birkaç post önce başkabir arkadaş adsense ban sorunu nu çözdü yazdın forumu komple tarattın bize. Şimdi adsensede bizlik birşey yok diyosun bedavadan üflüyosun işte. Ağlıyorlar fln tahrik etme milleti.
Not: Banlanan arkadaşla hiçbir hukukum yok

ben çözmedim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] çözdü. ben ne söylemeye çalıştığını anladım. anlamayan kendisine sorsun. geçen spam dalgasından sağolsun adminin söylediğle kurtardım hesabı.

Yaw birkaç post önce başkabir arkadaş adsense ban sorunu nu çözdü yazdın forumu komple tarattın bize. Şimdi adsensede bizlik birşey yok diyosun bedavadan üflüyosun işte. Ağlıyorlar fln tahrik etme milleti.
Not: Banlanan arkadaşla hiçbir hukukum yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri