D
Dean
Guest
şuan adsense de kırmızı şerit çıktı sayım durdu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyük sıkıntı var arkadaşlar dün geceden beri sayımlar durdu.Hala aynı.
adsense demi dün geceden beri durdu sizde ?
korkudan girip bakamıyorum.Kanaldan baktım gerçek zamanlıda sayım var gözüküyor fakat video öyle kaldı gözükmüyor
Mobil olarak gönderildi.
Arkadaşlar bu kapanmalar kanal acma yöntemiyle alakalı mi hatta söyle sorayim ringringle dogrulattgımızdan dolayı olabilirmi cünkü genel olarak eski kanallarım duruyor diger adsenste ki bunlari ringring ile dogrulatmamistim yeni ads ye bagli tüm kanallar ringring ile acilmis ve kapanmıstır dün itibari ile hatta baglamadıgım kanallarda kapandi yine ringring ile dogrulatmiştım
2 gün önceye kadar hepsi açıktı.. kanalların açılış tarihlere dikkat edin.. sadece ekim-kasım ayı temizliği değil, çok daha geriye dönük bir temizlik oluyor şu an
![]()
özgün çalışan arkadaşlar durum nasıl sayım var mı eğer onlarda sayım devam ediyorsa büyük ihtimal sayım duran adsenseler uçar
Durdular mı ? Adsenseye kanal bağlasam mı ki karar veremedim.
Bence bekle hocam duracak gibi değiller.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.