Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hay Ağzın Bal Yesin...
özür dilerim. bütün bu kapanmalar benim yüzünden.
bu arada skype den uyarmama rağmen beni dinlemeyip ritual e girenlerde kapanma oranı %90 larda. partnera sokulmamış kanallarda daha az kapanmalar olmuş
Bu 500 bin, 100 bin, 10 bin, 5 bin kanalım kapandı falan diyenlerin aylık kazancını gerçekten o merak ettim şimdi. Ben 1 yıldan uzun süredir bu işi yapıyorum toplasan 1000 kanalım olmamıstır.
bende merak ediyorum hocam .. benim 200 kanalım olsun zaten aylık kazancım en a 50bin olur .. 10 bin 20 bin kanal ne demek yaaa
özür dilerim. bütün bu kapanmalar benim yüzünden.
bu arada skype den uyarmama rağmen beni dinlemeyip ritual e girenlerde kapanma oranı %90 larda. partnera sokulmamış kanallarda daha az kapanmalar olmuş
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.