Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Koskoca dashbord da 16 kanal kalmis, Kendimi yolunmus tavuk gibi hissediyorum. :)

arkadaşlar çok acil cevap verebilirseniz çok sevinirim. Az önce adsense bağlı boş durumda olan ve daha önce hiç video vs atılmamış youtube kanalım kapandı. girişte de telefon onayıyla girdim adsense e. şimdi bundan sonraki süreç az çok belli adsense kapanacak ama içindeki parayı nasıl kurtaraibliriz. var mı bir yöntemi. önceki sayfaları okudum ancak gözden kaçırdım muhtemelen. yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.

özür dilerim. bütün bu kapanmalar benim yüzünden.

bu arada skype den uyarmama rağmen beni dinlemeyip ritual e girenlerde kapanma oranı %90 larda. partnera sokulmamış kanallarda daha az kapanmalar olmuş

Est... Tabiki Senin Yüzünden Değil ama İnsanoğlu Kanaatkar Olmalı. 6000 Yakın Kanalın Kapanması Demek Nedemek? ki Daha Bu Yarısıymış...

boşta olan 12 kanal kapanmış az önce

sabahta 6 tane kapanmıştı

bende şuan adsense kanal hiç yok .. Boşta duran ve quiz kanallar var . Boşta duran video attığım hatta 15 gün önce girdiğim quiz kanallar bile kapanmış gel görki yeni yaptığım yada 1 ay önce attığım boş kanalların hepsi açık . Bu durum sadece benim başımamı geldi ?

Benimde bugün epey kanal kapanmış bağlı yada boşta farketmiyor.. Bi bitsede işimize baksak..

Bu 500 bin, 100 bin, 10 bin, 5 bin kanalım kapandı falan diyenlerin aylık kazancını gerçekten o merak ettim şimdi. Ben 1 yıldan uzun süredir bu işi yapıyorum toplasan 1000 kanalım olmamıstır.

Bu 500 bin, 100 bin, 10 bin, 5 bin kanalım kapandı falan diyenlerin aylık kazancını gerçekten o merak ettim şimdi. Ben 1 yıldan uzun süredir bu işi yapıyorum toplasan 1000 kanalım olmamıstır.

bende merak ediyorum hocam .. benim 200 kanalım olsun zaten aylık kazancım en a 50bin olur .. 10 bin 20 bin kanal ne demek yaaa

para kazanma/reklam açık izlenim almayan 2 kanalım kapanmış

özür dilerim. bütün bu kapanmalar benim yüzünden.

bu arada skype den uyarmama rağmen beni dinlemeyip ritual e girenlerde kapanma oranı %90 larda. partnera sokulmamış kanallarda daha az kapanmalar olmuş

Bünyemizdeki toplam kanal sayısı 600. Kapanma sayısı 87 dir. Gerçekten sen gibi düşünen arkadaşların varsa uyarman bizim için mutlu edici bir davranış özelliği taşımaktadır. bu davranışın için teşekkür ediyorum. Sorun dğeil yaparsın bi 5000 kanal daha yoluna devam edersin. Sana bol kazançlar diliyorum.

partnerlere baglı 15 kanal daha kapanmıs .. bide geriye kalan kanalların izlenimleri düsmüss bunu yasayan var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri