yav siz bu kapanan kanalları hangi numarayı kullanarak siliyorsunuz. ring ring deneyeyim dedim mesaj gelmiyor onda.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yav siz bu kapanan kanalları hangi numarayı kullanarak siliyorsunuz. ring ring deneyeyim dedim mesaj gelmiyor onda.
Yok hocam malesef ben videoyapın kanaltakibini kullanıyorum genelde.. Ama forumda satılan iki kanal takip programıda var bende çok nadir kullanırımapi keysiz varmı şuan kanal takip programı ben bio33ünkünü kullanıyorum o apili
sağolasın hocam deniyorum şimdi.hocam gerek yok numaraya forumda anlatımı var telefon girmeden direk açıyosun öyle sil, ne gerek var telefona fln, bulamazsan ben bakıp link atayı msana
edit: hatta buldum bile http://www.ytpara.com/youtube-hakki...tel-onayi-isteyen-kanallari-acma-yontemi.html
bu arada sadece adsense kayıt için açtığım mailin kanalı kapanmış içinde hiç video yoktu![]()
adsense spama düşmüş hocam büyük ihtimal banların umut bağlama fazla
"Adsense spama düştü" teriminin karşılığı bumu hala anlamış değilim. Adsense spama düşmesi, bağlanan kanalların kapanmasımı? Yoksa adsense açılan ilk youtube kanalının tel onayına düşmesimi?
Bağlanan kanalların kapanmasına diyoruz hocam
Anlamadigim daha adsense ilk defa giris yapiyordum daha sozlesmeyi bile kabul etmemistim bi tek o maildeki bos kanal bagliydi nasil spama dusuyorkiadsense spama düşmüş hocam büyük ihtimal banların umut bağlama fazla
bu arada sadece adsense kayıt için açtığım mailin kanalı kapanmış içinde hiç video yoktu![]()
adsense spama düşmüş hocam büyük ihtimal banların umut bağlama fazla
Hocam Alptug nickli arkadaşın hemen 3 mesaj üstte yazdığı olay nedir peki?
Anlamadigim daha adsense ilk defa giris yapiyordum daha sozlesmeyi bile kabul etmemistim bi tek o maildeki bos kanal bagliydi nasil spama dusuyorki
bugun izlenmeyen kanallarım da dahil olmak üzere hepsi topluluktan kapandı. Adsense su ana kadar temizdi. daha pini yeni gelmişti. Bu adsensin patlayacagı anlamına mı geliyor ?
adsense e bağlı kanalların hepsinin maillerini sil sonra dua..
kanallar uçmaya başladı bendede teker teker
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.