Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
yav siz bu kapanan kanalları hangi numarayı kullanarak siliyorsunuz. ring ring deneyeyim dedim mesaj gelmiyor onda.

Son düzenleme:
adsense spama düşmüş hocam büyük ihtimal banların umut bağlama fazla

"Adsense spama düştü" teriminin karşılığı bumu hala anlamış değilim. Adsense spama düşmesi, bağlanan kanalların kapanmasımı? Yoksa adsense açılan ilk youtube kanalının tel onayına düşmesimi?

of of of ne darbe indiriyor ... arkadaş bitirdi resmen kanal bırakmadı :)

bu arada sadece adsense kayıt için açtığım mailin kanalı kapanmış içinde hiç video yoktu :eek:

adsense spama düşmüş hocam büyük ihtimal banların umut bağlama fazla

Hocam Alptug nickli arkadaşın hemen 3 mesaj üstte yazdığı olay nedir peki?

Anlamadigim daha adsense ilk defa giris yapiyordum daha sozlesmeyi bile kabul etmemistim bi tek o maildeki bos kanal bagliydi nasil spama dusuyorki

Adsense e kanal bağlı olmadığı halde sadece adsense yönetici mailinin boş kanalı kapanıyorsa normal kapanmalara denk gelmiştir.

Adsense girişinde tel onayı ister ama spama düştüğü anlamına gelmez.
Bu durumda yönetici değiştirip devam edebilirsin.

Spama düştü diyebilmemiz için bağlı bütün kanalların kapanması gerekiryor. Ve sonradanda ne bağlarsan boş kanalda bağlasan 2 saat içinde kanalın kapanması gerekir.

Adsense in spama düştüğünü anca test ederek anlayabiliriz.
Kanallar kapandıktan sonra boş bir kanal bağlar bekleriz 24 saat içinde (çoğunlukla 2 saat içinde) boş kanalda kapanıyorsa spama düşmüştür

normalde 1-2 gün sürer biterdi bu kapanmalar, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? bu seferki günlerdir devam ediyor :/

bugun izlenmeyen kanallarım da dahil olmak üzere hepsi topluluktan kapandı. Adsense su ana kadar temizdi. daha pini yeni gelmişti. Bu adsensin patlayacagı anlamına mı geliyor ?

Kanalalrın hepsi uçuyor hepsi kapanıyor yine başladılar şimdilik 32 kanal gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri