Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Allahım kafayı yedim ya pc ye tekme atıyorum sabahtan beri 50 kanal yaptım uyumadan sabah kalktım 29 u kapanmış allahım sen sabır ver....

Bugüne kadar 1 tane bile kanalım kapanmamıstı ama bugün 1 tane izlenen kanalı bağladım aksamına hem o kanalı hem de yanında 5 tane bosta duran kanalı kapatmıslar galiba o 1 kanaldan yola cıkarak bosta duran 5 kanalı da fişlediler.

Allahım kafayı yedim ya pc ye tekme atıyorum sabahtan beri 50 kanal yaptım uyumadan sabah kalktım 29 u kapanmış allahım sen sabır ver....

şimdi baktım yine 3 5 tane gitmiş ya. sen mi ben mi ya anlamıyorum botla yüklediklerim genelde sağlam, render yapıp ugraşınca kapanıyo genel olarak, içim daraldı artık.

şimdi baktım yine 3 5 tane gitmiş ya. sen mi ben mi ya anlamıyorum botla yüklediklerim genelde sağlam, render yapıp ugraşınca kapanıyo genel olarak, içim daraldı artık.

Hocam kıyım ne zaman bitecek bilmiyorum ki vallla artık bu işin yapılacak bır tarafı kalmadı...

kanal kapanır açılır önemli olan ödeme almak...
vala ben [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocama duacıyım dur bakalım ödeme alırsam mersine gidip elini öpecem

Benim şahsi düşüncem güncellenmeyen kanallar güncelleme zamanı gelince eğer spamsa bir sekilde tespit edilip kapatılıyor. Bugün bağladığım kanal hala eski versiyonundaydı hatta bu kanal güncellenince kapanır düsüncesiyle bağladım ve akşamına da kapandı. Tüm kanallar yeni versiyona geçtikten sonra kapanmalar da duracaktır diye düşünüyorum.

Sen akilli adamsim genel temizlik var diye kendini kandirmiyorsun. sana bir yol acayim ordan yuru cozumu bulursun. adsense olayi karmasik bizlik bir durum yok ama bu ay basinda baslayan kanal kapanmalari calisma sistemiyle alakali. bir kesime karismiyor. eski yeni gmaille ilgili degil tamamen calisma teknigiyle alakali.

Ben tamamen özgün gibi 5 kanal yaptım içerikte telifsiz yine kapandı :D Kapanmadı kapanmadı 3 gün sonra 5 i bi yerde taktı bana youtube :D

hocam kategori demiyorum bak çalışma tekniğini gözden geçir. yürü burdan kapanmayacak.

Ben tamamen özgün gibi 5 kanal yaptım içerikte telifsiz yine kapandı :D Kapanmadı kapanmadı 3 gün sonra 5 i bi yerde taktı bana youtube :D

---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

gözlerinden öpüyorum :)

kanal kapanır açılır önemli olan ödeme almak...
vala ben @ilyas hocama duacıyım dur bakalım ödeme alırsam mersine gidip elini öpecem

Ne teknikmiş arkadaş valla helal olsun bide biz bulsaydık [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

hocam kategori demiyorum bak çalışma tekniğini gözden geçir. yürü burdan kapanmayacak.

---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------

gözlerinden öpüyorum :)
20 kanal kapattık açtık çorba ettik adsense sağ eğer ödeme oncesi banlanmazsa akın gidin beyler kimse tutamaz sizi..

Şu Google yeni güncellemerinden sonra yeni hesap açmak için IP yenilemek bile naafile artık biliyorsunuz , eğer ki ben modeme res atıp kanal yapıyım derseniz hataya düşersiniz siz değiştiğini zanneder girerseiniz tertemiz kanal yaparsınız ama Google bunu anlıyor.. Anladığı için aynı bilgisayardan 30 tane hesaba girdi varsayıyo ve spam hesap oluyor bu kadar basit.

(şahsi düşüncem) fikirleriniz var mı

Şu Google yeni güncellemerinden sonra yeni hesap açmak için IP yenilemek bile naafile artık biliyorsunuz , eğer ki ben modeme res atıp kanal yapıyım derseniz hataya düşersiniz siz değiştiğini zanneder girerseiniz tertemiz kanal yaparsınız ama Google bunu anlıyor.. Anladığı için aynı bilgisayardan 30 tane hesaba girdi varsayıyo ve spam hesap oluyor bu kadar basit.

en önemlisi acaba sorun gmaillerde mi ?

Yok gmail falan değil bu bir süreç şartlar hafifler yakında adamlar önüne geleni kapatıyor boş gmailler bile

organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor. az düşünün aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.

Değiştirdim işte bende önceden yaptığım kanalların spam olduğu belliydi yeni yaptığım 5 kanalı tamamen özgün gibi yaptım dışardan bakan biri spam demezdi kapandı hocam daha nasıl değişir ki çalışma şekli

Abi olay şu biz cok detayciyiz abi basit çalışın siradan calisn bu isi hiç bilmiyormus gibi calsn snra takip edin hepimiz kafayi yedik ya 4 ayda çoğu kisi bıraktı smdi tekrr basliyor skntisi yok derdi yok su 4 ayi bi unutun abi kendiniz zorla patlationz adsenselri...

organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor.

organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık.

demişsiniz hocam ama kanal oluşturabiliyor musun? ve ya oluşturabiliyorlar mı? eskiden ip değiştir, çerez temizle kanal aç vardı şimdi var mı? yok.

zaten bu saatten sonra IP değil başka yerden yakalıyor , tak tak indiriyor :)

ve söyliyim; şunu bilin ki bugun başka kanala girdin kazançlı tamam artık onu kapandı bil.

organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor. az düşünün aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.

Manuel aralıklarla yüklesende kapatıyor bişey fark etmiyor ki

kanalın düzgün ismi ona uygun profil resmi kapak foto, kanal açıklamaları gibi şeyler mi hocam inan benim kafam basmıyor artık adamlara özgün olduğumuzu mu hissettircez. bide sanırım senden anladığım kadarıyla ne bot ne vds sadece kendi internet hattımızdan yükleme yapacaz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri