Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allahım kafayı yedim ya pc ye tekme atıyorum sabahtan beri 50 kanal yaptım uyumadan sabah kalktım 29 u kapanmış allahım sen sabır ver....
şimdi baktım yine 3 5 tane gitmiş ya. sen mi ben mi ya anlamıyorum botla yüklediklerim genelde sağlam, render yapıp ugraşınca kapanıyo genel olarak, içim daraldı artık.
Sen akilli adamsim genel temizlik var diye kendini kandirmiyorsun. sana bir yol acayim ordan yuru cozumu bulursun. adsense olayi karmasik bizlik bir durum yok ama bu ay basinda baslayan kanal kapanmalari calisma sistemiyle alakali. bir kesime karismiyor. eski yeni gmaille ilgili degil tamamen calisma teknigiyle alakali.
Ben tamamen özgün gibi 5 kanal yaptım içerikte telifsiz yine kapandıKapanmadı kapanmadı 3 gün sonra 5 i bi yerde taktı bana youtube
![]()
kanal kapanır açılır önemli olan ödeme almak...
vala ben @ilyas hocama duacıyım dur bakalım ödeme alırsam mersine gidip elini öpecem
20 kanal kapattık açtık çorba ettik adsense sağ eğer ödeme oncesi banlanmazsa akın gidin beyler kimse tutamaz sizi..hocam kategori demiyorum bak çalışma tekniğini gözden geçir. yürü burdan kapanmayacak.
---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
gözlerinden öpüyorum![]()
Şu Google yeni güncellemerinden sonra yeni hesap açmak için IP yenilemek bile naafile artık biliyorsunuz , eğer ki ben modeme res atıp kanal yapıyım derseniz hataya düşersiniz siz değiştiğini zanneder girerseiniz tertemiz kanal yaparsınız ama Google bunu anlıyor.. Anladığı için aynı bilgisayardan 30 tane hesaba girdi varsayıyo ve spam hesap oluyor bu kadar basit.
(şahsi düşüncem) fikirleriniz var mı
en önemlisi acaba sorun gmaillerde mi ?
Şu Google yeni güncellemerinden sonra yeni hesap açmak için IP yenilemek bile naafile artık biliyorsunuz , eğer ki ben modeme res atıp kanal yapıyım derseniz hataya düşersiniz siz değiştiğini zanneder girerseiniz tertemiz kanal yaparsınız ama Google bunu anlıyor.. Anladığı için aynı bilgisayardan 30 tane hesaba girdi varsayıyo ve spam hesap oluyor bu kadar basit.
(şahsi düşüncem) fikirleriniz var mı
hocam kategori demiyorum bak çalışma tekniğini gözden geçir. yürü burdan kapanmayacak.
organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor.
organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor. az düşünün aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.
organik IP olduktan sonra istediğin kanala gir çık. avrupa, usa ve japonya da hem evler de hem de bar ve cafeler de tek IP var. google'un peşinde olduğu başka şey her şey yazılmıyor buraya adam videoyu nasıl yüklediğimize takmış. spamı buradan çözüyor kanalları da buradan yakalıyor. özgün kafayla spam yaparsanız karışmıyor. ama spam kafasıyla özgün yapsan bile seni indiriyor. az düşünün aradığınız bütün soruların cevabını bulursunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.