Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Vay arkadaş ilk defa bu kadar kötü vurdu yt.. Adsenseye bağlı kanal kalmamış an itibariyle.. 5-10 Kadar partnerde kanal varsa vardır onlarda kapanır eminim.. Bu temizlik köklü bir temizlik video basılmış kenarda bekleyen 200e yakın kanalında yüzde 90nı pert durumda.. Geriye kalanlarıda kapatacaklardır büyük ihtimalle..
Ne eylülde ne de sonrasında bu kadar ağır bir darbe yememiştim.. Kapanmalar dursada bari kanal basmaya devam etsek..

1 adsendeki tüm kanallar patladı, adsense spama düştü, yönetici mönetici değiştirdim, yeni boş kanal bağladım, bakalım ne olucak .
Bu ay sıfır çekeceğim büyük ihtimalle, google kuruttu bizi, lanet olsun ,

Vay arkadaş ilk defa bu kadar kötü vurdu yt.. Adsenseye bağlı kanal kalmamış an itibariyle.. 5-10 Kadar partnerde kanal varsa vardır onlarda kapanır eminim.. Bu temizlik köklü bir temizlik video basılmış kenarda bekleyen 200e yakın kanalında yüzde 90nı pert durumda.. Geriye kalanlarıda kapatacaklardır büyük ihtimalle..
Ne eylülde ne de sonrasında bu kadar ağır bir darbe yememiştim.. Kapanmalar dursada bari kanal basmaya devam etsek..
Geçmiş olsun üstad adsense spame girmiş olabilir :(

1 adsendeki tüm kanallar patladı, adsense spama düştü, yönetici mönetici değiştirdim, yeni boş kanal bağladım, bakalım ne olucak .
Bu ay sıfır çekeceğim büyük ihtimalle, google kuruttu bizi, lanet olsun ,

bazen 12 saat içinde kapatabiliyorlar yönetici değiştirmek pek bir işe yaramıyor, kanala cepten çektiğiniz bir tane video koyun 4 saat sonra kanal isminizi aratın kanal aramalarda çıkmıyor ise bilinki o kanal sabaha uçuşta en azından benim öyle oldu geçmiş olsun

Geçmiş olsun üstad adsense spame girmiş olabilir :(

bazen 12 saat içinde kapatabiliyorlar yönetici değiştirmek pek bir işe yaramıyor, kanala cepten çektiğiniz bir tane video koyun 4 saat sonra kanal isminizi aratın kanal aramalarda çıkmıyor ise bilinki o kanal sabaha uçuşta en azından benim öyle oldu geçmiş olsun

Bu kapanmalarda genelde adsenseler sağlam kalıyor hocam kıyım kaynaklı kanal kapanmaları bunlar ilk başladığında bir adsensemde tüm kanallar kapanmıştı deneme kanal bağlamıştım o daha bugün kapandı..(3 gün açık kaldı kanal) Yani adsenseler sağlam çok şükür sizinde aklınızda bulunsun boş kanal bağlayıp deneyin.. Tabi yinede ytnin sağı solu belli olmaz

Bu kapanmalarda genelde adsenseler sağlam kalıyor hocam kıyım kaynaklı kanal kapanmaları bunlar ilk başladığında bir adsensemde tüm kanallar kapanmıştı deneme kanal bağlamıştım o daha bugün kapandı..(3 gün açık kaldı kanal) Yani adsenseler sağlam çok şükür sizinde aklınızda bulunsun boş kanal bağlayıp deneyin.. Tabi yinede ytnin sağı solu belli olmaz

Dediğin gibiyse çok iyi olur hocam en azından spama düşme belasından kurtulmuş oluruz.

Hocam deneme amaçlı bağladım alt kanal sabaha kapandı, ana kanal ise alt kanala itirazdan sonra kapandı(adsense bağlı değildi) ,adsense açık halen sizden değilse sağı solu belli olmuyor banlanmazsa içerdeki ödemeyi alırız banlanırasa yapacak bir şey yok gibi

Bende her ayın 5-10 arası quiz kanallar patlıyor nedense, bugün kanala uzun süre sonra girdim videoları özele aldım kapanmasın diye 3-4 saat sonra kanal kapandı.

Geçen ay 3 tane milyonluk kanal gitti 5-6 bin aboneli, bu ay da kalan son hitli kanal kapandı, kesinlikle bunun altında quiz var diye düşünüyorum.Yoksa hep ödeme zamanı yaklaşınca olması anormal bunun.

hocam ne quizi yt de spam kanal kalmamış neredeyse(yeni kanallar için diyorum). artık kanalım kapanmıyor diyene şüpheli bakarım . en basitinden çalıştığınız kategoriyi yt de son bir hafta için aratın, gördüğünüz kanallar ya eskidir yada abonesi çok.

hocam ne quizi yt de spam kanal kalmamış neredeyse(yeni kanallar için diyorum). artık kanalım kapanmıyor diyene şüpheli bakarım . en basitinden çalıştığınız kategoriyi yt de son bir haftada aratın gördüğünüz kanallar ya eskidir yada abonesi çok.

benim geçen ay yaptıgım sinema kanalları kendi render aldıgım kendi gmailimi kullanıgım kanallar sağ duruyor fakat . eski açmış oldugum kanallardan 15-20 tane civarı kapandı enteresan bi olay youtube zorlaştırmaya devam ediyor işleri

hocam ne quizi yt de spam kanal kalmamış neredeyse(yeni kanallar için diyorum). artık kanalım kapanmıyor diyene şüpheli bakarım . en basitinden çalıştığınız kategoriyi yt de son bir hafta için aratın, gördüğünüz kanallar ya eskidir yada abonesi çok.

Benim kapanan kanalların da abonesi çok zaten 2-3-5-7-8 bin aboneli kanallar gidiyor.Aynı kategoride adsense kanallarım, boşta biryere bağlanmamış kanallar da var onlar niye kapanmıyor da sadece quizler kapanıyor.1 yılı aşkın süredir sağlamdı kanallar.Kazanç yükseldiği anda kapanıyor ne hikmetse.

1 haftadır açtıgım bütün kanallara topluluk geldi ilk defa böyle birşey yaşıyorum

kanalları kendinizmi açıyorsunuz yoksa satınmı alıyorsunuz
bot mu ? vds mi ? yoksa kendi evinizden mi yüklüyorsunuz videoları
günde kaç kanal yapıyorsunuz ?

gibi basit soruları cevaplarsanız sevinirim hocam.
Kanallari kendim aciyorum bot kullaniyorum gunde 2 kanaldan fazla yapmiyorum.

Yeni bi güncelleme dalgası geliyor dikkat arkadaşlar. ..

Yorum burda kalsın dediydim dicem

Mobil tapatalk üzerinden yazılmıştır, yazım hatası olabilir...

profil gifini sana uygulamak istiyorum.. bişi biliyorsan söyle, bilmiyorsan neyin kafası bu?
Eyw hocam [emoji2] bişi bildgmzdn değil bir mktar tecrübe diyelim ha ins olmaz hepimizn temellisi bu yönde

Mobil tapatalk üzerinden yazılmıştır, yazım hatası olabilir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri