Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Son düzenleme:
arkadaşlar,elimde 1 tane sağlam para kazanan kanal kalmadı.içindeki bütün ödemelerde muhtemelen yatmaz.toplamda 50 küsür kanal kapandı.içinde 2 senedir kale gibi duranlar da var.halim perişan.

an itibarıyla 10 quiz kapandı...

Türkiye iplerinin spama düşüp düşmediğini denemek için bir kaç hesaba ingiltere den bir arkadaşa gerçek tel ile onaylattım bakalım telden ve ya lokasyondan mı oluyor 1 ay içinde kapanmazsa Türkiye kar listede diyebilirim...

Son düzenleme:
onaylı 5 6 aylık bos kanallar vardı. eskıden 1000 video da bassam kapanmazdı. 2 3 gundur kanal kalmadı elimde hepsi kapanıyor. youtube da flag atıyor

yaşamayan varsa okunmuş falandır. Zemzemle falan yıkamışlardır.
Yaklaşık 1 aydan beri dogru dürüst kanallarım kapanmıyor.Kapananlar da saysam 1 elin parmağını geçmez.Onlar da sahte telif flag falan ve 2-5 aydır seri ve umarsızca kanal basıyorum.
NOT: Umarsızca derken bot falan değil ha emek vererek tamamen manuel :)

Eldr kalan 4 quizden en guvendigin kapandi guncel dizi calistigim kanal topluluk yedi.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 03:58 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

Yaklaşık 1 aydan beri dogru dürüst kanallarım kapanmıyor.Kapananlar da saysam 1 elin parmağını geçmez.Onlar da sahte telif flag falan ve 2-5 aydır seri ve umarsızca kanal basıyorum.
NOT: Umarsızca derken bot falan değil ha emek vererek tamamen manuel :)
Her zaman manuel calistim ve son 3 aydir her açtığım kapaniyordu videolari toplu attigimda kapandi gunde 1 video attigim da kapandi icerikle alakasi yok :S mail saticisini pm atar msn

Eldr kalan 4 quizden en guvendigin kapandi guncel dizi calistigim kanal topluluk yedi.

---------- Spam Engelliyici 03:58 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

Her zaman manuel calistim ve son 3 aydir her açtığım kapaniyordu videolari toplu attigimda kapandi gunde 1 video attigim da kapandi icerikle alakasi yok :S mail saticisini pm atar msn

İşte en çok yapılan hata da bu zaten forumdaki ;
Asla Mail satın almayın.
Satmayın!!!
Satanları UYARIN!!!

herşeyi kaybettim,sıfır kanal açtım gerçek telefonla,mail temiz pc temiz telefon temiz modem temiz video ise kendi videom.açtım 60-70 izlenim aldım sonra baktım ki reddedildi-uygunsuz içerik uyarısı gelmiş.fıttırmamak elde değil.

İşte en çok yapılan hata da bu zaten forumdaki ;
Asla Mail satın almayın.
Satmayın!!!
Satanları UYARIN!!!
Kendi actiklarimda da sonuc vasat haziranda denedim ama 15 20 kanal toplu kapanma yasadim. Onaysiz da aldim yne toplu kapanmayla sonuçlandı

aynen ilk onaydan geçmeleri yada doğrulama atlatmaları spama yakalanmıyorlar anlamına gelmez.
Spam bir hareket ve davranış biçimidir ve google da bu davranışları farkediyor.Bizim yani Türkiye insanının iyi huyları oldugu gibi 'Sabırsızlık', 'aman olsun daha fazla olsun' , 'benim olsun' gibi kötü huyları da var.Bu hırslılık da tam olarak google'ın aradığı davranışlardır spammerlarda :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri