3 kanal gitmiş yaşları büyüktü biraz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallar eski miydi yeni mi?An itibariyle tek adsense e bağlı tüm kanallar kapandı...
Adsense spama düştü, 10 kanal kapandı
Bence herkes kanallarını kontrol etsin...
Hiç ihtar dünya engeli vs yoktu hocamKanallar eski miydi yeni mi?
Kanallarda hiç ihtar veya dünya engeli olmuş muydu?
Yeni yaptıgım 16 kanaldan 11i kapanmş max 30 video atıldı 10 tane ip var ben anlamadm gitti artık ne yapıcagımı şaşırdım. Sırf temiz olsun diye up makina aldm 10 ipli bi ipden daha max 2 kanal yapıldı.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıklama etiket girmiyorum kesinlikle başlıkta S01e02 tarzında hepsiHocam attığınız video sayısında yada ıp sıkıntı olmadığı açık.Yaptığınız spamda başlık açıklama etiket bir sıkıntı olabilir mi yada renderli videolarda birşeyler mi yapıyorlar çektiğiniz videolar dahil
Açıklama etiket girmiyorum kesinlikle başlıkta S01e02 tarzında hepsi
Açıklama etiket girmiyorum kesinlikle başlıkta S01e02 tarzında hepsi
Aynı sistemle çalıştığm arkadaşlarda sorun yok sorun ya gmailler ya iplerHocam adamlar farkındaysanız her zaman kapatma oluyor.Özellikle 6 aydır bir darbe oluyor heleki kapanmalarda v.s.Sizin kullandığınız başlıktan dolayı çok kanal kapanmıştır o başlık ''s'' kısaltması yada ''e'' kısatlması bir faydası olmaz.Videolarda renderlı ise belki ondandır.Yaptığımız tarzı değiştirmemiz lazım.
an itibariyle 10 kanalım kapandı sizde durum nedir arkadaşlar
ardı arda açılan gmaillerden kaynaklı, buna artık eminimYeni bastığımız kanallarada saldırmaya başladı yt ac köpek gibi saldırıyordoymadı gitti kanal kapatmaya
O zaman ben hanıma iki çift laf edeyimardı arda açılan gmaillerden kaynaklı, buna artık eminim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.