İlk kanal kapanınca flag sandım sonra takip ettiğim çok büyük kanallar da gümledi. YT yapıyor kesinlikle
bende aynı fikirdeyim, hayırlısıyla Allahın izniyle bu yılı atlatalım, yeni yılda bunun acısını fena çıkartıcaz inş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk kanal kapanınca flag sandım sonra takip ettiğim çok büyük kanallar da gümledi. YT yapıyor kesinlikle
bende aynı fikirdeyim, hayırlısıyla Allahın izniyle bu yılı atlatalım, yeni yılda bunun acısını fena çıkartıcaz inş![]()
hocam böyle devam ederse spam diye bir şey kalmaz izleme alan kanal bir hafta gitmiyor. ..kunu çıkardılar ama inşallah devamlı değildir bu durum.
2017 ye kadar böyle devam eder gecen yılda bundan farkı yoktu
bilemiycem ben 3 baba kanalı direk sildim 2 tane kapanınca sonuç banlar başladıgı zaman belli olurpeki kanalı hemen silersek adsenseler zarar görür mü? devamlı kapanıyor çünkü kanallar.
kanallar kapansın sileriz yeniden başlarız tamam da adsenseler yanmasın be aga![]()
Geçen yıl bu zamanlar kanal kapanmalari bundan daha kötüydü şimdi baktım bence pek paniğe gerek yok ama ayın 20 sinde büyük bir ban dalgası gelecek gibiyeni bi icat çıkarmasınlar, yeni bi güncelleme yani, varsın adsenselerde yansın, 50 60 tane daha açarız, yeterki herşey kaldığı yerden devam etsin![]()
Arkadaşlar sizce adsense ban olur mu ? gerçekten 3 kişi tartışıyoruz bir türlü sağlam bir yol çizemedik ne dersiniz ?
6 aydır açık olan kanalım gitti mail 2011 di
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.