Kimden aldınız onuda yazın bari?
Kimden aldıgımı yazarak arkadasın adını kötülemek istemem cünkü uzun zamandır kanal alıyorum ama sadece aldıgım son 30 kanal kapandı. Öncekılerde sıkıntı yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimden aldınız onuda yazın bari?
Kimden aldıgımı yazarak arkadasın adını kötülemek istemem cünkü uzun zamandır kanal alıyorum ama sadece aldıgım son 30 kanal kapandı. Öncekılerde sıkıntı yok.
bendede bayağı bir kapanma var. özellikle xx kişisi diye belirtmek yanlış olur. ne olduysa ekim sonlarında kasım başlarında olmuş. günlük log tutarım tarihleri 13.11.2016 06:49
da yapmısım son kanalı bunlar ekim sonun haftasında aldıgım kanallar. satın aldığınız kanallar ekim sonu kasım başımı almıştınız?
Kanal takibim 20 dk da bir günceller.
15 kasımda tek güncellemede 104 kanal gitti.
hergün 15 kanal yaparım. Giden kanallar hep
6 ekim - sonra açılmış kanallar kapandı.
6 ekimden önce acılmış kanallarda bir tek kapanma olmadı.
inşallah yılbaşına kadardır hocam adamlar böyle kanal kapatıyorlarsa her ayda kapatabilirler bunun sınırı yokDaha bunun Aralık ayı var yılbaşına kadar rahat yok.
inşallah yılbaşına kadardır hocam adamlar böyle kanal kapatıyorlarsa her ayda kapatabilirler bunun sınırı yok
o kanalları kimden aldınız hocam80x Kanal Kapandı Lanet Olsun ya :S
ytofis hocam hepsi.o kanalları kimden aldınız hocam
80x Kanal Kapandı Lanet Olsun ya :S
Mailden bi alaka olucağını zannetmiyorum ben bu kapananların. Nedense sadece adsenseye bağladığım ufak veya büyük farketmeksizin kanallar kapanıyor. Günlerdir adsenseye bağlamadığım 2-3 tane kanal iyi izlenip kazandırıyor fakat hiçbiryere bağlı değil öylece duruyorlar. Bana böyle geldi olay. Belki çok farklı bir şekilde tek tek tespit edip kapatıyorlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.