Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Benim butun kanallar gitmis ayni anda. Ama adsense acik hala. Kasim 21 de gitmis hepsi. Ben simdi ne yapmaliyim. Kanallarin hesapalrini komple silsem adsense odermi

Benim butun kanallar gitmis ayni anda. Ama adsense acik hala. Kasim 21 de gitmis hepsi. Ben simdi ne yapmaliyim. Kanallarin hesapalrini komple silsem adsense odermi

Adsense nin olduğu youtube kanalında sorun yoksa büyük ihtimal spama girmemiştir ek olarakta adsenseniz bi kanal bağlayon 3-5 gün kapanmazsa sıkıntı yoktur

Kanal kapanmaları çok sıklaşmaya başladı neredeyse hergün kanal kapanıyor böylede gidecekmiş gibi görünüyor..

Bu olay yt olayı değil flg olayı bazı kategorilerde gidio sırf kanallar ve videonuz kaldırıldı diye mail gelmiyor artık.. bazı arkadaşlar bu işi böyle götürüyor lakin onlarda kalmaz bunu iyi biliyoruz

Bu olay yt olayı değil flg olayı bazı kategorilerde gidio sırf kanallar ve videonuz kaldırıldı diye mail gelmiyor artık.. bazı arkadaşlar bu işi böyle götürüyor lakin onlarda kalmaz bunu iyi biliyoruz

onunla ilgilisi olduğunu sanmıyorum youtube kapatıyor yüzlerce kapanma var şuan herkesin katagorisinde olma ihtimali yok

dikkatinizi çekmek isterim benimde geçen ay tam bugun kanallarım kapanmıştı ayın 27 di :) bu ay kanalım yok ayrı mesele

4 tane en iyi kanalım kapanmış bugün. Heves falan kalmadı artık. Yapıyorsun kanalları bekliyorsun günler,haftalar,aylar boyunca ki tutsun kanal. Tutuyor 1 hafta geçmeden mefta oluyor.

Adsenseye bağlı 3 haneyi geçen kanal durmuyor kapanıyor bağlı olmayan aynı izlenim alan kanallar turp gibi ayakta olayın izlenim çekme ya da fl-g falan alakası yok.

ben bu işi 1 yıl önce banlanmalarda bıraktığım için hep 1 yıl önceki kanalları bağlıyorum bağladığım kanallarda hep 3 hane üstü bırakıyor 2 hafta içinde kesinlikle kapandı son 1 aydır böyle devam ediyor

eşleşenli, topluluklu, telifli kanal dolu elimde onlar bi yere bağlı değil hala ayakta günlük 20k izlenim alanı bile var.

Kapanan kanalların geneli 5 ve 6. Ayın kanallarımı yoksa sizde karışık mı gidiyor

Yükleme yaptığım kanallara girişte şüpheli birşeyler tespit ettik diye doğrulama istiyor.Kanallar açık görünüyor.Boş kanallara girişte sıkıntı yok.Çerez temizlik,ip değiştirme ,farklı bilgisayardan deneme yaptım olmuyor.Aynı durumda olan varmı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri