Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benden de tertemiz 2 kanal gitti 1 saat kadar önce, ne uyarı, ne telif, nede topluluk vardı. Güzel gidiyordu... Adsense'e boş kanal bağlayıp bekleyeceğim ama adsense hesabıma girerken doğrulama istemedi benden, neden acaba?

Yenilerdede aynı. Tutmaya başlayınca yavaş yavaş kapatıyorlar. Geçicidir inşallah

Aynen kanal biraz hit yapınca sebepsiz bir şekilde kapanıyor. Fl*g topluluk telif hiç biri yok ama ansızın gidiyor. Açıklama maili bile gelmiyor artık. Bu şekilde giderse işimiz çok zor.

6 kanal kapandı , ardından adsense baglı tüm kanallar komple kapandı . Sildim bütün gmailleri

Adsenseye bagliyorum kapaniyor.Adsense tel onay istemedi olumsuz bir mail almadim.Fakat bagladigim kanallar 1 gün kazandirip kapaniyor.Bu kadar tesadüf olmaz ya adaense spama düstü mail gelmiyor tel onayi sormuyor.Ya da sansa 2 kanalda bagladiktan 1 gün sonra kapandi..

Adsenseye bagliyorum kapaniyor.Adsense tel onay istemedi olumsuz bir mail almadim.Fakat bagladigim kanallar 1 gün kazandirip kapaniyor.Bu kadar tesadüf olmaz ya adaense spama düstü mail gelmiyor tel onayi sormuyor.Ya da sansa 2 kanalda bagladiktan 1 gün sonra kapandi..

Adsanse spama düşmüş.Benimde aynı durum.

dün gecen 12den beri 3 kanal gitti

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

kapanan kanallarda hep bu yazar

Son düzenleme:
benim kazandıran bütün kanallar kapandı. Her sene sonu yeni bi saçmalık çıkıyor. Yeni seneye 0 dan başlıyorum. 2017 de böyle olacak anlaşılan.

benden de tertemiz 2 kanal gitti 1 saat kadar önce, ne uyarı, ne telif, nede topluluk vardı. Güzel gidiyordu... Adsense'e boş kanal bağlayıp bekleyeceğim ama adsense hesabıma girerken doğrulama istemedi benden, neden acaba?

Evet, adsense. Deneme amaçlı bağladığım boş kanal 2 günde direk kapatıldı.

Az önce adsenseme bağlı 1 kanal daha gitti 10 gün önce 1 kanal daha gitmişti o adsensede adsense spama düşmedi şuanlık bağlı bir kanal daha var.Bugün kapanan kanal ne telif ne başka birşey sorunu olan bir kanal.

Artık bıkkınlık hatsafada youtube zorladıkça zorluyor.1 kanal kapat diğerleri hepsi kapat kesinti %90 olsun sonra banlat.Sonra deki paralarınızı reklamlıcıya verdik bizde yedik.

Bugün yaklaşık 30 kanal kapandı benzer durumu bugün yaşayan var mı ?

geçen haftalarda adseneye bağlı kanallar kapanıyordu. (Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.) diyerekten :) şimdi adsense bağlı olmayan kanallarda kapanmaya başladı. hayırlısı hakkımızda..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri