Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Patron çıldırmış beyler.
Kapanmalarda mantık yok. Gmail bile kapanıyor, hiç youtubesi açılmamış. Ben bunu tecrübe ettim, kendi açtığım kanalda bile. Sadece biraz tatil moduna geçin. Dinlenin derim.

hocam ben sağlam kanalların kapanmasından bahsediyorum, sizin gmailler kapanıyorsa gmailleriniz yanlış açılmış demektir,
şuanda benim kanal takipte baya kanal var ama sadece adsenseye bağlı olan kanallar kapanıyor, sizce bu tesadüf mü, hadi bu tesadüf olsun, bu açtığım konudaki ankette mi saçma?

http://www.ytpara.com/youtube-ban/110028-kapanan-kanallar-hakkinda-anket.html

adsenseye bağlı olmayan kanallar duruyor, bağlı olanlar kapanıyorsa belli bir güncellemenin sonucu kapanma gerçekleşiyor diyemezmiyiz?

hocam ben sağlam kanalların kapanmasından bahsediyorum, sizin gmailler kapanıyorsa gmailleriniz yanlış açılmış demektir,
şuanda benim kanal takipte baya kanal var ama sadece adsenseye bağlı olan kanallar kapanıyor, sizce bu tesadüf mü, hadi bu tesadüf olsun, bu açtığım konudaki ankette mi saçma?

http://www.ytpara.com/youtube-ban/110028-kapanan-kanallar-hakkinda-anket.html

adsenseye bağlı olmayan kanallar duruyor, bağlı olanlar kapanıyorsa belli bir güncellemenin sonucu kapanma gerçekleşiyor diyemezmiyiz?

hocam ben gmail açtım. Gmaillerin youtubelerini aktif edip, kanal yukluyorum. Ama bazı gmaillerin youtubesine girmeye çalıştıgımda kımılerinin ki direket kapalı, yani açılmayan youtube kapanmış oluyor. İşin saçmalıgıda bu. Hepsi değil ama bir kaç tane böyle olay yaşadım. Tamda bu fırtınalı gunlerde. diğer açık olupda adsenseye bağladığım ve youtubesi kapnanlarda yok değil. Hatta youtube bağlamıyorum bir yere yine kapananda var. bu işte kesinlikle mantık yok

hocam ben gmail açtım. Gmaillerin youtubelerini aktif edip, kanal yukluyorum. Ama bazı gmaillerin youtubesine girmeye çalıştıgımda kımılerinin ki direket kapalı, yani açılmayan youtube kapanmış oluyor. İşin saçmalıgıda bu. Hepsi değil ama bir kaç tane böyle olay yaşadım. Tamda bu fırtınalı gunlerde. diğer açık olupda adsenseye bağladığım ve youtubesi kapnanlarda yok değil. Hatta youtube bağlamıyorum bir yere yine kapananda var. bu işte kesinlikle mantık yok

peki hocam, yeni yıla girdiğimizde kapanmalarının devam ettiğini gördüğünüzde ne demek istediğimi anlıcaksınız, konunun bi önceki sayfasında 2017 de kapanmaların duracağı ile alakalı şeyler söylenmiş ona istinaden yazdım bende

2017 de durur ya da durmaz bunu bilmek zaten mümkün değil de eğer böyle devam ederse buna ayak uyduran olamaz ki zaten.tek kanal tek adsenseler ,özgünler bile kapatılıyorken neyin ayak uydurması allasen:rolleyes:

Şunu demiş olayım şu an halihazırda kanalı rutin kapanmalar dışında kapanma olmayanlar da var yani herkeste durum aynı değil.

1 Yıldan fazladır açık olan 2 kanalım kapanmış.İnşallah adsenseye zarar vermezler

Şu konuya yazan 2017 de böyle olucak şöyle olucak gibi VARSAYIM yapan arkadaşlara , yönetimin gereğini yapmasını rica ediyorum. Ya da konu başlığının fontunu büyütelim bilemiyorum.

2017 de durur ya da durmaz bunu bilmek zaten mümkün değil de eğer böyle devam ederse buna ayak uyduran olamaz ki zaten.tek kanal tek adsenseler ,özgünler bile kapatılıyorken neyin ayak uydurması allasen:rolleyes:

Şunu demiş olayım şu an halihazırda kanalı rutin kapanmalar dışında kapanma olmayanlar da var yani herkeste durum aynı değil.

aylardır herkesin kanalı kapanırken 1 tane bile kanalım kapanmamıştı.son bir haftadır en tepedeki kanallarım gün de 1 adet olarak gidiyor...

kapanmayan varsa da bugün yarın tadacaktır...tarama sıklaşırıldı diye tahmin ediyorum.özellikle izlenilen kanallara...

aylardır herkesin kanalı kapanırken 1 tane bile kanalım kapanmamıştı.son bir haftadır en tepedeki kanallarım gün de 1 adet olarak gidiyor...

kapanmayan varsa da bugün yarın tadacaktır...tarama sıklaşırıldı diye tahmin ediyorum.özellikle izlenilen kanallara...
Zaten asıl olay kazançlı kanallar üzerinde dönüyor, günlerce boşta duran kanal baglayinca gidiyor en iyisi bir müddet fırtınanın geçmesini beklemek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen kardeşim.sanki kanal takibi izliyorlar :D

Kanal takipten ziyade botlarla çalışmak diğer kanalları etkiliyor mu?
Birde sormak istediğim başka bişey yt to yt yapıyorum aynı pc aynı ip den 4-5 tane kanal yaptım. 2 kanaldan örnek vereyim.

1 ine aldığım yerden başların bi kısmını silerek tekrar yükleme yapıyordum. fakat 2-3 saatte bir 5-6 video toplu şekilde.

2. sine tek tek aralıklarla yükleme yapıyordum başlıkları 1-2 kelime değiştiriyorum sadece.

Yine aynı içerikten yaptığım 2 kanaldan biri patlarken diğeri patlamadı aralarındaki tek fark birinde toplu yükleme var diğerinde yok.

Şimdi 1. örnekteki gibi yaptığım her kanal gitti diğer türlü yaptığım spamlar duruyor. Ayrıca ikisinide aynı ip den yapıyorum. Diğer kapanan bu kapananı etkilemiyor. Burada başlık mı sıkıntı oluyor acaba yoksa seri şeklinde yüklemem mi anlam veremedim.

1 kanal daha uçmuş spamdan 1 aylık kanal idi.
Bulunduğu adsensede reklam görüntülenme sorunu vardı son günlerde yaşanan.
Bu şekil sorun yaşadığımız adsenselerdeki kanalları kapatıcaklar ise kapatsınlarda yolumuza bakalım ne olacağı belli değil reklam çıkmıyor bir işe yaradığı da yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri