Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
sanırım, inşallah geçicidir, bir ihtimal geçici olabilir, neden dersen

1 bu ayda hem kanal kapanmaları başladı
2 hem adsense hesaplarımızda yüksek kesintiler oldu
3 kanallarımızda reklamlar çıkmıyor
4 bi hacker grubun, illegal yollardan YT yi sömürmesi, günlük 5 milyon dolar kazanç sağlaması

tüm bunlar birbirleriyle bağlantılı olabilir, eğer düşündüğümüz gibiyse, sistemde sorunlar varsa, bir ihtimal ocağın sonuna doğru düzelebilir

yt yi dolandıran ruslar ve ruslar takır takıp spamdan para kazanıyor ama sadece bizim kanallar kapanıyor ne hikmetse

yakında bu olanların kokusu çıkar nasılsa, bekleyip görecez :)

hocam insallah hepimizin soyledigi gibi en kısa surede biter. yeni yıla normal baslarız. fakat ne eski adsense nede yeni adsenseden calısamıyoruz. gecen ay para alamadık. bu ayda kanal yapamadık. suan icin 2 ay kaybettik. eski adsenseleri anladım da yeni acılan adsenseye baglanan kanalında kapanması bana pek umut vermiyor acıkcası.

Arkadas bu nedir yaaaa bir turlu bitmedi bu kanal kapanmalari, dun actigim kanal bu gece yine kapanmis, iyice abartti artik bu youtube adsense ekibi mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum daha

Az önce son adsenseme bağlı adsense kanalıda dahil 8 kanal gümledi. kanalların hepsi temiz ne telif ne başka birşey ama toplu gitti.

Uzun süredir açık olan içerisinde telifisiz ve özgün yaklaşık 10 video bulunan. Günlük kazancı 7-10 lira arası olan kanalım bu sabah itibariyle kapandı. Haberide googledan sms olarak aldım :) İlk defa sms attılar. Yıl oldu 2017 hala kapanmalar devam ediyor...

Alışacaz artık galiba :D bende adsenseye kanalı bağladım 90 tl getirdi 24 saat geçmeden kapatıldı...

Adsenseye bağlı kanal kapanmaları devam ediyor:( Şuanlık sadece adsenseye bağlı kanallar kapanıyor. Umarım bu durum geçicidir.

Sanırım Durumu Şu Şekilde Çözebiliriz ama çok zahmetli ve sonuç alamayabiliriz....

adsenseye bağladığımız kanala önce 3-5 özgün video atıp 1 hafta bekletiyoruz adsense ve youtube ekibi kanalı inceledikten sonra spam videolarımızı atarız tabi ne kadar tutar ne kadar tutmaz bilemeyiz :( çok riskli

Sanırım Durumu Şu Şekilde Çözebiliriz ama çok zahmetli ve sonuç alamayabiliriz....

adsenseye bağladığımız kanala önce 3-5 özgün video atıp 1 hafta bekletiyoruz adsense ve youtube ekibi kanalı inceledikten sonra spam videolarımızı atarız tabi ne kadar tutar ne kadar tutmaz bilemeyiz :( çok riskli

Hangi ekip hocam? Bu sistemin insan gücü ile yürüdüğünü düşünmüyorsunuz umarım. YT'nin örümcek algoritması kendini aştı artık. Belirli zamanlarda kanalınıza devamlı geliyor ve artık kuralı ne ise ona göre bir inceleme yapıp aksiyon alıyor.

Hangi ekip hocam? Bu sistemin insan gücü ile yürüdüğünü düşünmüyorsunuz umarım. YT'nin örümcek algoritması kendini aştı artık. Belirli zamanlarda kanalınıza devamlı geliyor ve artık kuralı ne ise ona göre bir inceleme yapıp aksiyon alıyor.

ben öyle düşünüyordum demekki yanlışım var ama bence örümcek işi değil bu heroes falan olabilir.

ben öyle düşünüyordum demekki yanlışım var ama bence örümcek işi değil bu heroes falan olabilir.

Heroes ile alakası olmadığını düşünüyorum,çünkü gidenler sadece adsense kanallar bende,bağlı olmayan ve partner kanallar sağlam..
Not:Kapanmaların düzeleceğine de inanmıyorum,yeni algoritma işbaşında anladığım kadarıyla..

4 tane kanalım var hala sağlam 1 aydır ayaktalar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heroes ile alakası olmadığını düşünüyorum,çünkü gidenler sadece adsense kanallar bende,bağlı olmayan ve partner kanallar sağlam..
Not:Kapanmaların düzeleceğine de inanmıyorum,yeni algoritma işbaşında anladığım kadarıyla..

adsenseden çekilelimmi abi napalım bilemiyorum ya :( çalışmayı bıraktım lol oynuyorum malesef buda benim çok canımı sıkıyor...

Umarım düzelir.

hergün sövmekten bıktım artık kazanç 50tl+ oldu mu direk banlanıyor kanallar böyle banlandıktan sonra ne yapmamızı bekliyor acaba bu youtube.

hergün sövmekten bıktım artık kazanç 50tl+ oldu mu direk banlanıyor kanallar böyle banlandıktan sonra ne yapmamızı bekliyor acaba bu youtube.

hocam eski adsenseye kanal ekliyorum kapanıyor. yeni adsense actım ona kanal ekledim o da kapandı. pek kazancıda yoktu. kazancla alakalı degil sanırım. is yapamaz durumdayız,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri