Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Reklam aralıklarını kaç dk. yapmıştın?6 aylık 16 kanal -kesınlıkle bırbırınden bagımsız kanallar- 8 tane farklı adsenseye bağlı 4 aydır 8 tanesıne reklamı gırdım ılk defa 10 dk sonra 8 tanede güm 8 tane bos olanları tek adsenseye bagladım reklam gırdım 4 tane kapandı 2 tane tel no ıstedı son 8 e reklam gırılmedı
standart reklam aralıkları girdimReklam aralıklarını kaç dk. yapmıştın?
arkadaşlar forumu okuyorum ve yaptığım analiz şöyle benim kanal sayıma oranla kapanmalarım sanırım biraz düşük sebebide büyük ihtimalle şu
kanal kapanmaları başladığı günden beri kanallara hep gizli sekmeden giriyorum yeni kanal yapmıyorum ve partnerden çıkardığım para kazanması açık kanallarımı adsenseye bağlıyorum ve öyle aman aman bir kapanmada söz konusu olmuyor fakat en başındada söylediğim gibi adsenselerimede kanallarımada her daim gizli sekmeden giriyorum
---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------
bu arada konu ile pek alakası olmasada spam çalışan arkadaşlarda kanala gelen teliflerin kalkmasına rağmen kanalın para kazanması açılmıyorsa o işlemi çözdüm 10 günlük bir süreçte kanalın temiz olmasına rağmen açılmayan para kazanması % 99 açılıyor
arkadaşlar forumu okuyorum ve yaptığım analiz şöyle benim kanal sayıma oranla kapanmalarım sanırım biraz düşük sebebide büyük ihtimalle şu
kanal kapanmaları başladığı günden beri kanallara hep gizli sekmeden giriyorum yeni kanal yapmıyorum ve partnerden çıkardığım para kazanması açık kanallarımı adsenseye bağlıyorum ve öyle aman aman bir kapanmada söz konusu olmuyor fakat en başındada söylediğim gibi adsenselerimede kanallarımada her daim gizli sekmeden giriyorum
---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:32 ----------
bu arada konu ile pek alakası olmasada spam çalışan arkadaşlarda kanala gelen teliflerin kalkmasına rağmen kanalın para kazanması açılmıyorsa o işlemi çözdüm 10 günlük bir süreçte kanalın temiz olmasına rağmen açılmayan para kazanması % 99 açılıyor
Spam Çalışan Bir Çok Arkadaş Portable Tarayıcı Kullanır. Bu Sayede Gizli Sekme İhtiyacı Duymaz. Para Kazanma Açma Hususunda ise Gerçekten Faydalı Olmak İstersen Konu Açıp, Para Kazanma ile İlgili Sıkıntısı Olan Arkadaşların ilgisini Çekebilir, Hatta Yardımcıda Olabilirsin... Bu Arada Tebrik Ederim...
hocam çözdüğünüz sistemi özel değilse anlatırmısınız kkıyıda kenarda bi umutla beklettiğim 5-10 kanal mevcutbelki onları açarız
Masil yeniliyosin hocam silipmi yukluyosun videoyukanal kapanmalar durdu ancak, 2 gün de bir video'yu yenilemezsem reklamlar çıkmıyor, google benden bıkmış olacak ki kanallarımı kapatmayıp reklamlarla cezalandırıyor...
Masil yeniliyosin hocam silipmi yukluyosun videoyu
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.