Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende 15 gundur deniyorum hocam kapanma yasamadim simdilik acaba youtube botlari adsense bagladiktan sonra 10 gun icinde kanali tarayip bir daha spam kontrolu yapmiyormi acaba eger tahmin ettim gibiyse kanal kapanma sorununu cozduk gibi
Benim aklıma da geldi deniyorum bakalım. 2 hafta kadar oldu hit çok değil ama 2k ve artacak gibi duruyor. Yakında belli olur.
kanalı adsense boş kanal olarak bağla ve reklamları aç 15 gün bekle hiç video yükleme 15 gün sonra video yükleme başla bakalım şu anda bu yöntemle kapanma yaşamadım ama ilerde ne olacak görecez
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------
hocam kanal kapanmasında hit önemli değil onada çağre buluruz![]()
kanalı adsense boş kanal olarak bağla ve reklamları aç 15 gün bekle hiç video yükleme 15 gün sonra video yükleme başla bakalım şu anda bu yöntemle kapanma yaşamadım ama ilerde ne olacak görecez
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------
hocam kanal kapanmasında hit önemli değil onada çağre buluruz![]()
Partnere denediniz mi hocam o da kapanırsa iş bitmiş demektir birde pin girilmemiş adeense deneyin belki kapanmaz çünkü sdsense hesabı tamamlanmamış oluyor belkinbir açığı vardır
Arkadaşlar Adsense Boş Kanal Bağlayıp Hiç Video Yüklemeden 15 Gün Bekleten ve Bu Sürede Kanalı Kapanan Oldumu ?
ben 11 ocakta tüm adsenselere birtane boş kanal bağladım, kanallar hala ayakta
adsenseler spama düştümü düşmedimi test etmek için bağlamıştım kanalları
hocam içine video atıp para kazanmasını açmayın yine de kapanmaz ise olayın para kazanmaya başladıktan sonra başlamadıgından emin olabiliriz. yani demek istediğim botlar sanırım para kazanması açılınca aktif oluyor ona göre spam algoritması calıstırıyor olabilir.
Sıkıntı şu ki diyelim bu kanallar bu şekilde para kazanması kapalı olarak gelişti bir şekilde. Para kazanması kapalı kanalı partnere nasıl sokacağız. Yani Hemen para kazanmasını açıp birkaç saat içinde davetiye gelmeli.. Yoksa onca emek heba olur.. Bir de bu kısmı var olayın günlerdir canımı sıkan...
adsenseye baglı reklam acıkken kaç gün gidiyor![]()
Hocam şuan 2 hafta oldu reklamlar açık hit ortalama dediğim gibi 2-2,5k seviyesinde. 10k görünce muhtemelen kazanç 3 hane olacak o zaman kapanma yaşayacak mı onu takip ediyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.