Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
durum tam bo.k olmaya başladı. spamın olmadığı alanlara yönelme zamanı gemiş.

Alakası yok hocam

Benden başka hiç kimsenin bi bilmediği kategorimdeki kanalımda bağlayınca kapanıp duruyor artık boşverdim son kanalım buydu zaten bekliyorum öyle çaresiz

Dipnot;
Ayın 11-12 sinde ne olur beyler ?
2 aydır kesinleşmeyenler 3 ay birden kesinleşirmi ?

Böyle sisteme gerçekten lanet etmeye başladım artık gına geldi Özgün kanalın olur böyle bir saçmalıktan askıya alınırsın. Açtırıyorum giden 5 günlük gelirlerimin hesabını soran birisi de yok. 1 ay sonra yine askıya alınıyor şimdi yine bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Arkadaşlar sizlere gerçekten önerim ben hiç denemedim ancak Adsense ile çalışıyorsanız gidin en berbat partnerliğe başvurun, bu saatten sonra daha adsense ile işim olmaz.. özgün de olsanız bunların sizlere bir garezleri var belli, şayet bana özellikle garezleri varmış gibi kanalı otomatik mesaj verir gibi ayda bir kere kapatıp zar zor itirazlar ile kanıtlayarak açtırmaya çalışıyoruz.

Yarın da gerekli cevap gelmezse Google Türkiye ofisine bir güzel posta yoluyla bir sürü mesaj ileteceğim. Yine cevap gelmezse Google İsveç +46 8 505 103 00 bürosunu arayıp bir güzel durumu izah edeceğim..

Herkes itiraz ediyor, otomatik mesaj atıp olayı kapatıyorlar. Kimse hareket etmezse bu iş böyle gider alıştırmamak lazım bunlara.

5 adet daha kapandı geçen hafta bağladığım artık bağlamak yok ya ne lanet bi kapanma bu hiç sekmiyor her hafta

29 ocakta 7 kanal bağladım. 2 gün önce 1 tanesi kapandı (en çok izleneni) bugün en çok izlenen diğer 2 si kapandı. Kanal izlenim almazsa sağlam duruyor, ama izlenim aldıktan sonra kapanıyor.

29 ocakta 7 kanal bağladım. 2 gün önce 1 tanesi kapandı (en çok izleneni) bugün en çok izlenen diğer 2 si kapandı. Kanal izlenim almazsa sağlam duruyor, ama izlenim aldıktan sonra kapanıyor.

hocam şuan bende günlük 10 tl getiren bi kanal var birde boş kanal vardı ikiside adsenseye bağlıydı boş olanı kapandı para getiren hala açık

Alakası yok hocam

Benden başka hiç kimsenin bi bilmediği kategorimdeki kanalımda bağlayınca kapanıp duruyor artık boşverdim son kanalım buydu zaten bekliyorum öyle çaresiz

Dipnot;
Ayın 11-12 sinde ne olur beyler ?
2 aydır kesinleşmeyenler 3 ay birden kesinleşirmi ?

Youtube harici alanları kastettim hocam.:D

cumartesi elimde kalan 300-500 izlenimli kanalları 3 adsense ye 3 er adet olmak üzere toplam 9 kanal bağladım.
bu gün baktım 9 kanalda mefta olmuş

Adsenseye bagli olan olmayan bota bagli kanal ne var ne yoksa hepsini kapatmis sok oldum yeni 10 gundur baglamistim yeni adsense actim.botu bi actim tum kanallar kapali ilkkez bu sekilde basima geldi ara ara uc bes kapaniyodu.artik botla alakalimi diye dusunmeye basladim elde ne var ne yoksa gitti.

sıra bağlanmamış kanallara geldi sanırım birde ben kontrol ediyim

Ya bence YouTube'u sıfırlasınlar herkes rahatlasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İngiltere adsanse bağlı olan tek kanal sabah kapandı.2 haftadır sağlamdı.Günlük kazanç iki haneydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugun bir kanal gordum, vatandas hareketli cerceve ile p... film atmıs. kanalda 10 kusur video var bu sekilde. 2 haftadır kanal ayakta. yt yi anlamak zor

sıkıntı kanallarda devam ediyor. anlamsız ve nedensizca devam ediyor. Kapanan kanallarım var. spama düşen adsensede.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri