Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önerim dizi filmlerden uzaklaşın diğer taraflarda o kadar kapanma yokBen de dizi filmciyim başka da kanal yapmadım ama başka kategorilerde takip ettiğim spam kanallar aylardık açık.
özellikle film kanallarda hiçbi şekilde sorun yaşamıyorum bu 10k olayı çıktıkdan sonra.hatta biçok defa belirttigim üzere 10k onayındanda en rahat film kanallarım geçti.ama yıllardır ytde en sorunsuz çalıştıgım,hiç kanalımın kapanmadıgı kategorilerdeki tüm kanallarım takır takır kapanıyoryani tamamen şans işi bence.sende film kapanıyor,bende film en saglamı...
Tr adsense mi hocam?
O adsense spama düşmüştür yeni bir adsense açıp ona bağlama yapmalısın. Bir adsensede 4 yada 5 kanal kapanmışsa spama düşmüş oluyor ona göre kendini ayarlarsın.
evrene pozitif mesaj yayarsanız bu iş tamam![]()
Valla bu iş artık bildiğin şans işine döndü.kesinlikle dizi film çalışmıyorum ama 10 k onayını geçmek neredeyse büyük şans.ama öğrenci olduğum için bu işten başka gelir sağladığım bi durumum olmadığını düşünerek eskiden bir çalışıorsam artık on çalışıyorum.eskiden ayda on kanal yapıorsam artık 100 kanal yapıorum.bunların 22 23 tanesi onayı geçse yüzüm gülüyor.bir ay iki ay ödeme anca alıorum bu geçenlerinde zaten yarısı kapanmış oluyor.malesef artık her yaptığımız kanaldan ödeme alalım öyle adsense başına günlük 500 600 liraları görelim adsense başına 5 hane ödemeler falan benim için imkansız gibi bişi oldu.
Diyeceğim sizde eskiden bir çalışıyorsanız 10 çalışın spam bittimi bitmedi ama artık gerçekten çok çalışan kazanır bu böyle.ama takip ettiğim bazı çizgi film kategorileri var adamlar çatır çutur spam yapıor her gün bir iki video yükleyip günlük 200 k hit alıyor ve bu kanallarda minimum 150 den aşağı video yok ve hepside adsenseye bağlı eminimki günlük 4 haneli dolar gelirleri var nasıl bu kanalların bu şekilde ayakta kaldıklarına ağzım açık bakıyorum.var bişeyler bilen hala kazanıyor yani.ben de öylece izliyorum![]()
1 aydır hiç kapanma yok çalışma yöntemin nasıl hocam3 gündür kanallarım kapanıyor herkesin bu şekilde mi. Ay sonu kanal kapanmalarına alıştık ama bu sefer biraz fazla oldu sanki.
1 aydır hiç kapanma yok çalışma yöntemin nasıl hocam
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.