Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Nereden: Spam Candır
:D

Eskidendi O :)

---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 14:00 ----------

Sizler itiraf etmek istemiyorsunuz, cidden özgün gibisi yok, düşünsenize sağlam bir özgün kanalınız olduğunu, hayatınız düzeniniz rayına oturur,

Özgünü beceremeyenler spama el mahküm devam ediyorlar, Acı ama Gerçek :)

1 özgün video 1 kanal adsenseyede o bağlıydı sadece ama bugün kapandı kanal 20.gündeydi, anlamadım gitti bu olay nedir abi.

Yine güzel bir kanalımı spamdan kapatmıslar Benım kategorıde bir sürü uzun sure açık olan kanallar var Çerez vs ile de alakalı olduğunu düşünmüyorum Yetrki Tr adsenseye bağlı olsun Bu adsenseye bağlı kanalları kaç çeşit filtreden geçtiği belli değil Galiba bundan sonra bu spam işi ancak ek geliriçin uraşılacak Bunlarla urasılmaz

yazmamıştım ama 1 haftadır yükleme yapılmış, boşta para kazanma açılmamaış, kanallarda kapanıyor. mantıksızca hemde

Ne geldiyse saten her gün 100 lerce kanala video basanlardan geldi.Google iyi yapıyor boşver
Aynen hocam en iyisini yapıyor Google. Yüzlerce ne demek binlerce kanal yapanlar var işe yarar yaramaz doldur bırak yapıyorlar. Adamakıllı 10 kanal yapıp çalışmak binlerce kanalı bekleyip tutunca bağlayıp kapanınca para alamayıp boşa kürek cekmekten iyidir. Ben tek kanaldan günlük 5 hane kazanç gördüğüm oldu, önemli olan çok kanal çöp kanal çok kazanç kazanacam mantığı olmamalı, bu şekilde google her zaman güncelleme yapacaktır, temennim yerinde güncelleme ile çöp kanal yapanların önüne geçmesi, yüzlerce kanal yapıp kazanacağını sananlar herkesin kazancıyla oynuyorlar inşallah akıllarını başına alırlar...

Bi ara ne güzel rendersiz videolar işlenmiyordu, çok iyi oldu dedim,toplu kanal basmalar biter bizde etkilenmeyiz dedim.Galiba oda geçici sorundu kimse bahsetmez oldu o sorun kalktı herhalde.

Bugün baktığımda kanal takipteki kanallarımın 4 te 1 inin kapandığını gördüm. Bayadır kanal kapanmıyordu ama bende toplu kıyım oldu sizde durumlar nasıl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri