Beyler yine başladı TR lerin yarısı gitti 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorun tr adsensede bence adsenseye bağlamadığımız zaman 10 milyonda izlense ne topluluk geliyor ne başka bişe ama adsenseye bağladığımız anda izlenim alana kanal kapanıyor Spamdan kapanan kanalları artık açmıyorlar Bir süre sonra zaten kanalı siliyorlar
son 1-2 saat içerisinde 4 kanalım daha kapandı.tr,ing,alm adsenselere baglı.ortak noktaları sadece beni zengin etmek üzere olmalarıydı.tamda sayelerinde yatlar,katlar,villalar alma hayali kuruyordum.4 kanalın 3 tanesi günde 0.40-0.50 tl,diger kanalda günde 1tl veriyordueskiden günde 100tlyi geçmeyenlerde kolay kolay sorun olmuyordu,artık günde 50 kuruş dahi alamıyoruz arkadaş.hadi büyükleri geçtim bari bırakın bunlar dursun,internet paramızı çıkaralım diyoruz o da yok.napalım biz,taş mı yiyelim
![]()
kazandıran 2 kanal gümlemiş bugün. felaket tellallığı yapmayayım ama kıyım başlıyor.
sadece bugün
5 kanal Almanya
7 kanal İngiltere
24 kanalda Türkiye adsenselerde kapandı . Cümleten geçmiş olsun .
kapanan adsenseler derken hocam kanallar kapandı adsenseler sağlam duruyorkapanan adsenselerde kaç kanal ban yemişti
bayadır adsense kapananı görmemiştim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.