Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Teşekkür ederim,iyiyim :)
Kapanmalar benim şahsi fikrimce içerikle alakalı ,birkaç denemede bu sonuca vardım..çare içerik değiştirmek :)

Evet bende sizinle aynı şekilde düşünüyorum. İçerik ve YT to YT olayı bu durumun temel kriterleri gibi. En önemli unsurlardan birisi.

Teşekkür ederim,iyiyim :)
Kapanmalar benim şahsi fikrimce içerikle alakalı ,birkaç denemede bu sonuca vardım..çare içerik değiştirmek :)

Bence kapanmalarin 1 den cok nedeni var sadece icerikle ilgili deyipte konuyu kapatmak yanlis. Yani etkenler fazla. Spam yaptiginiz algilaninca özgün kanaliniz bile kapaniyor. Özgün kanalinizin da icerigi kötü degildir heralde :)
Youtube icin "SPAM" algisi bence bizim düsündügümüzden cok daha büyük ama bizim icin kötü olan Youtube, spam a karsi otomatik sistemler gelistiriyor ve bunlarda düzgün calismadigindan hep sorunlar cikiyor. Bunun örnekleri cok; xx kanallarla flag at kanal kapat, düzgün calismayan sari dolar olayi, sürekli sorunlar cikaran trend algoritmasi vs. vs. bircok otomatik sistemi hep sorunlu.

Gece operasyon mu vardı bana mı özel nedir anlamadım farklı adsenselere bağlı 4 kanalım kapandı :(

Bendede 1 tane gitmiş gece toplu kıyımda gitmiş demekki. Geçmiş olsun herkese.

Bendede 1 tane gitmiş gece toplu kıyımda gitmiş demekki. Geçmiş olsun herkese.

bence toplu kıymamışlar toplu kaymışlar gibi hissettim şuanda 100k izlenim alan kanal var mal gibi incelemede bekliyor. Sokakta yürürken ben youtube da çalışıyorum dese birisi anasının emdiği sütü burnundan getirecem öyle pis dövecem ki isyan edecek firmasına.

Guzel temizlik yapmislar , adsense bagli , bagli olmayan , partner , ortaya guzel bi karisik yapip gecirmis youtube.

en az 25 kanalım kapanmış sanırım mail satıcısıyla veya benimle alakalı.
Referanstan kanal alıp bu durumda olan varmı?
Bu hesap, Google Hizmet Şartları'nı ihlal ettiği için feshedildi.

Mail satıcınla alakalı bir durum hocam geçmiş olsun.

şuan kontrol ettiğim son aldığım partideki 50 kanal pert olmuş 2 aylık emek çöp oldu ne diyeyimki. onay bekleyen 15 kanal içerikler :mad:

Not olarak mailleri tek biryerden tek partide almayın böyle sap gibi kalırsınız

Son düzenleme:
tek kişiden aldığım tüm kanallarım gitmiş ihal yazıyor.. toplam 38 kanal

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

en az 25 kanalım kapanmış sanırım mail satıcısıyla veya benimle alakalı.
Referanstan kanal alıp bu durumda olan varmı?

benimde aynı şekilde

Son düzenleme:

Benim de 50-60 kanal bu şekilde kapatılmış..

Edit: 50-60 kanaldan fazlaymış. Hiç video atmadığım, videoyapa ekli şekilde bekleyen 70-80 kanalda aynı şekilde kapatılmış

Maillerin hepsini tek kişiden almıştım. Son aldığım 2 parti mail sıkıntılı sanırım. Diğer partilerde birşey yok.

Son düzenleme:

Benim de 50-60 kanal bu şekilde kapatılmış..

Edit: 50-60 kanaldan fazlaymış. Hiç video atmadığım, videoyapa ekli şekilde bekleyen 70-80 kanalda aynı şekilde kapatılmış

Maillerin hepsini tek kişiden almıştım. Son aldığım 2 parti mail sıkıntılı sanırım. Diğer partilerde birşey yok.

Mailleri kimden almıştınız ?

Mailleri kimden almıştınız ?

İsim vermek doğru değil hocam. 20 parti mail aldıysam son 2 partisi böyle sıkıntılı çıktı. 18 partide sorun yaşamazken 2 partide sorun yaşadım diye taşlayın şunu demek doğru olmaz.
Size tavsiyem yayarak alın mailleri. 150 tane kanal alacaksanız 50 tane birinden 50 tane birinden 50de birinden alın. Risk azalmış olur böylelikle

kapanan hesaplar hepsi aynı satıcıdan bu sağlayıcı benim için bitmiştir

Saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri