Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
kanal kapanmaların yüzde 50 si yanlış gmail açmadan, yüzde 50 si de bot ve sanal sunucudan kaynaklı. iki yanlıştan birisine düşersiniz kapanır, ikisine birlikte düşersiniz sağ kalan kanalınız kalmaz.

aynen bende hergün vdsde 2 tane kanal açıyorum 0 sıkıntı
hocam bu aralar nazar değmesin ama botta bile 40 kanal oluşturdum son 1 haftada hala kapanan 0.Bilmiyorum belki sıra gelir ama bi iki sabit kanalım var hayatta kapanmıcak gibi geliyor 4-5-6 aylık kanallar.ama yinede toplu kıyım oluyor deiğini tüm kanallar özensizce açılmış olduğuna inanıyorum

2 vds'te 100 kanal yaptık 1 ayda, 2 tanesi kapandı son 1 ay içinde allah'a şükür başka kayıp yok.

Kanal kapanmalarının yanı sıra, Videoları yüklerken durup dururken bazılarına topluluk geliyor, 2 Tane videoya geldi tek ihtar saygı, 2 videoya daha geldi onuta tek saydı toplam 4 videoya 2 ihtar geldi kanalı sildim Hemde daha yüklenirken..

Hatırlıyorumda Freedomda 8 Kanalım vardı Her kanala girişte çerezleri felan silmiyordum. Bir tanesi bi askıya alındı hoppa 8 Kanalın 8 ide birden askıya alınmış kapanmıştı. Çerezleri Silince Sorun yaşamadım kanal askıya alındı ama diğerlerine bir şey olmadı

kendi bilgisayarımda kanal açıp tabi eksiksiz google daki bütün bilgileri girerek, hesabı kapatıyorum yine kendi bilgisayarımdan tekrar girerek o numara ile onayla kısmını atlıyorum sonra hesabı kapatıp çerez temizleyip kanalı VDS den açıyorum yüklemelerini yapıp kapatıyorum. hemen sonrasında vds de de bi çerez temizliği yapıyorum. Herhangi bi sıkıntı yaşamadım çooook uzun bi süredir.

not: tabi topluluk gelirse bi kanala yanındada götürüyo o ayrı :D ama spamdan kapanan yok çok şükür

Ben ülke değiştirecem nerdeyse 2 hesap açarken, siz aynı ipden 100 hesap yapıyoruz diyorsunuz. Forumdaki bilgiler paylaşımlar yanlışmı yani?

1 kanal kurmam 2 gün sürüyor vdsde ? kalan 28 günü nabayım hocam ? bu dediğiniz gerçekten çok saçma.vdsden 15 kanal oluşturdum ve hala 0 kapanma.

ben gunluk 1 kanal upload edin diyorum aylık bır vds den 1 kanal degıl vds suresı 30 gunse 30 kanal acacksınız

merhaba şimdi toplulukdan bir kanalıma giremiyorum hiç bir uyarı yoktu 1 toplulukdan kanalım gitti bir şey yapamazmıyım

CEVAP: Sabah çok iyi gelir getiren kanal tek topluluktan gitmişti itiraz ettim ve ilk defa youtube haklı gördü 1 topluluk ihtarı vererek kanalım geri geldi.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün toplu olarak kapanma yaşayan var mı?

Birçok kanalim telef olmuş bi temizlik mi var

her açtığım kanal uçmuş beyler kapanma yaşayan varmı videosuz videolu bota baglı bota baglanmamış giriş yapılmış yapılmamış hepsi gitmiş :)

---------- Spam Engelliyici 19:28 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

burdada hit almiyo ki :D

Benimde 21 kanaldan 19 u gitti. Aralarında hiç videosuz 3 kanal var.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri