Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Son topluluk olayı çıktıktan sonra kanal kapanma artı izlenimlerin az olma sorunu belasıda geldi Neden izlenımlerde bu kadar düşüş var

Son topluluk olayı çıktıktan sonra kanal kapanma artı izlenimlerin az olma sorunu belasıda geldi Neden izlenımlerde bu kadar düşüş var

Aslında kanal kapanma olayı mayıs haziran kıyımlarına bakarak çok fazla sayılmaz.

Hatta youtube taki spam kopya sayısıda oldukça fazlalaştığı için eski kazançlı kategorilerin çoğu çöp oldu. O yüzden izlenim gelmiyor.

İzlenim alamıyorsan sağlam bir kategori keşfi yapmanın zamanı gelmiş demektir.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
x39 Kanal

bir kanala 3 saaten fazla yükleme yaparsan o kanal eninde sonunda kapanıyor. ama en güzeli 1 saat spam yap sonra o kanala bidaha yükleme yapma. 3 aydır bu şekilde çalıyorum kapanma olmuyordu. bu hafta bot yavaşladığı için benimde kapanıyor.

bir kanala 3 saaten fazla yükleme yaparsan o kanal eninde sonunda kapanıyor. ama en güzeli 1 saat spam yap sonra o kanala bidaha yükleme yapma. 3 aydır bu şekilde çalıyorum kapanma olmuyordu. bu hafta bot yavaşladığı için benimde kapanıyor.

kardeş bu kapanmaların botla alakası oldugunu sanmam sürekli manuel çalışıyorum vds bile kullanmam kapanma olmuyordu son 2 haftadır birçok kanalım kapandı. bu iş artık ölüyor...

kardeş bu kapanmaların botla alakası oldugunu sanmam sürekli manuel çalışıyorum vds bile kullanmam kapanma olmuyordu son 2 haftadır birçok kanalım kapandı. bu iş artık ölüyor...

botla alakalı demedim hocam. uzun süre bir kanala yükleme yapınca kapanıyor. botu hızlı diye tercih ediyorum,vds hiç kullanmadım bilmiyorum. yt to yt spam eninde sonunda bitecek. inşallah 6 ay da bu sektör devam eder başka bişey istemiyorum.

botla alakalı demedim hocam. uzun süre bir kanala yükleme yapınca kapanıyor. botu hızlı diye tercih ediyorum,vds hiç kullanmadım bilmiyorum. yt to yt spam eninde sonunda bitecek. inşallah 6 ay da bu sektör devam eder başka bişey istemiyorum.

aynen bi 5-6 ay daha devam etse güzel olr :)

son büyük kanal kapanmasını lokasyon değiştirince yaşamıştım. redstation çalışırken 2-3 kanalım kapandı toplamda, bugün gitti 1 tanesi de.

benimde 5 kanalım gitmiş yaa :( bu kapanmalar ne zaman son bulur biliyormusunuz o zaman kanal açtırtcamda ??

Üyeler görebilmesi adına mesajım alttadır. Dışarıdan birisinin mesajımı görmesini istemiyorum. Yeterli karakter doldu, uygulayın:)
not: her kanalı aynı pcden açılmış veya giriş yapınca kapanananlar içindir. 5 tane pcden özgün video atsanız dahi kanal spamden kapananlara gelsin yazım:)

Javayı arada bir silip tekrar kaydetmekte yarar var. Javasız youtube çalışmıyor. Java yüklenince verilen id no hep aynı. her kanalı kapanan javasını silip tekrar kurun. 1-2 aydır javasız youtube çalışmıyordu. Şimdi entegrasyonu yaptılar. 2-3 güne bir değiştirmekte yarar var. Benden söylemesi adsensenizi patlatırsınız:) Yoksa sağlam yerden hiç kanal girmeden adsenseden ödeme alamamak da imkansıza yakın. Bu yöntem çözülür başka yöntem gelir. Youtubea renderlı video attıktan sonra kardada izini göstermezsen nasıl bir teknoloji olacakta spam bitecek şaşırım:) Allaha emanet olun.

Beyler benimde 2 ay önce açtığım 20 kanaldan sadece 3 kanal ayakta kalmış. Herkese geçmiş olsun anlışılan bir adama 20 hesap fazla deyip 3 tane bırakmışlar hepsi partner kanallardı.Bir tane nazar boncuğu adsensem var ondaki kanalıda kapatırlarsa yandık. İnsallah ona dokunmazlar ufukta özgün görünüyor hayırlısı.

Aralık ayının 6 sinda 90 kanalım birden uçtu elımde 1 kanal dair bırakmadı kıyım var arkadaşlar sessizce bu sefer haberınız olsun

kıyımmı var burdan yazım bari

hocam şu soruların cevabını alabilirmiyim?

1)Kapanan gmailler hangi tarihlerde açıldı?
2)Bu açılan gamillerle birlikte kanallar ne zaman açıldı? Bu kapanan kanalları aynı gün açmış olma ihtimaliniz varmı?

3)Kanalları satınmı alıyorsunuz kendinizmi açıyorsunuz?

4)Gmailleri kendiniz açtıysan ilk gmail açılımında telefon doğrulaması istedimi google?

Var var bana uğramazdı pek bu kıyımlar ama 2 kanal kütledi. İkiside güzel kazanıyordu..

3 ay sonra kıyımdan nasibimi aldım 12 kanalım aynı anda kapandı :) Sağlık olsun yenilerini açıp yola devam

arkadaşlar 10 dakika önce, 23 kanalım birden kapandı. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri