Son topluluk olayı çıktıktan sonra kanal kapanma artı izlenimlerin az olma sorunu belasıda geldi Neden izlenımlerde bu kadar düşüş var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son topluluk olayı çıktıktan sonra kanal kapanma artı izlenimlerin az olma sorunu belasıda geldi Neden izlenımlerde bu kadar düşüş var
x39 KanalBu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
bir kanala 3 saaten fazla yükleme yaparsan o kanal eninde sonunda kapanıyor. ama en güzeli 1 saat spam yap sonra o kanala bidaha yükleme yapma. 3 aydır bu şekilde çalıyorum kapanma olmuyordu. bu hafta bot yavaşladığı için benimde kapanıyor.
kardeş bu kapanmaların botla alakası oldugunu sanmam sürekli manuel çalışıyorum vds bile kullanmam kapanma olmuyordu son 2 haftadır birçok kanalım kapandı. bu iş artık ölüyor...
botla alakalı demedim hocam. uzun süre bir kanala yükleme yapınca kapanıyor. botu hızlı diye tercih ediyorum,vds hiç kullanmadım bilmiyorum. yt to yt spam eninde sonunda bitecek. inşallah 6 ay da bu sektör devam eder başka bişey istemiyorum.
kıyımmı var burdan yazım bari
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.