mlsf alakası yok abi ben 2 3 günde bi girdiğim 7 8 aylık kanal da gitmiş
o zaman bu tezi çürütebiliriz
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaslar benim tüm kanallarim kapandi eski yeni, geri bildirim sakın yapmayın kanallara, 2 kanal kapanmisti 2 gün önce 2 defa itiraz ettim öylesine,bugün tüm kanallar uctu, itiraz edince sanırım ip arastiriyor sanırim, ip de degistirsende buluyor, kanallarımın hepsi kapandi. sıfırım su an
Hello ,
I'll be escalating this for you to a higher department who will be able to further assist you and will get back to you as soon as they can. Please check the attached screen shot for the reasons on why your channel was closed.
If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us.
Thank you,
nediyor burda
Bunu övünmek için v.s yazmıyorum.
Çalıştığım katagori deki rakip kanallar hala sağlam lar. Çok şükür benim hiçbir kanalım kapanmadı.
Ve şu anda Tıklama larda %40 artış var.
Birgün benide vuracakmı bu kıyılar bilmiyorum.
Benimde xxxx k abonelik kanallarım var.Milyon izlemeye yakın kanallar. En uzağı 4 aylık.
Ben katagori (iceriklere) lere göre kanalları uçurmuş olabildigibi düşünüyorum.
Hep quizdeki kanallar kapanıyor. Kanal eklemek için önce başka hesapla girip çıkmadan bağlıyacağımız hesaba girmek zorunda kalıyoruz. Acaba Yt bunu spam olarak algılıyor, kanallar bundanmı kapanıyor.
Aynı durum benimde başıma geldi galiba orda bu kanalı videoları inceleyen canlı kanlı bşrileri çıplak gözle incelşyor srn bana iş çıkardın al bakım seni nasıl öttürüyom diyor, 1 ay önce kaoanan kanalıma itiraz etmiş tim cevap geldi iki gün sonra hepsi gitti.arkadaslar benim tüm kanallarim kapandi eski yeni, geri bildirim sakın yapmayın kanallara, 2 kanal kapanmisti 2 gün önce 2 defa itiraz ettim öylesine,bugün tüm kanallar uctu, itiraz edince sanırım ip arastiriyor sanırim, ip de degistirsende buluyor, kanallarımın hepsi kapandi. sıfırım su an
arkadaslar vds le ile calısanlarda kapanma oldumu ? birde kapanmayan kanallarda izlenimle 3 e katladı.
manuel yüklüyordunuz degilmi ? hocam bnm henuz kapanmıs degil sanırım simdi bana dogru geliyor dalga..Evet son 1 ayda vds den işlem yaptığım tüm kanallarım istisnasız kapandı. Böyle bi tesadüf olamaz diyeceğim maalesef ama tek bir istisna dahi kalmadan hepsi kapandı.
manuel yüklüyordunuz degilmi ? hocam bnm henuz kapanmıs degil sanırım simdi bana dogru geliyor dalga..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.