Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Evet aga vds den her şey tamamen organik şekilde çalışıyordum. Tek bir hile hurda bot yazılım kullanılmadı. Etiket açıklamasına kadar mantıklı az ve öz şekilde çalışıyordum. 1 aylık yoğun emeklerime yazık oldu. Bir gecede uçtu hepsi istisnasız. Belki benim çalışma yöntemi kaynaklı problemler olabilir hocam bilmiyorum ama net şekilde gördüm bunu ki vds kaynaklı bi kapanma yaşamadım

hocam ben hic bir kanalda acıklama ve etiket girmem bunun mu faydası oldu bana acaba ?

3 kanal spamdan bom bom. Beni bulmaz demeyin, en titiz çalıştığım kanalım dahi uçtu.

hocam ben hic bir kanalda acıklama ve etiket girmem bunun mu faydası oldu bana acaba ?

Konuları okuduğum kadarıyla hiçbir etiket açıklama girilmeyen videolu kanallarıda spama kurban giden arkadaşlar olmuş.

Ayrıca normal ayakta kalan kanallarda da şöyle bi sorun var, kanal spamdan kapanmıyor ama videolar kanaldan tek tek siliniyor yani reddedildi hizmet şartları ihlali uyarısı geliyor video kaldırlıyor otomatik. Böyle bi durum yaşadın mı veya yaşayan arkradaşlar var mı?

Konuları okuduğum kadarıyla hiçbir etiket açıklama girilmeyen videolu kanallarıda spama kurban giden arkadaşlar olmuş.

Ayrıca normal ayakta kalan kanallarda da şöyle bi sorun var, kanal spamdan kapanmıyor ama videolar kanaldan tek tek siliniyor yani reddedildi hizmet şartları ihlali uyarısı geliyor video kaldırlıyor otomatik. Böyle bi durum yaşadın mı veya yaşayan arkradaşlar var mı?

yok hala tüm videolarım duruyor takip programından bakıyoum 200 kanal ayakta gözüküyor program bozulmadıysa.

yok hala tüm videolarım duruyor takip programından bakıyoum 200 kanal ayakta gözüküyor program bozulmadıysa.
Murat ustadinkini kullaniyorum kapali olduğunu bildigim kanal ekli ilk 4 gün felan kanal acikti sorun yok kanal kapandi videolar silindi ama kanal hala açık gözüküyor. Dikkat et gözünden kacanlar olmasın.

Murat ustadinkini kullaniyorum kapali olduğunu bildigim kanal ekli ilk 4 gün felan kanal acikti sorun yok kanal kapandi videolar silindi ama kanal hala açık gözüküyor. Dikkat et gözünden kacanlar olmasın.

Hocam kapalı kanalı açık göstermesi imkansız gibi :)
Kanalları girerken tam url şeklinde girmiş olmanız gerekli.
Eğer kanal idi şeklinde girmişseniz böyle bi durum ortaya çıkmıştır muhtemelen.

2006 kayıtlı kanalım bile gitmiş 15 bin abone vardı en son...Siz neyaparsanız yapın kapatacağı varsa kapatıyor, gmail açılışı, çerezler ip falan diye heba etmeyin kendinizi.

Hocam kapalı kanalı açık göstermesi imkansız gibi :)
Kanalları girerken tam url şeklinde girmiş olmanız gerekli.
Eğer kanal idi şeklinde girmişseniz böyle bi durum ortaya çıkmıştır muhtemelen.
Hayir murat hocam her sey normal yani bugun sorunsuz kontrol ettigini yarin etmedi hala açık olarak gösterdi. Bugda kaldi sanirim o kanal:) ama program genel hatlariyla cok kullanışlı yani sonradan kapananlarda kapandi uyarısıni aldim. Bi de soyle bi sey oluyo hocam mesela kapali kanala geldiginde guncelleme devam etmiyo orada donuyo kaliyo. O zaman anliyorum ki kanal kapanmis. Son surumu kullaniyorum ama neden bende boyle sorunlar oluyor anlamadim:) internet hizimda sorun yok hocam yani her kanali guncelliyor ama kapaliya geldiginde donuyor ilerlemiyor guncelleme çubuğu

2006 kayıtlı kanalım bile gitmiş 15 bin abone vardı en son...Siz neyaparsanız yapın kapatacağı varsa kapatıyor, gmail açılışı, çerezler ip falan diye heba etmeyin kendinizi.

Yapcak bisey yok hocam onune bak devam et benim hic kapanmamis hayirlisi olsun adam gibi kanal yoktu zaten

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 11:09 ----------

Hayir murat hocam her sey normal yani bugun sorunsuz kontrol ettigini yarin etmedi hala açık olarak gösterdi. Bugda kaldi sanirim o kanal:) ama program genel hatlariyla cok kullanışlı yani sonradan kapananlarda kapandi uyarısıni aldim. Bi de soyle bi sey oluyo hocam mesela kapali kanala geldiginde guncelleme devam etmiyo orada donuyo kaliyo. O zaman anliyorum ki kanal kapanmis. Son surumu kullaniyorum ama neden bende boyle sorunlar oluyor anlamadim:) internet hizimda sorun yok hocam yani her kanali guncelliyor ama kapaliya geldiginde donuyor ilerlemiyor guncelleme çubuğu

Aynen hocam dun ayni sey bende oldu

Hocam kanalı internet explorer tarayıcısında açmayı deneyebilir misiniz bir de ?
Program kapalı kanal bilgilerini internet explorer tarayıcısı kullanarak alıyor.

tek teselli sağlam aboneli bir kaç kanal sağlam kaldı ordan izleme pompalicaz artık toparlarız kısa zamanda,yine de 1.5-2 aydan önce tadı tuzu olmayacak

Hocam kanalı internet explorer tarayıcısında açmayı deneyebilir misiniz bir de ?
Program kapalı kanal bilgilerini internet explorer tarayıcısı kullanarak alıyor.

Nasıl yani hocam, internet explorerde kanalı açmayı dene derken?

geri bildirim yani itiraz sakin yapmayin, tüm kanallar kapanirmi arkadas? kapandi eminim sırf bu yüzden yakaladi yt, siz forumu acik tutmaya devam edin daha neler neler olacak kimbilir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri