Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
youtube botları bundan önce yakın geçmişi tarayıp genelde ilk ay açılan kanalları değerlendirmeye alıyordu çünkü uzak geçmişi taramaya alırsa özgün kanalları da kapatacak işin içinden çıkamayacaktı. dünkü gelen dalga belki istisna belki yılda 1 2 defa olacak ama uzak geçmişi de taramaya alarak özgün kanalları da pek umursamadığı ne var ne yok indirebileceğini gösteriyor. bu konuyu böyle değerlendirecek olursak çözümün sorunun içinde olduğunu göreceksiniz. sonuçta manuel olarak kapatmıyorlar kanalı belli bir dizini robot'a yükleyerek onların aracılığıyla kapatıyorlar. bu saatten sonra sabırlı olanlar, akıl yoranlar kazanacaktır.

sizz ne çozdunuz hocam ben hiç bişey bulamadm

Son düzenleme:
youtube botları bundan önce yakın geçmişi tarayıp genelde ilk ay açılan kanalları değerlendirmeye alıyordu çünkü uzak geçmişi taramaya alırsa özgün kanalları da kapatacak işin içinden çıkamayacaktı. dünkü gelen dalga belki istisna belki yılda 1 2 defa olacak ama uzak geçmişi de taramaya alarak özgün kanalları da pek umursamadığı ne var ne yok indirebileceğini gösteriyor. bu konuyu böyle değerlendirecek olursak çözümün sorunun içinde olduğunu göreceksiniz. sonuçta manuel olarak kapatmıyorlar kanalı belli bir dizini bir robot'a yükleyerek onların aracılığıyla kapatıyorlar. bu saatten sonra sabırlı olanlar akıl yoranlar kazanacaktır.

aslnda kanal kapatmları mesaj vermeye çalışıyor herkesn kanalı kapanıor kı suan 0 da herkes bu durum devam edicek bundn eminim
farklı algortiması var 3 kere tum kallarm kapandı 2 hafta içinde ama 27 ocakta açtğm kanal nedense hala ayakta 3 ay once açtğm hatta 2013 de açılmış bi gmail bile ayakta ama ne zman yenı kanal açsam kapanıyor o kadarda sağlam açıyorum sanrm mesaj vermeye çalışıyor bendeki videolar bana yeter fazlasını kapatırım dior ama bu gun gordm 1.6m aboneli kanal uçmuş bırak onu doğrulanmış kanal kapanmış ki biz spamcılar sonumuz geliyor...

youtube botları bundan önce yakın geçmişi tarayıp genelde ilk ay açılan kanalları değerlendirmeye alıyordu çünkü uzak geçmişi taramaya alırsa özgün kanalları da kapatacak işin içinden çıkamayacaktı. dünkü gelen dalga belki istisna belki yılda 1 2 defa olacak ama uzak geçmişi de taramaya alarak özgün kanalları da pek umursamadığı ne var ne yok indirebileceğini gösteriyor. bu konuyu böyle değerlendirecek olursak çözümün sorunun içinde olduğunu göreceksiniz. sonuçta manuel olarak kapatmıyorlar kanalı belli bir dizini bir robot'a yükleyerek onların aracılığıyla kapatıyorlar. bu saatten sonra sabırlı olanlar akıl yoranlar kazanacaktır.

seni ne zaman görsem gülümsüyorum hacı :) "IP'e" yazardın bir zamanlar hep. aypiyi nasıl okuyordunda o 'e ekini koyuyordun itiraf et :)

youtube botları bundan önce yakın geçmişi tarayıp genelde ilk ay açılan kanalları değerlendirmeye alıyordu çünkü uzak geçmişi taramaya alırsa özgün kanalları da kapatacak işin içinden çıkamayacaktı. dünkü gelen dalga belki istisna belki yılda 1 2 defa olacak ama uzak geçmişi de taramaya alarak özgün kanalları da pek umursamadığı ne var ne yok indirebileceğini gösteriyor. bu konuyu böyle değerlendirecek olursak çözümün sorunun içinde olduğunu göreceksiniz. sonuçta manuel olarak kapatmıyorlar kanalı belli bir dizini robot'a yükleyerek onların aracılığıyla kapatıyorlar. bu saatten sonra sabırlı olanlar, akıl yoranlar kazanacaktır.

10 numara bi tespit olmuş kardeşim görmemiştim ben bunu

teşekkürler..

hayır acele edenlerin sonu geliyor. özgün spam fark etmez dün adamlar pek çok özgün kanalı da aşağı indirdi. sorun özgün çalışmakla çözülmez adamlar benim prensiplerim doğrultusun da çalışacaksın alırım seni aşağı diyor. biz videolarımızın hitlenmesi için aceleci davrandık indirdi aşağı. sabırlı olan eskisinden daha çok kazanacak.

aslnda kanal kapatmları mesaj vermeye çalışıyor herkesn kanalı kapanıor kı suan 0 da herkes bu durum devam edicek bundn eminim
farklı algortiması var 3 kere tum kallarm kapandı 2 hafta içinde ama 27 ocakta açtğm kanal nedense hala ayakta 3 ay once açtğm hatta 2013 de açılmış bi gmail bile ayakta ama ne zman yenı kanal açsam kapanıyor o kadarda sağlam açıyorum sanrm mesaj vermeye çalışıyor bendeki videolar bana yeter fazlasını kapatırım dior ama bu gun gordm 1.6m aboneli kanal uçmuş bırak onu doğrulanmış kanal kapanmış ki biz spamcılar sonumuz geliyor...

Az önce youtube'da bi playlist açtım şarkı dinliyorum. Şarkı geçişinde müzik durdu. Dönüp bakayım dedim kanal kapanmış :)

En baba gelir getiren kanalım gitti benimde. Aynı videoların olduğu yedek kanalım vardı tüm videolarım gizliydi. O kanalda gitmiş.

%kaç kanalın kapandığını anlamak için partnere bağlı kanal sayısına bakın kıyımdan sonra birdaha bakın ne olcak bakalım. Umarım bu kapanmaların parasını öderler

sen istediğin kadar kapat zalım gugul...

bu kapanmalar..dahada hırslandırdı beni sadece !!!

arkadaslar benim 600.000 izlenimli bir videoma az önce telif gelmis.kanala zarar vermesin diye videoyu sildim.kanal takip prog. -600 bin yapmis kanali bunu görünce aklima takildi,gecen ay kesinlestigi icin sorun yok diye biliyorum,ama bu ayki 12 günden bu videonun kazanci siliniyormu (cok hizli yazdim türkceyi katlettim kusura bakmayin)

Arkadaşlar youtube trafiğini azaltmak istiyor olabilir çünkü çok fazla video yükleniyor

Simdi soru şu kapanan kanalların ortak özellikleri uzun videolardan ve çok izlenen videolardan oluşması olabilir mi?

arkadaslar benim 600.000 izlenimli bir videoma az önce telif gelmis.kanala zarar vermesin diye videoyu sildim.kanal takip prog. -600 bin yapmis kanali bunu görünce aklima takildi,gecen ay kesinlestigi icin sorun yok diye biliyorum,ama bu ayki 12 günden bu videonun kazanci siliniyormu (cok hizli yazdim türkceyi katlettim kusura bakmayin)

telif gelene kadar analyticse yansıyan en son hangi tarih ise o zamana kadarki alınıyor genelde.

hayır acele edenlerin sonu geliyor. özgün spam fark etmez dün adamlar pek çok özgün kanalı da aşağı indirdi. sorun özgün çalışmakla çözülmez adamlar benim prensiplerim doğrultusun da çalışacaksın alırım seni aşağı diyor. biz videolarımızın hitlenmesi için aceleci davrandık indirdi aşağı. sabırlı olan eskisinden daha çok kazanacak.

acele derken İlyas kardeşim senin bu yön de çalışmaların nasıl ne tür teknikler le ilerlersin..

Bende şöyle bir durum var vınn ve vodemden açıp yine aynı şekilde kontrol ettiğim kanalların hepsi ayakta. Ancak ttnetin tek ipsinden kontrol ettiğim kanalların neredeyse tamamı kapanmış.

Kanalların hepsini mozilla portable ile kontrol ediyordum. Önemsiz görüp hep aynı ipden bakmıştım. Keşke üşenmeseymişim.

Ek olarak aynı ipden eşimin kendi bilgisayarından kontrol ettiği özgün kanalı da kapanmış.

değerli kardeşim ben dün gece uyumadım sağlam kalan kanallarımı gezdim arkadaşları dolaştım bir şeyler buldum. doğrudur yanlıştır bilemem ama bu kapanmaları sistem de dolaşan bir bot yaptıysa mutlaka google mühendislerinin girdiği bir veri üzerine taradılar bugün giden kanalların yerine basıyorum onları analiz ettiğim yöntemle hazırlıyorum. bakalım ne olacak. şimdi bu olayı çözmezsek ne olacak stabil kazançlar yalan olacak ben 2 3 hafta sonra yine 700 800 üzerine çıkarım ama bir kaç ay günlük 1k kazanıp sonra 50 tl ye düşmek tekrar başa dönmek demek manasına geliyor ve ilerleme olmuyor. mevsimlik işçi gibi çalışmak gibi bir şey bu. yani olduğun yerde saymamak adına kanalların ayakta kalması lazım. özelden konuşuruz bir ara. biraz daha deneme yapmam gerek. saman alevi kazançlar yerine kalıcı kazançlar peşinde koşmak daha mantıklı.

acele derken İlyas kardeşim senin bu yön de çalışmaların nasıl ne tür teknikler le ilerlersin..

Az önce youtube'da bi playlist açtım şarkı dinliyorum. Şarkı geçişinde müzik durdu. Dönüp bakayım dedim kanal kapanmış :)

çekerım dıye kaydettğim 2 tane yuksek ızlenmlı kanal vardı bı baktm 2 sıde yok :) hatta çalıştğnz kategorıde fıltreden kanalı seçıp baktğnzda kaç tane kanal gıtmış gorursnuz :)

biraz önce diziyi yükledim. 15 dakika sonra bu videoya topluluk geldi ve kanal kapandı. açıklama etiket herşey düzgündü. adım gibi eminim videoyu rakibim flagladı. Ve maalesef artık tek toplulukta kanallar kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri