Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Yeni bişey değilki yılda 2 kere yapıyo bunu youtube :) bi süre tatil verin kendinize yada sadece içerik araştırması yapın..
Yıl ortalarına doğru bir kıyım daha olur . :)

Yeni açtığım 1, 2 aylık kanalları hiç saymıyorum onların zaten çoğu kapanıyor alıştık iyice. Ama en eski 2 yıllık kanallarımın bazılarını, uzun zamandır hiç video yüklemediğim halde kapatmış.

Arkadaşlar youtube üzerinde milyonlarca kanal var.Herkesi yakalıyamıyor ama günü gelecek kapatılmayan kanallarda kapatılacak bu işler böyle yürüyor.Yanıltıcı başlık,açıklama,etiket
özellikle bunları apartarak girdiğimiz zaman kanalın kapanmaması içten bile değil.

Özgün yapan arkadaşlara sesleniyorum.Eğer özgün yaparken doğal olmayan izlenim aldıysanız yada dediğim gibi başlık açıklama etiket birşeyler yaptıysanız gitmiş olabilir özgünde olsa.Eğer derseniz yok kardeşim ben böyle birşey yapmadım.O zaman youtube geri bildirim yapın.Özgün çektiğiniz kanalların malzemelerinin fotoğrafları çekin ayrıntılı şekilde herşeyi yazın kanalınız muhakkak açılacaktır.

benide yaktilar bugün flagdan,.günlük xxx getiren koskoca kanali ucurdular.5 gün üst üste ugrastilar ve sonunda gitti.

3-4 ay önce bırakmış ara vermiştim bu işe, şimdi girdim bütün kanallar kapanmış sıfırdan başlıyorum tekrar. yolumuz açık olsun ;)

daha kaliteli kanallarla az ve öz yoluma devam edicem.

Belli ki bir algoritma hatası veya yeni güncellemenin yakaladığı kanallar bot tarafından anında kapatılıyor. Kapanan kanallar arasında yüksek izlenimli ve aboneli kanallar varsa fark ettiklerini geri açıyorlar. Fark etmediklerini bu kez kanal sahipleri bildiriyor. Yine büyük çoğunlukla açıyorlar.. Benim tahminin bu şekilde... Reklam yoksa Youtube de yeni yolar ve biraz ayrıcalık tanıyor olabilir. Hep olmuştur....
Bu ne kadar sürer bilmiyoruz. Reklamlara bakıyoruz halla normal rayına oturmadı. Alakasız reklamlar ve ucuz reklamlar ağırlıkta...

Ben bu şekilde tahmin ediyorum..

itiraz hangi adresten yapılıyordu birkaç kanal deneyelim bari taş atıp kolumuz yorulmayacak

itiraz hangi adresten yapılıyordu birkaç kanal deneyelim bari taş atıp kolumuz yorulmayacak

kanala girdiğinizde bi sayfaya atıyor ya oradan '' bu durumun yanlış oldunu v.s düşünüyorsanız diye bir şey var orada buradan itiraz edebilirsiniz '' diyor. oradan yapıyorsun hocam. cevap mailine geliyor.

kanala girdiğinizde bi sayfaya atıyor ya oradan '' bu durumun yanlış oldunu v.s düşünüyorsanız diye bir şey var orada buradan itiraz edebilirsiniz '' diyor. oradan yapıyorsun hocam. cevap mailine geliyor.

evalla hocam bende öyle biliyordum ama kanallara girmeyim hiç boş yere dedim şimdi bakarım

ben perşembe gunu 1 tane kanal açmıştm kendi pc den hala kapanmadı içinde 10 tane video var başkada açmıcam bundan sonra şuan kı kanal kapanana kadr 2. bi kanal açmıcam bide bunu deneyeyim bakalm çok kanal 0 kazanç bana gore şuanki yt politikasında bide 1 tane kapandmı bitti artık hepsi gidiyor size tavsiyem sizde oyle yapın 1 kanal kapanına uzulmezsiniz ama bi anda onlarca kanal kapanına adsense parolarında 0 tl bgbg gorunce insanın zoruna gidiyor

video birinci sıraya geldi , gelmesiyle birlikte kanal patladı :) Spam diyor ama flagtan olabilir mi acaba nasıl anlayabiliriz var mı bir yöntemi ?

Arkadaş ya Türkçe iki spam yapayım dedim önce 5 videodan 2si silindi sonra 2 telif yedi sonrada spamdan kapandı abi kurtlar sofrası olmuş youtube tr ucundan azıcık bile vermiyorlar :)

Zaten kala kala 7 kanal kalmıştı. En çok kazandıranı kapattılar :) 6 tane kaldı geriye. Hızlı spam yapmaya çalışıyorum olmuyor. Yaşlanmışım iyice. 3 saattir 100 video atamadım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri