Messerschmitt
Yasaklanmış
Ay sonuna kadar içeriği kanalları düzenleyim yüklenecek hale getireyim bari kanal açılmaz bu sıra
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
malesef 30-35 arası .. alıştık nasılsa
40 kanal yaparsın 2 tanesi ayakta kalır ona da şükür dersin
Hocam hangi botla çalışıyorsunuz?
Hocam hangi botla çalışıyorsunuz?
hocam hata botta değildi sanırım..çünkü 2 adet manuel yükleme yaptığım kanal da gitti..aynı botla yükleme yaptığım kanallarım da ayaktalar şuanda.
..benim pc den kaynaklı bişi .. ya çerezlerden dolayı oldu .. ya da tel. doğrulamalarda bişi vardı..
benimde az kalsın kapanıyordu.
serefsizin biri videolarıma topluluk gönderip duruyor. itiraz ettim an itibari ile topluluk kalktı. ve bütün bilgileri ulastırdım gereğini yapacaklardır. teşekkürler youtube. topluluğu gönderen adama da kücük bir mesajım var. mübarek gün hiç ağzımı bozmaya niyetim yok. Çoluğundan çocuğundan çıksın ne diyim .. Hak tecelli etti sonunda..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.