Toplulukları Kim Atıyor ?

bot atıyor . bot kelimeyi arıyor atıyor (proxy destekli) bence böyle ! bi araştırın işin peşine düşün.

Benım bütün hesaplarım kapandı Youtube hesap bildirimi diye bir mail geliyor ardından sırayla bütün hesaplar gitti Başta topluluk kuralı ıhlalı altta ticare yanıltma gıbı bişeler yazıyordu Birde habire kapanmıs kanalımda videoya yorum gelıyor Ben kanala gırmeye çalısıyorum hesap fesh edılmıstır diyor ama yonlendirme yaptığım mail adresıne süreklı fesh edılen hasaptakı videolarla ılgılı izleyıcılerın yorumu gelıyor Kapalı hesapdakı videoya nasıl yorum yapabılıyorlar hesap kapalı

arkadaşlar kapatılan kanallarınızda açıklama kısmında keyword spamı da yapıyormusunuz?

Benım bütün hesaplarım kapandı Youtube hesap bildirimi diye bir mail geliyor ardından sırayla bütün hesaplar gitti Başta topluluk kuralı ıhlalı altta ticare yanıltma gıbı bişeler yazıyordu Birde habire kapanmıs kanalımda videoya yorum gelıyor Ben kanala gırmeye çalısıyorum hesap fesh edılmıstır diyor ama yonlendirme yaptığım mail adresıne süreklı fesh edılen hasaptakı videolarla ılgılı izleyıcılerın yorumu gelıyor Kapalı hesapdakı videoya nasıl yorum yapabılıyorlar hesap kapalı
bunu bende merak ediyorum.

bot atıyor . bot kelimeyi arıyor atıyor (proxy destekli) bence böyle ! bi araştırın işin peşine düşün.

Proxy desteğine gerek olduğunu sanmıyorum Mac ve ip adresini değiştirip flag atan bir bot yazmak çok zor değil. Modem resetlemeden bile ip değiştirmek maksimum 15 sn sürüyor.

Bugün bir kaç kategoride video deneyeyim dedim özellikle çizgi film sagolsunlar her kanala 10 ar tane attim telifler topluluklar +15 ler gitti hepsinde üstüne video atmak imkansiz.Eski kategorilere devamm

yayında olmayan video dahi topluluk gelior yağmur gibi yağyor arkadaşlar cok anormal bi durum

hala rakip,bot,gurup yapıyor diyenler var ...
youtube un yeni uygulamasına hoş geldiniz...
başka neden arayanlar yerinde sayar...

ytnin temizlik yaptığı yok.
arkadaşlar bir kaç çapulcu ş......... o......... var, onlar basıyorlar flagları.
Topluluk bu yüzden geliyor.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] tüm kategorilerde oluşan bir sorun bu, bu kadar kapsamlı bir flag grubu olması mümkün değil.

Bu Youtube'nin saçmalıklarından biri olabilir neden derseniz 2 3 ay önce her gün yayınladığım ve herhangi bi sakıncası olmayan videom durduk yere uygunsuz içerik nedeniyle flag yedi ve kapandı o da yetmezmiş gibi yanında diğer kanallarıda götürdü. Yani durum Youtube'nin çok kanallı kişileri yıldırmak için yaptığı bi uygulama olabilir kanalınız gittiğinde tespit ettiği tüm kanalları uçuruyo

bu flagları normal insanlar atıyorlarsa devam etsinler bence, nerde çokluk orda b.kluk mantığıyla topluluğuda zorlaştırırlar, birazda biraz yararları şeyleri zorlaştırsınlar rahat rahat kazanalım

bu flagları normal insanlar atıyorlarsa devam etsinler bence, nerde çokluk orda b.kluk mantığıyla topluluğuda zorlaştırırlar, birazda biraz yararları şeyleri zorlaştırsınlar rahat rahat kazanalım

Ne dediğini anlayımmı anlamayıyımmı anlamadım. Ne diyosun şimdi burada az daha açıver.

Ne dediğini anlayımmı anlamayıyımmı anlamadım. Ne diyosun şimdi burada az daha açıver.

eğer diyorum insanlar atıyorsa bunu şikayet olarak bildirebiliriz, şikayetleri dikkate alıp sahte telif ve toplulukları daha katı hale getirebilirler, önüne gelen atamaz yani..

kafası esen telif, flag, topluluk, atar oldu bu nedir böyle arkadaş ne kadar açgözlü insan var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri