TR Adsensesinden Uzak Durun ! 12.02.2017

bu işe siyaseti bulaştırmak saçma gelecek ama spam sadece turkiyede yapılmıyor dunyanın tamamında yapılıyor nedense turkiye hep goze batıyor. bunlar kendi akıllarınca turk halkına bir yaptırım uyguluyor tamamen siyasi boyutuyla.

Arkadaşlar aklıma bişe geldi. Bilmem deneyebiliriz belki. Adsense kapandığını anladığımda malum adsense sms istediğinde, sms ile doğrulama yaptım. sonrasında da bağlı 3 +adsense kanalı vardı bağlı olan. o kanallardan 1 i kapalıdı. adsense kanalıda kapalıdı. diğer 2 si açıktı, onları ben başka uydurma adsenseye aldım. o adsensemde açık şuan, nakil ettiğim kanallarıda öyle.

Yani adsense spama düşünce 24 saat içinde bilinçsizce bunları yaptım ve kesinleşme oldu. Tesadüf olabilir. Ama tek fark bu sanırsam. Belkide adsense spama düşünce bu yaptığım işlem kesinleşmeyi sağlamıştır. Bende bilemiyorum.
Denemek gerekli.
Çünkü adsense spam yapıyor ve bağlı kanallarıda kapatıyor. Kapanınca ödeme yapmıyor...ama ben kanalları kapanmadan başka yere nakledince adsense spamdan açık kanalları kapatamadı ve kesinleşme oldu... Şuan tek farklı işlemim bu, belki nedenide budur.
--
kimseye umut vermiyorum. denenebilir bişe diye düşündüm. Paylaşıyorum.Bol şans..

kapanmaya n kanalları temiz yeni adsenseye mi taşıyabilirsiniz diyorsun hocam

kapanmaya n kanalları temiz yeni adsenseye mi taşıyabilirsiniz diyorsun hocam

Ben öyle yaptım. Taşıdım. Taşıdığım adsense kapanmadı şuan açık. Başka ne yaptım onuda düşünüyorum şuan. Malum fazlaca adsense var vede kanalla uğraşıyoruz.
Çözüm demiyorum kesinlikle, ama küçük rakamlarla denenebilir. Net ve olumlu sonuç alınırsa da biraz nefes aldırır bizlere.

Teoriden ibaret. başıma gelen olayı şuan bu duruma bağladım sadece.

giphy.gif

Kanallar ayakta durmuyor, kendi ayağımızı sıkıyoruz.
Paraları kesinleştirmeden cebe atıyor adsense.
Scam PTC sitelerini geçti.
Tek umudumuz bu, zaten kimse kimseye garanti birşey söylemiyor, herkes yaşayıp görüp kendine göre çalışarak bunu yapmalı.
Tr adsense çalışanda yine kendi bilir.

hadi birinde telif var ondan kesinleşmedi varsayalım. Diğeri telifsiz kanal,mail polonyadan açılmış 2010 tarihli.

ama işte biri telif yemiş ya o da yetiyor olabilir kirlenmiş sonuçta adsensen yani.bilmiyorum yanılıyor da olabilirim.işimiz çok zor napcaz bilmiyorm

Yabancı adsense nasıl açılıyor yardımcı olabilcek var mı acaba

Tr adsense yi anladımda,benim rus adsenselerde de kapananlar ödenmedi %100 görüldü bu ay..spamden toplu gidenlerde kesinleşmedi..

Tr adsense yi anladımda,benim rus adsenselerde de kapananlar ödenmedi %100 görüldü bu ay..spamden toplu gidenlerde kesinleşmedi..

Bence bunun lokasyonla hiç ilgisi yok kapanan kanal kesinleşmiyor. Benim geçen ay tr adsense hesaplar 1 ay geç %50 kesintiye kesinleşmişti.Bu ay yine kesinleşmedi bir sonraki ay kesinleşirse benim açımdan netleşmiş olacak..

Ben bu konuyu ıskalamışım. Ama bende denemeye karar verdim.
İngiltere adsense açıp, durumlara bakıcam. TR de zaiyatlar belli, Yabancı adsense de umarız daha az olur sıkıntı. Denicez artık farklı yollar. Bilindik yollar bu aralar ciddi hüsrana gidiyor. Şükür olsun her ay masraflar çıkıyor yine, cepten yemiyorum.

Yaklaşık 1,5 senedir tek kuruş alamadım umutsuzca takip ediyorum hala :-S

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün TR adsensemin birine kontrol etmek için girdim 110k görüntülemye 119 tık almış, reklam çıkmama sorunu devam ediyor bu sorun sanırım sadece tr adsenselerde var

Bugün TR adsensemin birine kontrol etmek için girdim 110k görüntülemye 119 tık almış, reklam çıkmama sorunu devam ediyor bu sorun sanırım sadece tr adsenselerde var

Reklam çıkmıyor zaten. videonun en başında bi sarılık var. 10 saniye sonra reklama düşmüyor. Büyük ihtimal Türkiye' de yapılan güncellemeler mahvetti bizleri. Ciddi biçimde kazanç kaybımız var. Demek yabancı adsense geçip bir kaç ay orada takılıcaz. yada bir kaç ay tatil. Forumdan anladığım budur.
Birazda şans...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri