yorumlara baktımda millet küçümsemiş olayı bence asker için önemli bi detay saklanma derdi yok artık...
Bunun yanında 3310 gibi olacak diyolar ama bence öyle olmalı askere giden herkes vatan sever değil maalesef.size yaşadığım olayı anlatayım
Ben Tunceli de Kom. ATĞM olarak askerlik yaptım kol komutanı olarak ve her iki haftada bir çağlarca karakolunun güvenliğini almaya gidiyorduk yeni inşaat yapılıyordu.Çok güvenli bi yer değildir çağlarca internetten bakabilirsiniz zamanında teröristlerin atış talimi yapmaya geldiği bir karakol...
ve yine oraya göreve giderken kolumla hazırlandım helikopter beklerken bir grup askerle komutanlar geldi ve arama yapmaya başladılar ve telefonları buldular ve bir askeri tutup götürdüler
sonradan öğrendikki eleman teröristlere karakol hakkında bilgiler vermiş komutan anlatırken ağzım açık kaldı karakolun tüm zaafiyetlerini anlatmış adam kum kamyonuna girin kimse aramıyo falan demiş karakolun fotoları gönderilmiş

Bu arada çocuğu gören olmadı bi daha

sonuç olarak o iş o kadar kolay değil batı birlikleri belkide doğuda dikkat edilmeli
o günden sonra bir çok kişinin telefondan başını yaktım

ama yapcak bişi yok
saygılar paylaşmak istedim