TTnet faturasıyla hakkımda dava açılmış

Zamanında o konuda sizi uyarmıştım ve report etmiştim çalıntı kartlar ile ödeniyor. geçmiş olsun.

Mqr5O6P.png

Google Fan Webmaster Forum

zamanında ben o arkadaşa çatmıştım burda beni asmıştınız artık geçmiş olsun umarım daha büyük bi sıkıntı çıkmaz bu arkadaş aracılığıyla ödeme yapanlara

metro bileti almıştım bende bundan.. Bakalım arkamız sağlam bir problem olursa bizde ona problem yaparız.

Karaktersizlik bu kadar olur ama cecenistan bir mesajında [MENTION=11620]era[/MENTION] admine nasıl yaptığını açıklamıştı. bize açıklama yapabilirmisiniz [MENTION=11620]era[/MENTION]
metro biletleri nasıl böyle ucuza aldığı hakkında bilgi vermişti size

metro bileti almıştım bende bundan.. Bakalım arkamız sağlam bir problem olursa bizde ona problem yaparız.

Karaktersizlik bu kadar olur ama cecenistan bir mesajında [MENTION=11620]era[/MENTION] admine nasıl yaptığını açıklamıştı. bize açıklama yapabilirmisiniz [MENTION=11620]era[/MENTION]
metro biletleri nasıl böyle ucuza aldığı hakkında bilgi vermişti size

şüphelenmiştim 6 hislerim kuvetlidir bilirsiniz [MENTION=11620]era[/MENTION] ile yazışmıştım o zaman..

3XvZe37.png

Demin kontrol ettim.

YUKARIDA KİMLİK BİLGİLERİ BULUNAN ŞAHSIN ADLİ SİCİL KAYDI YOKTUR.

şuan lık bir durum yok umarım daha sonra başımıza gelmez

ne haysiyetsizler var umarim bulursunuz hocam alışveriş yaptıgınız kişiyi

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

Demin kontrol ettim.

YUKARIDA KİMLİK BİLGİLERİ BULUNAN ŞAHSIN ADLİ SİCİL KAYDI YOKTUR.

şuan lık bir durum yok umarım daha sonra başımıza gelmez

istersen bi avukata danış tanıdık varsa sen şikayetçi ol o olmadan bilmiyorum gerek varmı bi görüş istersen

Kulağınıza küpe bunlar.Yapıcak bişey yok geçmiş olsun.
ttnet kimin kredi kartından ödeme yapıldıysa o adama ücretini öde şikayetini geri aldırmaya çalış bana kalırsa.çeçenistan da şikayetçi ol.ulaşabileceğin bir irtibat bilgisi var ise.

yahu kardeşim eliniz ayağınız yok mu kendi faturanızı kendiniz yatırsanıza...herşey de internetten,hele ki tanınmayan kişilerden yapılır mı...
neyse geçmiş olsun...

geçmiş olsun hocam umarım sorunszu bir şekilde atlatırsın ..

bu konularda dikkatli olmak lazım varsa şahsi, akrabanızın veya tanıdığınız arkadaşlarınızın kartı dibine kadar yararlanın aksi halde tanımadığım bir kişiden heleki sanal alemde asla kullanmadım bugüne kadar , bundan sonrada kullanmam..

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] Kardeşim imkanın Varsa Elemanla İlgili Forumda Açılan Konuların ve Yorumların Çıktılarını Al Yanında Bulunsun... Karşı Tarafı Suçsuz Olduğuna Daha Kolay İkna Edersin...

Bu üye banada gizemli gelmişti bir haller var demiştim içimdende işte suçlayamıyorsun. İki tane kağıt parçası gönderiyor adam kalıyorsun öyle.

Vatandaş birde multi hesapları yüzünden banlanmış, kimbilir şimdi hangi üyelikle yazılanları okuyordur. Birazda davetiyeler yüzünden asalak yuvasına döndü forum. Sahtekarı dolandırıcısı iti uğursuzu cirit atıyor forumlarda

GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

T.C.kimlik numarasıyla üyeliğe geçilmediği sürece forumda bu tipler hep olacaktır.

Mahkemeye veren kişiyle bir an önce iletişime geçip o kişinin mağduriyetini gidererek davadan sizi egale etmesini sağlayın. Bu davada HAKLI bile olsanız dolandırıcılığı yapan kişiye ayrıca dava açılması gerekir. Öncelikli olarak siz bu davadan kendinizi kurtarın. Ilk hedefiniz bu olsun. Yoksa çok başınız ağrır.

Mahkemeye veren kişiyle bir an önce iletişime geçip o kişinin mağduriyetini gidererek davadan sizi egale etmesini sağlayın. Bu davada HAKLI bile olsanız dolandırıcılığı yapan kişiye ayrıca dava açılması gerekir. Öncelikli olarak siz bu davadan kendinizi kurtarın. Ilk hedefiniz bu olsun. Yoksa çok başınız ağrır.

çalıntı kredi kartları büyük ihtimalle yabancı kişilerin olduğu için iletişim kurma olayı sıkıntı ayrıca karttan tek bi kişi için alışveriş yapılmadığı için adam zaten bunu kabul etmeyecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri