Tuda Network - Tanıtım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Hocam siz partnerliği başvuru yapmıştınız o zaman bir arkadaşın kanalı kapanmıştı ve sizin partneydi kanal cüzzi miktar ödeme almıştı.Kapalı kanala ödeme olcak galiba

hocam gecen ayda alamadık mesela kapalı kanalın hiç bilmiyorum ne olacak tekrar görecegiz.İnşallah alırız benimde kapalı kanallarım var ..

Arkadaşlar ödemeler gece yapılmış Paypal hesaplarınızı kontrol edin.

Bilgilendirme :

Tuda'da 4 tane kanalım vardı . Açık ve sorunsuz kanalın ödemesi yapılmış .Kapanan ve telif geldiği için partnerden atılan kanalların ödemesi yapılmamış . Bilginize :)

Kapanan kanallar ödeme yapılmamış ): üzüldüm bu duruma doğrusu.Açık kanallar ödeme aldım ama kapanan kanallara da alsaydık keşke ):

Son düzenleme:
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] skype açık senin ama nedense çok geç dönüyorsun..

linke tıklayınca böyle bir hata çıkıyor Bad key: Aggregator tdn unknown şeklinde

4.cü ödememizi ayın 1inde yapacagız ödeme yöntemlerinizi kontrol edin girmediyseniz girin arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

linke tıklayınca böyle bir hata çıkıyor Bad key: Aggregator tdn unknown şeklinde

hocam siz diger networke basvurmussunuz. Sildim o networku kapadık.

4.cü ödememizi ayın 1inde yapacagız ödeme yöntemlerinizi kontrol edin girmediyseniz girin arkadaşlar.

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

hocam siz diger networke basvurmussunuz. Sildim o networku kapadık.

Hocam pm kutunuzu boşaltabilir misiniz ?

Arkadaşlar Nisan ödemeleri yarın başlar ve 5 ine kadar devam eder.Bu ay ödemelerinizi alıp para çekme yapabileceksiniz .Gelecek ay için Paypal da olan kapanma yüzünden ödeme yöntemlerinizi değiştirmenizi isteyebilirim .Konuyu takibe alın 1 hafta içinde gerekli açıklamayı yapacagım.

Arkadaşlar Nisan ödemeleri yarın başlar ve 5 ine kadar devam eder.Bu ay ödemelerinizi alıp para çekme yapabileceksiniz .Gelecek ay için Paypal da olan kapanma yüzünden ödeme yöntemlerinizi değiştirmenizi isteyebilirim .Konuyu takibe alın 1 hafta içinde gerekli açıklamayı yapacagım.

Ödemeler başladı mı hocam

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] bentle ilgilide yardımcı olabilir misin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam kanalıma ödeme gelmedi dashboarda giriş yapamıyorum kanala girdiğim zaman kanalım sağlam ve pantherde bağlı görünüyor dashboard la alakalı bir sıkıntı mı var ?

Arkadaşlar spam kanalları atmaya başladılar şuan yetkili kişilerle görüşmeye calışıyorum içerde kalan paraları ödeyecekler mi bilemiyorum ulasamıyorum hiç kimseye diger sub networklerle konustum onlarada da aynı durum mevcut yarın aksama kadar hersey belli olacak . Elimden geleni yapmaya calışıyorum sizin gibi benimde kanallarım mevcut networkte allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar spam kanalları atmaya başladılar şuan yetkili kişilerle görüşmeye calışıyorum içerde kalan paraları ödeyecekler mi bilemiyorum ulasamıyorum hiç kimseye diger sub networklerle konustum onlarada da aynı durum mevcut yarın aksama kadar hersey belli olacak . Elimden geleni yapmaya calışıyorum sizin gibi benimde kanallarım mevcut networkte allah yardımcımız olsun.

nisanı ödicekler ama dimi

hocam dashboard da ödeme durumunda kanallar fraud gözüküyor daha önce benim aynı paypala baglı bir kanalım fraud gözüküyordu ama ödendi ne olacak bilemiyorum ulasmaya calısıyorum .

Your access is denied because we don't recognize that email. If you feel that you've reached this message in error, please contact us.

dbye girerken böyle diyor vay arkadaş

Your access is denied because we don't recognize that email. If you feel that you've reached this message in error, please contact us.

dbye girerken böyle diyor vay arkadaş

hocam fraud olan kanal sayısı o kadar cok degil ama devam edeceginden korkuyorum benimde kanallarım var arasında durum böyle daha önce de böyle olmustu bir kanalım ödendi ne olacak bilmiyorum yazmak istedim suan kimseye ulasamıyorum saatten dolayı muhtemelen gerekli mailleride gönderim yarın görecegiz ..
Screenshot by Lightshot

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri