Tunahan06 Nickli Maıl Satıcısından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixnewss

Kayıtlı Üye
11,08,2014 tarihinden açtıgım aşağıda linki bulunan konuya gelen ve 200 adet maıli günde 40-50 adet olarak teslim edebileciğini bana pm yoluyla belirten bu satıcı arkadasla anlastık.Gece açmıştım konuyu ertesi sabah öğlen 1de mail adresime maıl atıcagını ve en az 40 adet kanal yollayacagını belirtti tamam diyip 200 kanalın ödemesini paypaldan yaptım.

Ertesi gün öğlen 13,30a kadar bekledim kanallar gelmedi pm attım 2-3 saat sonra dönüş yaptı ve sisteminde bir sorun oldugunu 5 saat beklemesi gerekitğini kanal açamadıgını söyledi Gece 1 gibi kanal teslim edeceğini söyledi gene tamam dedim
ve gene gelen giden bir şey yokdu en sonra gece iki gibi tekrar pm attım ve artık beni zor durumda bıraktıgını söyledim yarına en az 40 adet kanal istediğimi söyledim sabah uyandıgımda pm gördüm 25 kanal attım kardeşim açmıs devamını gün içinde yollıyacagını yazmıs ama attıgı maılde 24 kanal vardı 1 tanesi patlak ve şuanda bu arkadas bana 120 kanal teslim etmiş olmalıydı verdiği söze göre ama yollanan kanal sayısı 3 günde 24 kanal oldu

görevlilerden ricam ben arkadasa ulasamıyorum görevli olarak ya sizde davet edin yada bu adamın satıs yapmasını engelleyin ben artık verceği sözlere inanmıyorum kendisinin ya kanallarımı versin yada kullandıgım 23 kanalın parasını düşüp geri kalan 177 liramı geri yollasın
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43782-200-adet-kanal-alinacaktir.html#post531764

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] hakkınızdaki iddialara cevap vermek için konuya davetlisiniz.

Aynı şekilde benimde kanallarım teslim edilmedi ödemesi yapıldı kaç gündür 1 saat içinde veya sabah 10 a kadar teslim etmiş olurum gibi laflarla oyaladı benide.

Forumda dolaştıgını düşünüyorum ya başka üyelikle yada login olmadan. Bazen foruma giriyor skype bakmıyor.pm atıyorum kardeşimle konusmus olabilirsin diyor

11,08,2014 tarihinden açtıgım aşağıda linki bulunan konuya gelen ve 200 adet maıli günde 40-50 adet olarak teslim edebileciğini bana pm yoluyla belirten bu satıcı arkadasla anlastık.Gece açmıştım konuyu ertesi sabah öğlen 1de mail adresime maıl atıcagını ve en az 40 adet kanal yollayacagını belirtti tamam diyip 200 kanalın ödemesini paypaldan yaptım.

Ertesi gün öğlen 13,30a kadar bekledim kanallar gelmedi pm attım 2-3 saat sonra dönüş yaptı ve sisteminde bir sorun oldugunu 5 saat beklemesi gerekitğini kanal açamadıgını söyledi Gece 1 gibi kanal teslim edeceğini söyledi gene tamam dedim
ve gene gelen giden bir şey yokdu en sonra gece iki gibi tekrar pm attım ve artık beni zor durumda bıraktıgını söyledim yarına en az 40 adet kanal istediğimi söyledim sabah uyandıgımda pm gördüm 25 kanal attım kardeşim açmıs devamını gün içinde yollıyacagını yazmıs ama attıgı maılde 24 kanal vardı 1 tanesi patlak ve şuanda bu arkadas bana 120 kanal teslim etmiş olmalıydı verdiği söze göre ama yollanan kanal sayısı 3 günde 24 kanal oldu

görevlilerden ricam ben arkadasa ulasamıyorum görevli olarak ya sizde davet edin yada bu adamın satıs yapmasını engelleyin ben artık verceği sözlere inanmıyorum kendisinin ya kanallarımı versin yada kullandıgım 23 kanalın parasını düşüp geri kalan 177 liramı geri yollasın
http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/43782-200-adet-kanal-alinacaktir.html#post531764

Şikayet Tunahan Aslanoğlu - OnlineHile
Yine aldığı bi işi yapmamıştı bi konuda görmüştüm verilen iş illegal olduğu için sanırım konu silinmiş.
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/42536-tunahan06-dan-sikateyciyim-2.html

Son düzenleme:
Form, Form Olma Özelliğinden Çıkalı Çok Olmuş

Hani önceleri, süte su katıp mahalle aralarında sütçüüü diye bağırıp ve
aynı zamanda gevşek gevşek sakız çiğneyip süt satan çok kazanç hokkabazları
vardı ya; işte o hokkabazların torunları yada evlatları türemiş bu formda.

Formda 5 / 10 tane yt nin kurallarını çok iyi çözmüşler var ve halen para
kazanabiliyorlar. Kazanamayanlar da sanırım (sözüm meclis dışarı, çünkü
kazanamayanlar zümresine şu an için bende dahilim) kazananlardan, kazanmaya
çabalıyorlar. Son iki gündür okuduğum mesajlar bu izlenimi verdi malesef.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] arkadas dolandiricidir. Mail adresleride tamami ile aynidir. İnceleme yapilamsini talep ediyorum

Bekleyelim gelsin bir söz hakkı doğsun, sonra gerekli işlemleri yaparız.

Söz hakkı en fazla sistemde sorun vardı olucak bence gerekenı yapılsın ıyi bır temızlık lazım foruma

Bu arkadaş sanırsam twilio ile onaylatıyor ve twilioda bir kaç gündür sorun oluştu ondan teslimat yapamıyor olabilir. Bir arkadaşım bu arkadaşla çalışıyordu ve memnun kaldığını belirtiyordu.

Bu arkadaş sanırsam twilio ile onaylatıyor ve twilioda bir kaç gündür sorun oluştu ondan teslimat yapamıyor olabilir. Bir arkadaşım bu arkadaşla çalışıyordu ve memnun kaldığını belirtiyordu.

Bro, ortada verilen bir söz var sonuçta. Tutamayacaksa bunu söyleyecek kusura bakma yapamıyorum diyip para iadesi yapacak ki, adam mağdur olmasın...

Gelecek kanallara güvenip ona göre plan - program yapmıştır büyük ihtimalle..

Bro, ortada verilen bir söz var sonuçta. Tutamayacaksa bunu söyleyecek kusura bakma yapamıyorum diyip para iadesi yapacak ki, adam mağdur olmasın...

Gelecek kanallara güvenip ona göre plan - program yapmıştır büyük ihtimalle..

ben zaten konu sahibini sonuna kadar haklı buluyorum bro sıkıntı yok onda :) tunahanın işinin patlak vermesinin sebebini açıkladım :rolleyes:

5 saat sonrasına randevu vercene para idadesi yapsaydı iy olurdu ne bilio tivilomu ne 5 saat snra duzelcek gbı söz verio anlamış deilim .

orda zaten hatalı arkadaş ücret iadesi yapsaymış keşke twilio da ayrıca ne zaman düzeleceği belli olmayan bir sistem:rolleyes:

15 kuruşa alıyorum diyordu usa muhabbetini :rolleyes: hatta 3cx sormuştu bana işte aramımı gelmiyordu neydi hatırlayamadım tam. sen zaten usa muhabbeti ile açmıyormusun diye sormuştum. orda kredim azaldı demişti :cool:

kanallari sadece kanalalsat.com üzerinden yapin arkadaslar. Adam kac kanal satmis kaci kapanmis hepsini görebilyiorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri