Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TÜRK ün herşeyi büyük olurizmirliyim, Türk'üm ama böyle abartılı bir şekilde 40 punto ile buyuk buyuk yazman çok itici. gerek yok boyle seylere. ne gerek var, milletin ismini ön plana çıkarmaya. dunyada iki tur insan vardir: iyi insan ve kötü insan. birakin artik boyle turk kurt arap, musluman hiristiyan ateist, alevi sunni gibi bizi kutuplastiran ve boluculuk kokan ifadeleri. sonucta kimse secmedi Turk olmayi da Kurt olmayi da Arap olmayi da..
Arap gibi yaşayan Türkler ben Türküm demesin.
Elhamdülillah müslümanım
İnsanın kendi milletini sevmesi kadar doğal birşey yoktur, Bu Türkler içinde geçerli, Kürtler, Araplar, Farslar vs her millet için geçerli,
Ama kendi ırkını başkasından üstün görme gibi şeyler bence yanlış şeyler, konuda bu tarz şeyler yok ama ben genel anlamda söylüyorum,
Unutmayınız ki itsiz, kansız, şerrfsiz, soysuz, her milletten çıkabiliyor, Asl olan İnsan Olmak, Vicdanlı Olmak, Allah korkusu taşımak, taş kalpli olmamak, merhametli olmak, garibana düşmüşe el uzatmak, Ahlaklı olmak vs gibi insani vicdani ahlaki özellikler taşımak,
Yoksa Türk Olmuşsun Kürt Olmuşsun zerre önemli değil benim gözümde
Daha geçenlerde Manisada küçük bir bebeği öldüren malüm şahıs Türk, Yine Özgecan'ı Öldüren Şahıs Ülkücü Millyetçi biriydi güya, Kürtlerdende bu tarz pis şeyler yapanlarda vardır elbette, Arapların içindende böyle şeyler yapanlar çıkmıştır, şuan aklımda Kürtler ve Araplarla alakalı örnek yok ama araştırma yaparsam eminimki bu tarz olaylara rastlayabilirim,
Şimdi önemli olan Türkçülük ise örnek veriyorum şerrfsiz bi tecavüzcü süper bi kişiliğe sahip bi Kürtten daha mı üstün, veya Kürt bi tecavüzcü, çok iyi kişiliğe sahip bi Türkten daha mı üstün, her iki idolojiyi savunanlar için söylüyorum
Nimet, şükre bağlıdır. Kişi Allaha şükrettiği müddetçe Allahın ona nimetleri eksilmez.
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:34 ----------
öncelikle belirteyimki yazdıklarının noktasına virgülüne kadar katılıyorum.yanlız burda bahsi geçen konu milleti oluşturan bireylerin iyi yada kötü olması değil.Türk milletinin atalarından yadigar iyi,adaletli ve yardımsever bir millet olarak tanınmış olması ve bunun bizler tarafından benimsenip haklı bir gururun yaşaması.ve Ne mutluki böyle bir milletin ferdiyim demesi
ırkçımıTipik ırkçı bir gencimiz.
türk gibi yaşayan türküm desin. illa ki uzun uzunmu yazalım anlamıyormusunuzevet saçma bir yorum la karşı karşıyayız ne gibi yaşayan türküm desin
ırkçımızamanında nihal atsız konusunda yorum yaptığımda da nasıl türk bunlar falan diye yorum atmışlardı
benim derdim başkası gibi yaşayıp sonra türküm diyenler. biride çıkmış amerika avrupa örneği vermiş. bunlara sorsak nereye gitmek istersiniz diye ilk avrupa yada amerika diycek
bkz: suriyeliler
---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------
türk gibi yaşayan türküm desin. illa ki uzun uzunmu yazalım anlamıyormusunuz
ne dediğini kendin bile bilmeden zeka seviyesi falan diye konuşuyorsun önce okuyup anlamasını öğren. ben kürde çerkese lazlara yani bahsettiğin o etnik unsurlara söylemiyorum çünkü onlar Türk değil bu bir suçta değil uzun uzun yazıyorum ki kolay anla boş yapma. Türküm diye geçinip arap gibi yaşayanlara söylüyorum büyük puntolarla Türk yazınca daha iyi Türk olduğunu sanan ama onların kültürlerini kendi kültürleri yerine geçirmişlere. Öyle bir kafa yapınız var ki arap diyince hemen savunmak istiyorsunuz bir de hakaret etmeye çalışıyorsunuz yazık cahillik zor.75 milyon nufüs lu bir ülkede dünyanın çok az yerinde göreceğin farklı kültüre ve etnik çeşitliliğe sahip ülkede yaşam tarzılarına göre türk ve türk değil olarak adlandırman senin zeka seviyeni gösterir.
ne dediğini kendin bile bilmeden zeka seviyesi falan diye konuşuyorsun önce okuyup anlamasını öğren. ben kürde çerkese lazlara yani bahsettiğin o etnik unsurlara söylemiyorum çünkü onlar Türk değil bu bir suçta değil uzun uzun yazıyorum ki kolay anla boş yapma. Türküm diye geçinip arap gibi yaşayanlara söylüyorum büyük puntolarla Türk yazınca daha iyi Türk olduğunu sanan ama onların kültürlerini kendi kültürleri yerine geçirmişlere. Öyle bir kafa yapınız var ki arap diyince hemen savunmak istiyorsunuz bir de hakaret etmeye çalışıyorsunuz yazık cahillik zor.
ne dediğini kendin bile bilmeden zeka seviyesi falan diye konuşuyorsun önce okuyup anlamasını öğren. ben kürde çerkese lazlara yani bahsettiğin o etnik unsurlara söylemiyorum çünkü onlar Türk değil bu bir suçta değil uzun uzun yazıyorum ki kolay anla boş yapma. Türküm diye geçinip arap gibi yaşayanlara söylüyorum büyük puntolarla Türk yazınca daha iyi Türk olduğunu sanan ama onların kültürlerini kendi kültürleri yerine geçirmişlere. Öyle bir kafa yapınız var ki arap diyince hemen savunmak istiyorsunuz bir de hakaret etmeye çalışıyorsunuz yazık cahillik zor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.