Türk beklenilendir: Vefalı Türk geldi yine...

izmirliyim, Türk'üm ama böyle abartılı bir şekilde 40 punto ile buyuk buyuk yazman çok itici. gerek yok boyle seylere. ne gerek var, milletin ismini ön plana çıkarmaya. dunyada iki tur insan vardir: iyi insan ve kötü insan. birakin artik boyle turk kurt arap, musluman hiristiyan ateist, alevi sunni gibi bizi kutuplastiran ve boluculuk kokan ifadeleri. sonucta kimse secmedi Turk olmayi da Kurt olmayi da Arap olmayi da..
TÜRK ün herşeyi büyük olur :)) o yüzden zoruna gitmesin bu kadar sıkıntı edecek bi durum yok hocam arkadaşı mazur gör onun dedeleri çağ açıp çağ kapatan Çin e ebesinin nikahı kadar duvar ördüren 3 kıtada at koşmuş göktürk anıtları ile Tarihe....... Vs vs vs Yazzzyazzz bitmez oku desem yine bitmez TÜRK olunmaz TÜRK doğulur herkese selam olsun
On kişi de kalsa dünya ya kafa tutan tek millet Çin atasözü..... kendini TÜRK hissetmeyen için sıkıntı yok

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İnsanın kendi milletini sevmesi kadar doğal birşey yoktur, Bu Türkler içinde geçerli, Kürtler, Araplar, Farslar vs her millet için geçerli,
Ama kendi ırkını başkasından üstün görme gibi şeyler bence yanlış şeyler, konuda bu tarz şeyler yok ama ben genel anlamda söylüyorum,

Unutmayınız ki itsiz, kansız, şerrfsiz, soysuz, her milletten çıkabiliyor, Asl olan İnsan Olmak, Vicdanlı Olmak, Allah korkusu taşımak, taş kalpli olmamak, merhametli olmak, garibana düşmüşe el uzatmak, Ahlaklı olmak vs gibi insani vicdani ahlaki özellikler taşımak,
Yoksa Türk Olmuşsun Kürt Olmuşsun zerre önemli değil benim gözümde

Daha geçenlerde Manisada küçük bir bebeği öldüren malüm şahıs Türk, Yine Özgecan'ı Öldüren Şahıs Ülkücü Millyetçi biriydi güya, Kürtlerdende bu tarz pis şeyler yapanlarda vardır elbette, Arapların içindende böyle şeyler yapanlar çıkmıştır, şuan aklımda Kürtler ve Araplarla alakalı örnek yok ama araştırma yaparsam eminimki bu tarz olaylara rastlayabilirim,

Şimdi önemli olan Türkçülük ise örnek veriyorum şerrfsiz bi tecavüzcü süper bi kişiliğe sahip bi Kürtten daha mı üstün, veya Kürt bi tecavüzcü, çok iyi kişiliğe sahip bi Türkten daha mı üstün, her iki idolojiyi savunanlar için söylüyorum

tartışma çıkmasa bari dicektim çıkmış bile :D

Ben de kendi görüşümü belirtmek isterim;

Lise öğrencisiyim çoğunuz biliyorsunuzdur doğuluyum. Ve hiç bir zaman ben Türk değilim triplerine girip vatan hainliği yapmadım.

Bundan 4-5 sene önce Türkçü grupların yürüyüşlerine, etkinliklerine hep katılırdım. O zaman Türkçüler hemen hiçkimse tarafından sevilmiyordu. Son bir iki yıldır çoğunuzun bildiği belirli ideolojideki gruplar, kendilerini Türkçü gösterdi ve ülkedki Türkçülük anlayışını değiştirdi.

Çok uzattım özür dilerim. Bana Türk müsün diye sorun ne mutlu Türküm diyene derim. Kürt müsün diye sorsalar kürt olduğumu inkar etmem.

Fakat bazı abilerim bu konuyu ''Sadece Türkler'' sınırına çekebilecek kişilerin olduğunu düşündüğü için farklı tepkiler vermiş olabilirler.

Hepimiz bu vatanın evladıyız. Ülkemizi daha iyiye, daha yukarıya götürmek için çalışmalıyız. Bu yüzden benim fikrimce yok yere birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok. Herkese iyi akşamlar. :)

Elhamdülillah müslümanım

Nimet, şükre bağlıdır. Kişi Allah’a şükrettiği müddetçe Allah’ın ona nimetleri eksilmez.

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:34 ----------

İnsanın kendi milletini sevmesi kadar doğal birşey yoktur, Bu Türkler içinde geçerli, Kürtler, Araplar, Farslar vs her millet için geçerli,
Ama kendi ırkını başkasından üstün görme gibi şeyler bence yanlış şeyler, konuda bu tarz şeyler yok ama ben genel anlamda söylüyorum,

Unutmayınız ki itsiz, kansız, şerrfsiz, soysuz, her milletten çıkabiliyor, Asl olan İnsan Olmak, Vicdanlı Olmak, Allah korkusu taşımak, taş kalpli olmamak, merhametli olmak, garibana düşmüşe el uzatmak, Ahlaklı olmak vs gibi insani vicdani ahlaki özellikler taşımak,
Yoksa Türk Olmuşsun Kürt Olmuşsun zerre önemli değil benim gözümde

Daha geçenlerde Manisada küçük bir bebeği öldüren malüm şahıs Türk, Yine Özgecan'ı Öldüren Şahıs Ülkücü Millyetçi biriydi güya, Kürtlerdende bu tarz pis şeyler yapanlarda vardır elbette, Arapların içindende böyle şeyler yapanlar çıkmıştır, şuan aklımda Kürtler ve Araplarla alakalı örnek yok ama araştırma yaparsam eminimki bu tarz olaylara rastlayabilirim,

Şimdi önemli olan Türkçülük ise örnek veriyorum şerrfsiz bi tecavüzcü süper bi kişiliğe sahip bi Kürtten daha mı üstün, veya Kürt bi tecavüzcü, çok iyi kişiliğe sahip bi Türkten daha mı üstün, her iki idolojiyi savunanlar için söylüyorum

öncelikle belirteyimki yazdıklarının noktasına virgülüne kadar katılıyorum.yanlız burda bahsi geçen konu milleti oluşturan bireylerin iyi yada kötü olması değil.Türk milletinin atalarından yadigar iyi,adaletli ve yardımsever bir millet olarak tanınmış olması ve bunun bizler tarafından benimsenip haklı bir gururun yaşaması.ve Ne mutluki böyle bir milletin ferdiyim demesi

Nimet, şükre bağlıdır. Kişi Allah’a şükrettiği müddetçe Allah’ın ona nimetleri eksilmez.

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:34 ----------

öncelikle belirteyimki yazdıklarının noktasına virgülüne kadar katılıyorum.yanlız burda bahsi geçen konu milleti oluşturan bireylerin iyi yada kötü olması değil.Türk milletinin atalarından yadigar iyi,adaletli ve yardımsever bir millet olarak tanınmış olması ve bunun bizler tarafından benimsenip haklı bir gururun yaşaması.ve Ne mutluki böyle bir milletin ferdiyim demesi

Aynen hocam, ama öyle bi hale gelmişizki, Kürt Türk, Alevi Şii Sunni, hiç değmeyecek şeyler için dünyayı yaşanmaz hale getirdik,
İnsan olarak kendi ırkımıza zarar verdik, hayvanlara zarar verdik, doğaya zarar verdik, dünyayı yaşanılamaz hale getirdik, ama ne için bunları yaptık, bence koca bir hiç için,
60 70 yıllık bir ömür için bunca kin nefret haset hırs hiç deymeyecek şeyler için olmadık şeyler yaptık, Oysaki dünya hepimize yeterdi,

https://www.youtube.com/watch?v=1ypio46_fj0
https://www.youtube.com/watch?v=3jvXLKQfVPE

Tipik ırkçı bir gencimiz.
ırkçımı :D zamanında nihal atsız konusunda yorum yaptığımda da nasıl türk bunlar falan diye yorum atmışlardı :D benim derdim başkası gibi yaşayıp sonra türküm diyenler. biride çıkmış amerika avrupa örneği vermiş. bunlara sorsak nereye gitmek istersiniz diye ilk avrupa yada amerika diycek :D bkz: suriyeliler

---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

evet saçma bir yorum la karşı karşıyayız ne gibi yaşayan türküm desin
türk gibi yaşayan türküm desin. illa ki uzun uzunmu yazalım anlamıyormusunuz

ırkçımı :D zamanında nihal atsız konusunda yorum yaptığımda da nasıl türk bunlar falan diye yorum atmışlardı :D benim derdim başkası gibi yaşayıp sonra türküm diyenler. biride çıkmış amerika avrupa örneği vermiş. bunlara sorsak nereye gitmek istersiniz diye ilk avrupa yada amerika diycek :D bkz: suriyeliler

---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

türk gibi yaşayan türküm desin. illa ki uzun uzunmu yazalım anlamıyormusunuz

75 milyon nufüs lu bir ülkede dünyanın çok az yerinde göreceğin farklı kültüre ve etnik çeşitliliğe sahip ülkede yaşam tarzılarına göre türk ve türk değil olarak adlandırman senin zeka seviyeni gösterir.

75 milyon nufüs lu bir ülkede dünyanın çok az yerinde göreceğin farklı kültüre ve etnik çeşitliliğe sahip ülkede yaşam tarzılarına göre türk ve türk değil olarak adlandırman senin zeka seviyeni gösterir.
ne dediğini kendin bile bilmeden zeka seviyesi falan diye konuşuyorsun önce okuyup anlamasını öğren. ben kürde çerkese lazlara yani bahsettiğin o etnik unsurlara söylemiyorum çünkü onlar Türk değil bu bir suçta değil uzun uzun yazıyorum ki kolay anla boş yapma. Türküm diye geçinip arap gibi yaşayanlara söylüyorum büyük puntolarla Türk yazınca daha iyi Türk olduğunu sanan ama onların kültürlerini kendi kültürleri yerine geçirmişlere. Öyle bir kafa yapınız var ki arap diyince hemen savunmak istiyorsunuz bir de hakaret etmeye çalışıyorsunuz yazık cahillik zor.

ne dediğini kendin bile bilmeden zeka seviyesi falan diye konuşuyorsun önce okuyup anlamasını öğren. ben kürde çerkese lazlara yani bahsettiğin o etnik unsurlara söylemiyorum çünkü onlar Türk değil bu bir suçta değil uzun uzun yazıyorum ki kolay anla boş yapma. Türküm diye geçinip arap gibi yaşayanlara söylüyorum büyük puntolarla Türk yazınca daha iyi Türk olduğunu sanan ama onların kültürlerini kendi kültürleri yerine geçirmişlere. Öyle bir kafa yapınız var ki arap diyince hemen savunmak istiyorsunuz bir de hakaret etmeye çalışıyorsunuz yazık cahillik zor.

Şii bana bi anlatsana Arap gibi yaşamak nedir nasıl birşey dır Arap givi yaşanan türkler nasıldır acaba , ve tabi TÜRK nedir nasıl TÜRK olunur TÜRK ün kültürü nedir bi açıklarmısın ne olur lütfen rica ediyorum :)

Arap diye bir ırkı küçümseyemezsin. Benim Peygamberim bir Arap. Az çok anlıyorum, anlıyoruz niyetini. Türk'üm deyip de yunan gibi ingiliz gibi isveçli gibi yaşayanlar da var onlara da lafın yok mu!?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri