Türkiye - hırvatistan

demeki sadece benim dikkatimi çekmemiş.
arkadaş madem o kadar rahatsız ediyor seni kestir gitsin.
çocuk saçıyla uğraşmaktan oyuna konsantre olamıyor.
günah keçisi yapmak amacında değilim kesinlikle takım olarak kötüydü türkiye.
*modric çok özel topçu. :)

Ben başından dedim zaten.

Modric
Rakitic
Mandzukic

Yeterde artar bile.

Adam defans oynuyor ne yapsın forvete mi versin. Azıcık mantıklı yorumlar yapın şu takımda en iyi oynayan mehmet topaldı be hatasız oynadı. Defanstan ne bekliyosun acaba söylermisin??

sana bir cevap verdiğimi hatırlamıyorum ben. Bu benim kendi düşüncem. Benim mesajlarıma cevap yazmazsan sevinirim. Sen ki insanları, bilip bilmeden sahte telifçi diye karalamaya çalışan yüce(!) insan.

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

koca sıfır çıkarsak yine şansa cıkarız çekleri yenip

İspanya'ya yenilmememiz lazım. Yine şansımız varsa, üçüncü olarak da çıkabiliriz ama yenilsek de gol atmamız önemli.

Tekrar söylüyorum grup elemelerimdeki mesajlarımıda bakabilirsiniz. Türkiye böyle kötü Türkiye şöyle kötü demeyi bırakın evet bugün herkes kötüydü kabul lakin defalarca söylüyorum Türk Milli Takımı bu tarz turnuvalarda başarılı olacak takımdır. Tarihe bakın turnuvaların hiçbirine iyi başlamadık başlamayız. Yapımız geregi bu oluyor. Bu yorumumda burda kalsın elemelerdeki gibi Türkiye çıkacak dedigimdede kimse inanmamıştı :) Fatih Terime sallıyanlarıda Ozan Tufana Sallıyanlarıda kalecisinden tut Arda Turana sallıyana kadar ders verecekler herkese :)

Çekleri yensek gruptan çıkmak icin yeter zaten. 3.olarak çıkarız. Ama orta sahada hiç iş yok. Hakan Calhanoglu, oguzhan, selcuk inan, ozan tufan, arda turan sadece rakibi izliyorlar, pres yapmadan. Stopere Ersan Adem, Omer Toprak, Yalcin Ayhan ya da Atinc Nukan alinip Mehmet Topal on libero da kullanilmaliydi. Ozan, Senol Güneşli bursadan beri top oynamiyor. Haftada bir halisaha maci yapan, dengesiz beslenen biriyim benim bile fizigim ondan daha iyi. Cok salmis kendini.

Son düzenleme:
almanya maçını izleyen var mı ? ukrayna bizden daha mücadeleci onu fark ettim.

almanya maçını izleyen var mı ? ukrayna bizden daha mücadeleci onu fark ettim.

Şuana kadar izlediğim maçlarda bizden kötü takım görmedim ben bizimkiler nedense oynamak istemiyolar yada zaten çekleri yenip gruptan çıkarız diye düşündükleri için böyleler bilemedim.

Şuana kadar izlediğim maçlarda bizden kötü takım görmedim ben bizimkiler nedense oynamak istemiyolar yada zaten çekleri yenip gruptan çıkarız diye düşündükleri için böyleler bilemedim.

Tüm takımlar turnuvaya motive konsantre bizimkiler bi gaz aldı gidiyo biz bitti demeden bitmez de bi yerden başlamak lazım diyo herkes :D:D

Son düzenleme:
Adamın saçı bozulmuş ne önemi var golün :mad: Bu adamı niye oynatıyor hala anlamıyorum ne görüyorlar bunda hiçbir özelliği yok
https://www.youtube.com/watch?v=7OJPwRJNBTU&feature=youtu.be

Ozan saçı düzeltmesinden çok maça 90 dakika konsantre olmuş bir oyuncunun ceza sahasında modric gelen bir top öncesi topa müdahale edeceğine saçını düzeltmesi burda Fatih Terime suçluyorum oyuncuyuda.

Fatih Terim iyi hoca Türkiye'nin en iyi hocası.Ama arkadaş buraya nasıl geldiğimiz belli matematiksel algortitmaları kırdık geldik.Son dakikalarla olacak iş değil.

Terim maç sonu açıklamasından kötü oynadık lafını ağzından cımbızla alıyoruz.Ben Terim benim takım kötü oynamaz v.s bu kafayı değişmesi lazım.Takım açıkca son 8 maçın en kötü milli takımıydı.Bu kadar kötü oynamasına kimsenin hakkı yok.

Hırvatlara böyle oynarsak İspanyollar adamı 4 çarpı 4 yapar.

Ben hiçbir zaman Fatih Terimin ahimşahim bir futbol oynattigini görmedim karambole top oynatıyor. Milli takıma Terim değil Şenol Güneş gibi teknik direktör lazım.2002 de Brezilyayla kafa kafaya oynamistik. Sonradan Terim ve Ekibi Milli Takımı mahvettiler.
Oyuncularimiz birkaçı hariç süper oyuncular ama oynatan yok

Şahsi fikrim volkan ve emre mor'u ilk 11 oynatıcakdı abi top süren ıleri tasıyan adam yok söyle basıp gecip 2 3 kısı eksilticek adam yok bu adamları niye ıkıncı yarı alırlar anlamadım bizim takim barcelona degıl ki tik tak yapsın top sürmeye gerek kalmasın 2 pas zor yapıyoruz arda hakan calhanoglu burak cenk ozan oguzhan hepsi resmen kofte caner gökhan adamlar elinden geldiğince çabalıyor helal olsun böyle giderse 0 puanla kalırız .

Ben hiçbir zaman Fatih Terimin ahimşahim bir futbol oynattigini görmedim karambole top oynatıyor. Milli takıma Terim değil Şenol Güneş gibi teknik direktör lazım.2002 de Brezilyayla kafa kafaya oynamistik. Sonradan Terim ve Ekibi Milli Takımı mahvettiler.

Terim bir halt oynamadan karambol saçma sapan bir oyunla her seferinde başarılı oluyo demek 2008 de yarı final oynarkende terim vardı o zamanda karambolle falan aldık zaten bütün maçları o 2002 yılındaki kadronun uefa kazanan kadro olduğunuda hatırlatayım tabi hocanında katkısı var ama o jenerasyon altındı bizim için.

Duygularima tercuman oldun. Fatih Terim teknik direktor degil sahte bir kahramandir. Bunu bu mac icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin. Bu benim yillardir savundugum gorus. Turkiye'de en iyi teknik direktor varsa o da Senol Gunes'tir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri