Türkiye - İspanya

Yıllardır söylüyoruz Fatih Terim teknik direktör değil sahte kahramandır. Formayı hakedene değil oğlu olarak gördüğü kişilere verir. Türkiye'de bir teknik direktör varsa o da Şenol Güneş'tir. Adam Türkiye'yi Dünya 3. sü yaptı. Yok giyimi şöyle, giyimi böyle, karizmatik değil falan adama b.k attılar.

Biri Dünya Kupası'nda şampiyon olamadığımız için özür dileriz diyor, öteki gruptan çıkarsak başarılı sayılırız diyor.

Abi takım okadar köfteki ileri gidemiyor ilerde top alıyoruz dur 2 calım atım adam gecım yok hem yana pas o arkaya o yana bı bakaıyorsun kontra atak da ki top bizim kaleye gelmıs :D abi pas yapmıyoruz kontra yapamıyoruz açık ara turnuvanın en kotu takımıyız al emreyı volkanı ne bılım gökhan töreyi olcay kım abi adam kaleyle karsı karşıya topa vuramıyor ver emre mora alsın gıtsın ılerı 2 adam eksıltsın pas atsın gokhan 2 adam eksıltsın pas atsın volkan ılerı tasıyor alper portuk ılerı tasıyor olcan olcan adını al abı bızm takım barcelona degıl ki pas yapabılsın en azından hızlı calım atan top tasıyan adam eksılten oyuncualrı al bakarsın 1 orta acarlar 1 kafa olur yemın edıyorm 10 kontraya kalktıysak 8'i kendi kalemize dönme ile bitti burak forvet adam topu alıyor dırekt orta sahaya atıyorum olm arkanı don 1 kısı var forvetsın sen hala nıye ortaya donersın bunlar topcu dıye oynuyoruz abi abartısız soyluyorum ben bızım semtten 11 kısı cıkarım mıllı takımı yenmezsem ayagımı topa surmem daha .

Böyle olacağı belliydi zaten.
İspanya gelip gol atmadı isteseler en az 5 tane atarlardı.

Malesef gol bile atamadan grupta sonuncu olacağız.
Birde bu rezil takım için en iyi 3. felan olabiliriz diye yorum yapan SÖZDE futbol yorumcuları vardı Tv'lerde.
:D
En çok onlara gülüyorum, benim izlediğim takımla onlarınki farklı demekki, yada ayrı gezegenlerdeyiz.

En iyi 3. değilde, Turnuvanın en kötü takımı ve sonuncu olarak eve döneriz.
:D

Kardeşim bu videoyu arıyordum bende. Dün akşam gördüm lanet ettim. Irak zannettim kendimizi yaziiiiiik.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendimizi dev aynasında görüyoruz ondan sonra avrupada böyle rezil oluyoruz yok asarız keseriz biz bitti demeden bitmez ha gördük biz bitti demedeni kadromuz öyle ahım şahım iyi değil gruptan ancak 3.olarak çıkacaktık zaten ama sağolsunlar reklamlarla vs oyuncuların bi tarafını kaldırdılar ondan sonra kolaysa oynat oynamazlar arkadaş bunları şımartmıyacaksın.

Özellikle barçanın müzmin yedeği şişko ardayı o kadar övdük ki hiç top oynamadan ben messiyim diye geziyo ortalarda emre mor gibi oyuncu var sırf bu arda yüzünden oynamıyo aynı şekil hakan çalhanoğluda arda yüzünden yanlış mevkide oynuyo forvet yok takımda gol atmayı bekliyoruz buraktan bir yol olmaz çinde bile yedek çinde cenk bjk de yedek kızabilir bjk liler ama öyle ahım şahım bir oyuncu değil milli takımın 1.forveti olamaz.

Bi kalecimiz var topa atlamıyo bile ne oldu nasıl oldu böyle anlamıyorum yalandanda olsa atla bari zaten tutmuyon ama atla atla.

Selçuk , burak , oğuzhan , arda , volkan babacan bunlar çek maçında oynarsa yine kevgire döneriz biz.

Kendimizi dev aynasında görüyoruz ondan sonra avrupada böyle rezil oluyoruz yok asarız keseriz biz bitti demeden bitmez ha gördük biz bitti demedeni kadromuz öyle ahım şahım iyi değil gruptan ancak 3.olarak çıkacaktık zaten ama sağolsunlar reklamlarla vs oyuncuların bi tarafını kaldırdılar ondan sonra kolaysa oynat oynamazlar arkadaş bunları şımartmıyacaksın.

Özellikle barçanın müzmin yedeği şişko ardayı o kadar övdük ki hiç top oynamadan ben messiyim diye geziyo ortalarda emre mor gibi oyuncu var sırf bu arda yüzünden oynamıyo aynı şekil hakan çalhanoğluda arda yüzünden yanlış mevkide oynuyo forvet yok takımda gol atmayı bekliyoruz buraktan bir yol olmaz çinde bile yedek çinde cenk bjk de yedek kızabilir bjk liler ama öyle ahım şahım bir oyuncu değil milli takımın 1.forveti olamaz.

Bi kalecimiz var topa atlamıyo bile ne oldu nasıl oldu böyle anlamıyorum yalandanda olsa atla bari zaten tutmuyon ama atla atla.

Selçuk , burak , oğuzhan , arda , volkan babacan bunlar çek maçında oynarsa yine kevgire döneriz biz.

Hocam yine kizacaksin :D ama bütün suç Terim denilen o artistte.Ligin en iyi defans yapan takımı Konyadan bir oyuncu yok,Ligde en fazla gol atan defans oyuncusu Yalçın ayhan(Defans yokluğunda gider. Topaldan iyidir mevkisi belli). Ligde ve Çinde iyi maçlar çıkaran Ersani cağır,ömer toprağı cağır, koskoca ligde birtane defans oyuncusu bulamayıp Mehmet Topali oynatmak da nedir.
En uyuz olduğum açıklaması da Oruç tutmasinlar biz onların yerine de tutarız deyip röportaj verirken su içmek de nedir. Tutmuyorsan saygılı ol bari.

Bu arada hayırlı olsun Galatasaraya imPARAtor ;)

Sana karşı bi kızgınlığım sitemim yok tamamen Terime :)

Takımda Fatih hocaya karşı bir sıkıntı var.Oyuncular istemediği mevkide oynatıyor oyuncular bundan şikayetçiler.Arda çek maçından %100 oynatılmamalı.Oğuzhan arkasından hutscitson vardı diye rahat oynuyor bjk oğuzhan yetenekli bir oyuncu olabilir ama sahada mücadele vs gösterdiği falan yok.

Sahada mücadele etmeyen oyuncular çek maçında olmayacak zaten Fatih hocada öle açıklamada yaptı.Fatih hocanın hatası çok.Mehmet topal stoper ardayı istemediği mevkide oynatması orta saha yaptığı saçma saçma işler görev verdiği adamlara bakın.Fatih terim çok suç var.

Arda yapılan protesto kesinlikle yanlış.Ama diğer oyuncularda bunun arkasına sığınıp berbat oynadıkları 2 maçın böle arkasına sığınıyorlar.Milli formaya yakışmayacak bu kadar kötü turnuvanın en kötü en dipteki takımı biziz.

Maç yenilmek o kadar önemli değil çık oyna mücadele et yenil.Dünyaların parasını kazanıyorsunuz milli formayı giyiyorsunuz daha ne istiyorsunuz.Bu arada hocanın en büyük hatası kafasında oyun şablonu mücadele v.s bu oyunculara oynatması bu oyuncular o oyuncular değil.Bu oyuncuları onlardan bekleyemessin.

Takımda Fatih hocaya karşı bir sıkıntı var.Oyuncular istemediği mevkide oynatıyor oyuncular bundan şikayetçiler.Arda çek maçından %100 oynatılmamalı.Oğuzhan arkasından hutscitson vardı diye rahat oynuyor bjk oğuzhan yetenekli bir oyuncu olabilir ama sahada mücadele vs gösterdiği falan yok.

Sahada mücadele etmeyen oyuncular çek maçında olmayacak zaten Fatih hocada öle açıklamada yaptı.Fatih hocanın hatası çok.Mehmet topal stoper ardayı istemediği mevkide oynatması orta saha yaptığı saçma saçma işler görev verdiği adamlara bakın.Fatih terim çok suç var.

Arda yapılan protesto kesinlikle yanlış.Ama diğer oyuncularda bunun arkasına sığınıp berbat oynadıkları 2 maçın böle arkasına sığınıyorlar.Milli formaya yakışmayacak bu kadar kötü turnuvanın en kötü en dipteki takımı biziz.

Maç yenilmek o kadar önemli değil çık oyna mücadele et yenil.Dünyaların parasını kazanıyorsunuz milli formayı giyiyorsunuz daha ne istiyorsunuz.Bu arada hocanın en büyük hatası kafasında oyun şablonu mücadele v.s bu oyunculara oynatması bu oyuncular o oyuncular değil.Bu oyuncuları onlardan bekleyemessin.

Hocam bu görüşüne katılmıyorum. Oğuzhan ligde En fazla top kazanan oyunculardan biri. Koy mehmet topalı arkasına yada yanina oynasın. Ispanyanin 3. Golünde bizim oyuncularin hepsi ispanyollara refakat ediyor. 40 saniye top adamlarda kalıyor.Bu tamamen terimin taktiği ben oyuncularda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Mevkilerinde oynat gerisi gelir. Nacizane fikrim :)

Hocam yine kizacaksin :D ama bütün suç Terim denilen o artistte.Ligin en iyi defans yapan takımı Konyadan bir oyuncu yok,Ligde en fazla gol atan defans oyuncusu Yalçın ayhan(Defans yokluğunda gider. Topaldan iyidir mevkisi belli). Ligde ve Çinde iyi maçlar çıkaran Ersani cağır,ömer toprağı cağır, koskoca ligde birtane defans oyuncusu bulamayıp Mehmet Topali oynatmak da nedir.
En uyuz olduğum açıklaması da Oruç tutmasinlar biz onların yerine de tutarız deyip röportaj verirken su içmek de nedir. Tutmuyorsan saygılı ol bari.

Bu arada hayırlı olsun Galatasaraya imPARAtor ;)

Sana karşı bi kızgınlığım sitemim yok tamamen Terime :)

Tabiki haklı olduğun kısımlar var terimdede böyle bir huy var işte herkesin dediğinin tersini yapmayı sever malesef ama şu takımın bu kadar kötü olmasını sadece terime bağlamakta olmaz topçuların çoğunda ben niye burdayım görüntüsü var milli forma giyip bu kadar saygısızlık olmaz olmamalı.

Bak konya diyosun bende onu anlatıyorum zaten bizim lig yetmiyo avrupa için konyadan 1 oyuncu gelse yada yalçın ayhan gelse topalın yarısı kadar oynardı anca bizim lig çok aşırı kalitesiz eğer başarı istiyorsak herşeyi bırakıp öncelikle ligin kalitesini artırmayı öğrenmeliyiz.

Hocam bu görüşüne katılmıyorum. Oğuzhan ligde En fazla top kazanan oyunculardan biri. Koy mehmet topalı arkasına yada yanina oynasın. Ispanyanin 3. Golünde bizim oyuncularin hepsi ispanyollara refakat ediyor. 40 saniye top adamlarda kalıyor.Bu tamamen terimin taktiği ben oyuncularda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Mevkilerinde oynat gerisi gelir. Nacizane fikrim :)

Oğuzhan 2 maçtaya yaptığı katkı belli.İspanya maçında top kazanmasını bırak.İspanyaya karşı yaptığımız en etki atakta ozan bomboş duruyor.Oraya topu atamayacak kadar konsantre sıfır.
Zaten mehmet topalı oraya koysak bence tüm oyunculara olumlu etkisi olur.

Fatih terim suç çok ama oyuncularda sıkıntı yok demek olmaz.2 maçıda izledik.Oyuncularda mücadele sıfır bizim taktiğimiz şuyumuz buyumuz sistemimiz olmaz ama biz her zaman mücadele eden bir takımız.O milli formayı giyeceksen isterse kalenin arkadasına top topla elinden geleni yaparsın.Ama terimin taktiği oyuncuları oynatığı mevkiler kesinlikle yanlış.

Turnuvanın en kötü takımı olmaya hakkımız yok.

Fatih Terim in taktik bilgisinin kimse iyi oldunu söylemedi saten...Malesef ülkemizde taraftarlık yenilince bitiyor yazık

Terim bıraksın milli takımı o zaman görecez bakalım nasıl oluyomuş herşey dışardan güzel görünüyo bütün suçu hocalara yüklemekte moda oldu kulüp takımlarındada aynı şey milli takımdada başarı olunca ortaklaşa ama başarısızlıkta tek suçlu hoca.

Fatih Terim in taktik bilgisinin kimse iyi oldunu söylemedi saten...Malesef ülkemizde taraftarlık yenilince bitiyor yazık

Doğru söylüyorsun hocam ama bu benim için geçerli değil. Ben her zaman Fatih Terim'in fazla şişirildiğini söylüyorum. Ha şunu da ekleyeyim bu takımı artık Fatih Terim'den başkası da yönetemez öyle bir ikilem de var. :)

Terim bıraksın milli takımı o zaman görecez bakalım nasıl oluyomuş herşey dışardan güzel görünüyo bütün suçu hocalara yüklemekte moda oldu kulüp takımlarındada aynı şey milli takımdada başarı olunca ortaklaşa ama başarısızlıkta tek suçlu hoca.

Doğru söylüyorsun hocam ama bu benim için geçerli değil. Ben her zaman Fatih Terim'in fazla şişirildiğini söylüyorum. Ha şunu da ekleyeyim bu takımı artık Fatih Terim'den başkası da yönetemez öyle bir ikilem de var. :)

ikinize de katılıyorum

Euro 2016 katılması sağlayabilen bir ekibe şimdi kalkıp bu kadar yüklenilmez.Milli takımın Mutlaka hataları oldu ekip olarak, yıllardır milli takıma hizmet etmiş futbolcu arda turana bukadar veryansın edilemez..Bit ağaçı yetiştirmek yıllarını alırken,kesip bir köşeye atmak sadece 10 dakikanı almaz...

Milli Takım sağdece sahada mücadele etmedi aslında psikolojik olarakta malesef baskı altında kaldı...ispanya maçından bir gün önce arda turan ,fatih terim olsun.basın toplantısında yaşadıkları sorunları biliyorsunuz...

Eleştiri olacak ,bir insana hakaret derecesine varılmayacak veya ailesine söz söylenemez...Düşmanı dışarda beklerken içerimizde bazı karaktersizler çıkabilir...Umarım fatih hoca yanlış seçimlerinden dolayı son maçımızda yeni bir kadro ile 3 puanı alır.euro 2016 devam etmesekte bize yakışır bir veda maçı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri