ekmek 1 liraysa 1 euro olur kanımca.
niye hocam yabancılar da mı yiyecek bizim ekmeemizi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen bizde düz mantık her zaman. Petrol varili pahalanır benzin - mazot artar ancak petrolün varili yarısından fazla ucuzlar benzin - mazot fiyatı artmaya devam eder.![]()
iki durumda da bir maaşla aynı sayıda ekmek alıyosun ben çözemedim bu işi.
Avrupa ülkelerinin birinden bir Türk firmanın orta düzeyde bir araç ithal ettiğini düşünelim. Firma bu aracı 35 bin TL'den satıyor olsun. Bu yerli firma bu aracı satarken euro'nun bu günkü değeriyle bu aracı yaklaşık 11 bin euro karşılığında satacak eğerki euroya geçiş yaparsak. 309 euro asgari ücretli bir insan bu aracı satın alabilirmi? bence alamaz. Ülkemizden ithalat büyük ölçüde artacaktır herşey ucuz olduğu için ama yine ekonomiyi karşılamaz. Tabi bunlar benim görüşüm bende bu işlerden pek anlamam ama sadece mantığımı yürüttüm.
Türkiye, 2 yıl içinde 'EURO'ya geçiyor - Dünya Haberleri
iyimi olacak kötümü olacak allah bilir
almanya ve bazı ülkeler euro para biriminden çıkmanın derdinde iken bizler neden giriyoruz euro para birimine
hakkımızda hayırlısı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.