tüylerim diken diken oldu

bu namussuz haysiyetsiz kendini bi halt zanneden oçlar anca ekmeğinin peşinde olanlara bu hareketi yapıyorlar

Yazık ulan yazık be adam ekmeğini deyim yerinde taş dan çıkartıyor. Bazi insanlar gibi çalsın çırpsın mi ne yapsın adam .Biri bu olaya dur desin artık be arkdas.Her hafta bir zabıta vukuatı her hafta yeter be arkdas

Son düzenleme:
sosyal medyada yayılıyor ınsallah hak ettıgı cezayı alırlar

şimdi burada olayın boyutunu bilmeden ne kadar yazsak çizsek boş. oradaki zabıtalarında kendi yaşamı var ailesi o su bu su... bir insana güzellikle bu yaptığın iş normal iş değil ona çözümleyici yaklaşırsın ama o sana ters tepki verirse olacağı budur. beyler bu ülke de bir düzen var yasa var. kurala uymayanlar elbet ki cezalandırılacak olay bundan ibaret başka hiçbirşey değil.

şimdi burada olayın boyutunu bilmeden ne kadar yazsak çizsek boş. oradaki zabıtalarında kendi yaşamı var ailesi o su bu su... bir insana güzellikle bu yaptığın iş normal iş değil ona çözümleyici yaklaşırsın ama o sana ters tepki verirse olacağı budur. beyler bu ülke de bir düzen var yasa var. kurala uymayanlar elbet ki cezalandırılacak olay bundan ibaret başka hiçbirşey değil.

keşke sadece o kuralları koyanlar kazanmasada insanlar ekmek parası kazanmak için kuralları çiğnemese..

Kesinlikle zabıtanın yaptığı yanlış ama başını sonunu bilmeden küfür felan etmeyelim sonuçda video darp olurken çekilmiş pilavcının ne yaptığını tahrik edip etmediğini bilmiyoruz. birde aranızzda varmı hiç seyyar araba ile satış yapmış bilmiyorum ama bu köşe başı pilavcılarının %95'i mafyaya bağlıdır öyle herkes orada satamaz ben bizzat şahit oldum adamlar bizi tehdit etti adam pilav satıyor biz ciğer adam bizi tehdit ederek kovdurdu eğer o adamın olduğu yer yasal olsa adama dokunmazlar demek ki yasal degıl yasakmış müdahele edilmiş yapılana karşıyım ama sebebini öncesini bilmeden küfür etmeyelim lütfen .

NOT : Özelikle kadıköy fatih eyüp beyoğlu bu tip yerler köşe başı pilavcıları mardinli oluyor doğu taraflı oluyor kendilerinden başka kimseye kesinlikle sattırmazlar kendileri vergi vermeden yer bedeli ödemeden kaçak olarak sattığı halde başkaşına izin vermez tapulu malı gibi kullanır .

iyi güzel dersinde bu güzelim kurallar neden aristokratlar için değilde sıradan insanlar için var acaba hiç düşündünüz mü,

bazı karanlık güçler bilmem ne karşılığında bilmem hangi holdingin milyar dolarlık vergilerini siliyorlarda kurallar onlara işlemiyor, üçbeş ekmek parası için yazın sıcağında kışın soğuğunda ekmek parası için sokaklarda mücadele verenlere bu kurallar işliyor,

Ortada adaletsizlikler yokmudur acaba, elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun Allah Peygamber hatırı için

Son düzenleme:

ters tepki verirse tak kelepçeyi götür dayak atmak nedir hayırdır derler adama. kendi ağzınla demişsin düzen var yasa var. yasa dayak at demediğine göre bu adamların da bunu yapmaya hakkı yok. yazdıklarını yanlış anladıysam kusura bakma ama doğru anladıysam yazık

keşke sadece o kuralları koyanlar kazanmasada insanlar ekmek parası kazanmak için kuralları çiğnemese..

hocam herkes para kazanmanın derdinde sen ben bu forumdaki binlerce insan. sen şuan yaptığın işi lütfen göz önünde bulundur musun lütfen en basitinden spam yapıyorsun değil mi. doğrudan veya dolaylı olarak google'ın kurallarına uymuyor musun paranı sorunsuz bir şekilde almak istiyorsun değil mi buda aynı hikaye. sen ilk önce rahat para kazanman için gerekli işlemleri yapacaksın ardından işlerine koyulacaksın :)

iyi güzel dersinde bu güzelim kurallar neden aristokratlar için değilde sıradan insanlar için var acaba hiç düşündünüz mü,

bazı karanlık güçler bilmem ne karşılığında bilmem hangi holdingin milyar dolarlık vergilerini siliyorlarda kurallar onlara işlemiyor, üçbeş ekmek parası için yazın sıcağında kışın soğuğunda ekmek parası için sokaklarda mücadele verenlere bu kurallar işliyor,

Ortada adaletsizlikler yokmudur acaba, elinizi vicdanınıza koyun öyle konuşun Allah Peygamber hatırı için

hocam sen şimdi bu konuyu holdinglere kadar bağlarsan bende körfez savaşına kadar giderim onun için tartışmayalım :)

ters tepki verirse tak kelepçeyi götür dayak atmak nedir hayırdır derler adama. kendi ağzınla demişsin düzen var yasa var. yasa dayak at demediğine göre bu adamların da bunu yapmaya hakkı yok. yazdıklarını yanlış anladıysam kusura bakma ama doğru anladıysam yazık

hocam yukarıda da yazmış olduğum gibi bişeyler yapmak istiyorsan ilk önce birşeyleri feda edeceksin. özgür bir ülkedeyiz. kimsenin kimseye durduk yere canına kastı yok. işlerini kurallara göre yap kafan ağrımasın bu hayatın her yerinde geçerli bir kuraldır. durduk yere o zabıta görevlileri adama hemen zor girişiminde bulunmamışlardır. Bundan adım gibi eminim

Neyse 3 günlük dünya da birbirimizi kıracak üzecek sinirlendirecek sözler söylemeyelim. Herşeyin hayırlısı olsun deyip geçelim iyi geceler :)

son olarak yalnış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için ben adamın dövülmesine ve zabıtaların dövmesine sevinmiyorum. bu zaten hiç etik birşey değil. ben sadece işlerin kurallarına göre yapılması tarafındayım.

Son düzenleme:
Ben videoda bir şiddet göremedim ben mi körüm? Adam direndiği için zabıtalar zorla arabaya götürmeye çalışıyor ne var bunda şimdi? Ha kimseye zatarı olmadan ekmeğini kazanmaya çalışanlara keşke laf edilmese ama kurallar böyleyse yapacak bir şey yok. Ben videoda yazıldığı gibi dövme tekmeleme gibi şeyler göremedim.

arkadaşlar herkez birşey yazıyor kızıyor ama görenlerde birşey yapmıyor bu yazanlar gercekten bu olaya şahit olsa birşey yaparmı ? yazmakla olmuyor icraat yoksa bunlar böyle devam eder malesef

Bu zabıtalardaki hava kimsede yok FBI ajanı gibi dolaşıyorlar.

Zabitalar kadar oradaki izleyen kameraya çeken erkeğim diye etrafta dolananlarda kanı bozuk ********. Ulan erkeğim diye ortalıkta gezersiniz ama birtaneniz bile zabitayi çevirip senin o a. .. deyip kafayı indirmesiniz. S.... Gidin erkek musvetteleri. Sabah sabah sartellerim oynadı.

Son düzenleme:
benim şahsi fikrim zabıta doğru yapmış. Ayrıca şiddet falan da yok tezgahı da sapasağlam duruyor. Yasal yapsın kardeşim versin vergisini , açsın dükkanını kirasını yasal yapsın o mahallenin köşesindeki lokantacı ekmeğinin peşinde değil mi.
Benim çocuk acıkacak gidecek alacak , aldığı yer belli değil getirdiği yer belli değil , yaptığı yer belli değil. Hadi o yapmadı satın aldığı yer princin üzerinde fare gezmesin diye ilacı sıktı o da geldi seni buldu. Napıcan ? Sonra vay benim çocuk niye böyle oldu diye ağlarsınız.

Ben yakınlarda simitçi biliyorum el altından uyuşturucu satıyor. her türlüsü her çeşidi var bilip bilmeden konuşmayın çok önyargılı davranıyorsunuz. Güvenlik güçlerinin her türlüsü amacı bizi korumaktır.

Antalya'da 1 kere şahit oldum halk resmen zabıtaları dövecekti. O kadar kin dolu ki zabıtalar neden bu halde olduklarını merak ediyorum. Ama şöyle de bişey var birini tartaklamaya kalkarken az ileridekine sesini çıkarmıyor orası da ayrı bir olay. Bunu yapanın derdi görev olamaz ben inanmıyorum.

Bakın bir geceki Konuda da yazmıştım şimdide yazıyorum. Yüzlerce zabıta bir yaz kış boyunca hiçbir b..k yaptığı yok. Sabah 9 da islerine gelirler Klubelerinde Ufo ısıtıcısını açarlar Önlerinde çekirdek Yemek Akşam 5 oldumu defolup giderler. Rutin işleri bu. Bundan başka birşey yapmazlar. Ha birde ne yaparlar, arada böyle gariban insanlar denk gelir Hukuk bilmeden Yasa bilmeden ezmeye calışırlar.

bunlarızabıta diye atayıp buralarda gezdiren ********lerde suç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri