Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Devlet değil hükümet... Ayrıca yalan yanlıs bilgi çoğaldıysa bunu gezici diye nitelendirdiklerinde yaptı (yapanlar oldu evet) diğer kesimde haddiyle fazlasını yaptı bence adil davran yazılarında kardeşim
hocam gezi parkın'da ınsanları twitlerle ayaklandırma sucuyla alınana 30 40 ksı ıcınde ayaklandılar haberlerde gormussunuzdur .. halbu ki o insanlar yalan yanlıs bılgılelerı twitter'da ve facebook'da paylasarak ınsanları ayaklandırıyordu .
ikiside benim semtimde oturan cocuklardı konuyla ne alakası var ?
abi söylemeyim diyorum ama dayanamadım bak yine,eger birisi ortalıgı karıştırıyor,ayaklandırıyorsa en başta hükümetin başındaki adam yapıyor bunu.normalde gergin ortamlarda bi ülkenin başındaki yönetici insanları sakinleştirir,bizimki birbirlerine girsin diye ugraşıyor.e karşı tarafta dünden razı,o böyle diyorsa bizde bizimkilere diyelim diyorlar sonra olan oluyor![]()
Hiç Twitter kullanmayan birisi olarak bi kaybım yok ancak yapılan iş pek düzgün bir iş değil tasvip etmiyorum.Haklı yada haksız onu bilemem kendi boyunlarına vebali ama her ne olursa olsun bunun cezasını millete ödetmeyi,herşeyde vatandaşın üstünde denemeyi bırakmalılar artık.
karşılıklı alıntı yaparak tartışmaya girmeyelim...hocam ben türkiyede hatta olayların merkezin'de yasıyorum .. fakat ben anlamamısım sokaklara çıkıp yakıp yıkmayı halkın malına mulkune zarar vermeyı anlatırsanız gerçekden cok sevinirim . Teşekkürler ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.